Kalendár podujatí

RoadCycling Grand Prix Košice

comment Hodnotenia akcie

3.5 / 5 • 4 hodnotenia
thumb_up1thumb_down reply

Akcia propagovana ako amaterska, vlastne bola z 80 percent pre registrovanych jazdcov. To by az tak nevadilo, aspon sme mali moznost vidiet mladych Saganov. Par drobnych nedostatkov sa predsa len naslo a to nechcem nijak vrtat.

1. Dvojdnove preteky s bohatym sponzorskym zazemim nesprevadzali ziadne sprievodne akcie. Pre doprovod cyklistu defakto nulove vyzitie. Dedina Zlata idka je pekna ale neprinasa ziadne moznosti kde by sa fanuskovia a rodinny prislusnici mohli zabavit
2. Sobota, casovka fajn akcia hobbykov mozno pustit na zaciatok. Cakali sme do sameho konca v mojom pripade 5 hodin od registracie. V dedine jedna krcma. Ziadna moznost sa prestravovat zrelaxovat. Takato moznost nebola ani v rekreacnom zariadeni kde varili "len pre ubytovanych"... ostatni co prisli a calkali mohli umriet hladom alebo sa doplnali sladenou kofolou v krcme.
Toto je podla mojho nazoru velky minus.
3. Celkova organizacia. V sobotu neskory start casovky. v nedelu nebolo nikde oznacene kde je vlastne start ci dole v dedine alebo hore pri rekreacnom zariadeni.

V globale som si zajazdil velmi dobre ale tieto drobne detaily kazili celkovy dojem. Mensia akcia bez szponzorov tyzden skor by odomna dostala urcite pat hviezd Grand Prix len tri.. zial aspso je priestor na zlepsenie a prilakanie vacsieho mnozstva cyklistov.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Na to ze to bol 1. Rocnik, tak to bola vydarena akcia.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Thiomash mas uplnu pravdu

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Akcia vcelku v pohode. Kedze trvala dva dni tak hodnotenie bude po dnoch.
Sobota: Prezentaciu som stihol telefonicky, kedze vlak meskal, ale podarilo sa mi dostat na start este pred prvym pretekarom. Potom nasledovali asi 3,5 hodiny cakania. Pri casovke to asi ani inac nejde. Ako uz bolo spomenute, keby som bral polovicku aj s malym tak si to "uziju". Vtipny zazitok - starsi syn bol jediny pretekar na casovke co siel na MTB
Nedela: Starty prebehli v pohode, akurat hobby-com sa tam plietli pod nohy netrpezlivi mladi Saganovia a Saganky. Tu by som vytkol akurat nizky pocet hobby jazdcov na MTB vzhladom na fakt, ze akcia bola propagovana ako roadcycling (billboardy a pod) co podla mna odradilo velku cast hobby-kov (a tych je v okoli KE viac nez dost).
V konecnom dosledku vsak davam 4* lebo este stale sa je kde zlepsovat, a nepovazujem to za prepadak (kedze startovne bolo na kosicke pomery nizke - kde startovne na "mestske akcie" zacina na urovni 15e).

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up