Kalendár podujatí

Logo: JÁNOŠÍK – Slovak Xtreme Triathlon JÁNOŠÍK – Slovak Xtreme Triathlon

Dátum

3.9.2016

Miesto

Oravská Priehrada – Terchová – Vrátna

Štart

o 5:00 hod

Trať pretekov

Plávanie: 3,8 km – Oravská priehrada (Slanícky ostrov – Prístav)
Cyklistika: 180 km, prevýšenie 2600 m
Oravská priehrada – Prístav – Nižná – Oravský Podzámok – Hruštín – Breza – Novoť – Oravská Lesná – Zázrivá – Terchová – Stará Bystrica – Oravská Lesná – Zázrivá – Terchová.
Beh: 42,2 km, prevýšenie 2600 m
Terchová – Jánošíkové diery –Veľký Rozsutec– Chleb – horná stanica lanovky pod Chlebom

Kategórie

Muži a ženy vo veku 18 – 65 rokov.
Každý, kto dokončí, bude víťaz. Každý úspešný absolvent dostane tričko JÁNOŠÍK – Slovak Xtreme Triathlon FINISHER. Každý doprovod (1 osoba) dostane originálne tričko JÁNOŠÍK – Slovak Xtreme Triathlon Support.
Traja najrýchlejší muži a tri najrýchlejšie ženy dostanú na pamiatku originálny darček.

Video trate




Štartovné: 200 €

V cene je zahrnuté: občerstvenie pri registrácii v hoteli Altis, plavecká čiapka, cyklistická čiapka, náramok, darčekové predmety, jazda loďou na štart pretekov, občerstvenie na cyklistickej časti pre doprovod (občerstvenie pre posádku sprievodného vozidla na 100. km trasy), občerstvenie na bežeckej časti a v cieli na hornej stanici lanovky pod Chlebom, fotografia v cieli od spoločnosti FOTOLAB, jazda na lanovke z cieľa do Vrátnej pre pretekára a doprovod, 3 spiatočné lístky na lanovku do cieľa pre divákov, ktorí prišli s pretekárom, transport z dolnej stanice lanovky na hotel Boboty, špeciálne účastnícke tričko pre pretekára a jeho doprovod, pohostenie v hoteli Boboty v nedeľu po skončení pretekov, utbytovanie s raňajkami v hoteli Boboty pri Terchovej pre pretekára a jeho doprovod (1 osoba).

Základné pravidlá pretekov

Úspešné zvládnutie extrémneho triatlonu si vyžaduje dlhodobý a systematický tréning, ako aj množstvo skúseností z iných vytrvalostných pretekov. Akékoľvek podcenenie prípravy môže viesť k odstúpeniu z pretekov, alebo zdravotným problémom pretekára. Počas celých pretekov na pretekára dohliada jeho doprovod (minimálne 1 človek, odporúčame mať 2-3 ľudí v podpornom tíme). Doprovod (SUPPORT) musí byť nahlásený pri registrácii na preteky. Pretekár môže svoj doprovod meniť najneskôr do 19.8.2016, avšak bez nároku na zmenu trička – veľkosť trička pre doprovod možno zmeniť najneskôr do 1. júla.

Viac informácií na stránke: http://oravaman.sk/oravaman-extreme-tour/.
keyboard_arrow_up