Kalendár podujatí

Air DH Bachledka

Pozvánka: Bike Camp Filipa Polca a pretek AIR DH Bachledka do Bachledovej doliny

Bike Camp v Bachledovej sa v komunite bikerov stal už malou tradíciou, toto leto sa pod vedením Filipa Polca v termíne 7 - 10. júla 2015 uskutoční už jeho piaty ročník. Na 4 dni sa v Ždiari stretnú fanúšikovia downhillu a endura, aby sa zdokonalili v jazdení, naučili novým trikom a zabavili s ľuďmi, ktorých spája nadšenie z rovnakého športu.

Ako camp prebieha?

Camp v Bachledovej začína v utorok a končí v piatok. Vyvrcholením je sobotňajší pretek AIR DH Bachledka, na ktorom je možné vyhrať skvelé ceny. Účastníci campu sú ubytovaní v penzióne s plnou penziou kde majú možnosť predĺžiť si pobyt a ostať v Bachledovej až do nedele. Večery sú trávené prednáškami o výžive, tréningu, starostlivosti o bike i návštevou aquaparku. Bezpečnosť je prvoradá, povinná je preto integrálna prilba, DH bike a chrániče. Kto ich nevlastní, môže si ich rezervovať v požičovni bike parku.




Pre koho je určený a čo od neho čakať?

Na camp sa môžu prihlásiť ľudia od 10 rokov, dôležité je aby už mali nejaké skúsenosti s jazdou v horskom teréne. Zúčastňujú sa ho deti, stredoškoláci, dospeláci i rodičia so deťmi. Každý si nájde svoju partiu. Účastníci sa rozdelia do skupín podľa zručností. Skupinku tvorí 5-10 jazdcov a inštruktor, ktorý prispôsobuje tréning ich schopnostiam. Trénuje sa prejazd vlnami, ťažkým terénom, zákrutami i skoky. Tohtoročnou novinkou v Bachledovej je pumptrack, časť tréningu prebiehať aj na ňom. Jazdci sa zlepšujú každým dňom, hlavne začiatočníci spravia za camp veľký pokrok. Skúsení jazdci zase vylepšia štýl, rýchlosť a techniku.
Na koniec je jedno, koľko má kto rokov alebo skúseností, každý si na campe nájde to svoje. Bonusom je krásne prostredie, pekný penzión, štýlové tričko a noví priatelia.

Prihlásiť sa naň môžete tu: http://www.sunbachledova.sk/bikepark/podujatia/bikecamp

Filip Polc pozýva



report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up