Kalendár podujatí

Okolo Domaše

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie. Najväčšie cyklistické podujatie na Slovensku zapísané do Slovenskej knihy rekordov.

comment Hodnotenia akcie

4.47 / 5 • 79 hodnotení
thumb_up9thumb_down reply

Akcia bola fajn som spokojný. Avšak zopár výhrad by som mal. Slabé značenie v oblastiach Krym, Zátoka a Eva, 2x som nevedel kam ísť. Rovnako slabé značenie v týchto miestach, bolo aj minulý rok, zvyšok značenia...Ok. Akcia bola nesúťažná, ale každý kto si chcel zmerať sily, tak si svoju skupinku súťaživých našiel. Sťažujete sa tu, že vás "nesúťaživých", "súťaživý" tlačili a nedarovali vám, ani centimeter miesta. Tak načo ste sa potom na štarte tlačili do prvého radu? Nehovoriac o tých, ktorí vyštartovali možno aj pol hodinu pred štartom, keďže skupinky, ktoré na štarte ani neboli, sa zrazu objavili. Keď je štart o 10 hod., tak štartujeme o 10 hod., ale však slováci...a keď ich chceli ľudia predbehnúť, tak mali blbé reči. Vyriešila by to súťažná kategória, tú však organizátor zrušil. Umývanie sa oproti vlaňajšku zlepšilo, wapkami sa umyla tá najhrubšia špina a šperkovať bicykel si môžete doma, snáď nechcete, aby tam organizátor dal 100 wapiek. Uvítal by som viac prístreškov/stanov, kam sa môžu ľudia schovať a najesť sa, nemusia byť na sedenie, stačia vyššie stoly a na stojáka. Ďakujem, že som sa mohol zúčastniť.

thumb_up9thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Výstižné

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

a ceresnicka na torte bola ze tie skupinky ludi co startovali skor ako o 10:00 nam este pomaly vynadali ze ideme v protismere ked sme sa presuvali na start..

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Tak veru! Sám som nevedel či idem spravne na štart, keď išli iným smerom.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za spätnú väzbu. S pripomienkami sa dá súhlasiť, značenie sme však tento rok posilňovali, aj Zajačia debra/Eva bola doznačovaná ešte v piatok večer - na trati som v sobotu nebol ale ak niekto značenie nezničil malo to byť značené dobre. Viacerí mi potvrdili, že na mierne upravenú trasu trafili OK, viete byť ohľadom značenia konkrétnejší?

K prístreškom - na poslednú chvíľu sme ešte niečo zháňali, predpoveď sa menila doslova z hodiny na hodinu, ešte v piatok popoludní to na dážď nevyzeralo. Pre budúci rok už plánujeme použiť veľkokapacitný stan, ktorý by pojal oveľa väčšie množstvo účastníkov, určite si to dávame do poznámok.

Wapky - jedna úplne nová bohužiaľ pri ostrom použití nenabehla, preto bola kapacita umývania menšia ako sme pôvodne plánovali. K dispozícii sme preto dali aj vedrá s vodou a kefami, o tie však veľmi záujem nebol.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up5thumb_down reply

To "reklamne" presmerovanie trate v najvacsom lejaku okolo nemenovaneho hotela by si zasluzilo aby si kazdy ucastnik akcie zabehol na recepciu po nejake informacie alebo letaky. :devil:

thumb_up5thumb_down reply
thumb_up5thumb_down reply

Bol to môj prvý ročník a naozaj som si ho užil. Chcel by som pochváliť organizátorov za dobre zorganizovanú akciu*****. Za mňa trocha škoda že to nebolo súťažne, alebo by stačilo keby aspoň bola časomiera v cieli aby som aspoň zbežne vedel aký som mal čas. tak som sa musel pýtať ľudí okolo koľko je hodín. A možno je to blbosť ale ak by bola v cieli kamera a napr prvú pol hoďku by bola zapnutá tak tí ktorí by chceli vedieť svoje umiestnenie by si potom mohli pozrieť na nete video.
Veci ktoré by trebalo možno ešte trocha doladiť:
-od Krymu boli úseky ktoré boli slabé značenie, a ja aj zo skupinkou ľudí, ktorí sme boli prvú krat na preteku sme trocha zablúdili.
-železná trubka trčiaca v lese zo zeme rovno na trati (ak to bolo naschvál tak nemám pripomienky )
-wapiek bolo podľa mňa dosť len by bolo lepšie ak by organizátor čistil bicykle, pretože niektorý účastníci asi chceli vyhrať cenu za najčistejší bicykel. nemal by som nič proti ak by za nimi nestál obrovský rad ľudí.
-viac prístreškov
-ta reklamná obchádzka okolo Zelenej Lagúny ma skoro zabila
-ak by sa jazdci ktorý si idú zajazdiť do pohody zaradili viac do zadu a pustili "súťaživých" tak by nedochádzalo ku konfliktom pri predbiehaní na blate. a žiadne poznámky ako "OTRAS SLOVENSKY NÁROD" by nemuselí padnúť. každý ma inú pohodovú rýchlosť. Ale za to organizátor nemohol. Chcelo by to viac pochopenia od oboch táborov účastníkov.

a aby som nebol len kritický
+ blato bolo paradne
+ trať kombinovala cestu, terén, blato, lesík, potok...
+ 4 občerstvovacie stanice
+ guľaš a kofolka (bol som šofer čiže žiadne pifko)
+ 3 wapky ktoré by stačili AK BY...
+ domáci ľudia ktorý nám pomáhali ak sme nevedeli kadiaľ ísť
+ tombola aj keď som nič nevyhral
+ to povzbudzovanie na začiatku bolo super citil som sa ako na giro d´italia (No Sagan no tour )

thumb_up5thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Prepáč. Moja otázka: cyklopočítač nemáš?
Tento rok to bol 10 ročník a stále to bolo o stretnutí, atmosfére, priateľoch, nikdy to nebolo o pretekoch, aj keď tu boli snahy.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nie každý ma cyklopočítač a videl som že sa viaceri pýtali Nehovorím že sú to veľké nedostatky, skôr je to taká maličkosť ktorá by mňa osobne celkom potešili.
Každý ma inu pohodu jazdenia, niekto pomalička jazda s priateľmi a vychutnávanie si okolia, niekto iný ako ja zase rezkejšie jazdenie a vychytnávanie si lesných ciest vo vačšej rýchlosti

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up4thumb_down reply

Pri takom pocte ucastnikov by neuskodilo viac laviciek, stolov a altankov. Jednak na pohodlne zjedenie gulasu, jednak ako pristresie pred dazdom, ci prudkym slnkom a hlavne poas toho nekonecneho cakania na tombolu. Inak chvalim kazdorocne tricko a vyrocnu medailu.

thumb_up4thumb_down reply
thumb_up4thumb_down reply

Toto bol náš druhý ročník. Bol som spolu s dvomi deťmi takže nám trať dala poriadne zabrať. Nechcem kritizovať ale rád by som poukázal na veci ktoré by možno bolo vhodné pozmeniť, vylepšiť.
- registrácia síce bola označená podľa písmen ale ľudia stály v rôznych radoch ktoré viedli boh vie kam a tak dochádzalo k tomu, že ste stáli v nakoniec v zlom rade. Tu by rozhodne pomohlo doplnenie zábran pri registrácii.
- oddeliť neregistrovaných od registrácie detí. Stáť dlhú radu v jednom balíku bola hlúposť a strata času.
- Čo tak vytvoriť samostatný stánok pre registráciu rodín ?
- Vytvorenie viacerých skupín na štarte. Myslím si že by si tým pádom každý prišiel na svoje. Tým chcem povedať, že by sa tzv. Elitnej skupine neplietli do cesty rodiny s deťmi a pod.
- Pri počasí ako bolo tohto ročné by mal organizátor myslieť na viac vecí ako už niektorý písali. Chcem poďakovať nezainteresovanej osobe ktorá umývala bicykle na vlastné náklady potom čo sme vyšli z lesa a mali pred sebou prvú občerstvovačku. Prečo to nerobil organizátor ? Možno na budúce.
- Chýbali mi na trati a to hlavne v nebezpečných miestach ľudia od organizátora. Minulý rok boli a pomáhali.
- Ak som pri nebezpečných miestach tak spomeniem kovovú rúru ktorá ešte stále trčí na tom istom mieste kde aj minulý rok. Je to taký problém to ísť odrezať ? Isto každý vie na čo myslím.
- akcia ktorá má charakter mierne náročná by mala vyzerať ináč, je potrebné miektoré miesta upraviť ďaleko lepšie. Schody ktoré ste pripravili boli super ale bolo ich treba pripraviť na viacerých miestach.
- čakanie po dojazde do cieľa ako na tombolu a gúľáš. Čo k tomu dodať. Bolo to slabé. Rovnako tak aj umývanie bicyklov. Pri takomto počte ľudí treba tieto stanoviská posilniť.

Tento ročník mal skôr charakter prekážkového behu typu ,, Spartan Race ,, ale s bicyklom nie na bicykli.

Organizátor nesmie použiť vetu ,, pane to sa nedá ,, . Všetko sa dá iba treba chcieť.

thumb_up4thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ak si bike tlačil,musíš viac trénovať. Mne už minulo 58 rokov a bike som tlačil len keď tí pomalý ma brzdili. Trať bola vynikajúca, dobre blatistá, zážitok ako sa patrí. A aký chceš komfort za 14€?

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Prepáč, odpovedal som na manželkinej adrese.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Všetko paráda, len ako už spomenuté prístrešky a hlavne tá nekonečná fronta k vapkám (boli len 3)... Ináč trať na výbornú

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up3thumb_down reply

Som tradičný účastník....chýba mi súťažná kategória. Táto kategória roztriedila účastníkov... tento rok Trepec preveril ovládanie bicykla a predvídavosť...
Moje pripomienky:
-trošku poriadku na štarte, hlavne pred štartom kopec slabších cyklistov vyrazí skôr
-viacej osvety a výchovy správania sa na trati, nezaberať v partiach celú šírku cesty hlavne cez Trepec, sledovať situáciu aj za sebou, hlavne pri predbiehaní....
-vyslovenie slabší sú vpredu na štarte a už úvodný kopčeky tlačia a blokujú, prosím pri stúpaniach a predbiehaní uhnúť na výzvu predbiehajúceho
-zabezpečenie a organizácia zo strany usporiadateľov super, hlavne zrušenie žetonov a zavedenie dierkovania služieb
-teším sa na budúci ročník

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Super bol som piaty krát.Medaila by mala byť každý rok na pamiatku za účasť.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Desiaty ročník sa vydaril a počasie ako inak nesklamalo a umylo bike na aute dažďom. Veľmi dobre organizované. Trochu treba popracovať na vzdelávaní a vychovávaní nás bikerov, napríklad : aby sa nezastavovalo cez celú cestu ale na kraji, nech je už dôvod akýkoľvek . .

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Celkovo dobre, gulas a pivo perfektne, dostatok tekutin po celom useku, len viac pristreskov pre pripad dazda a v par usekoch nebol vyznaceny smer a museli nam ukazovat smer domaci.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Som rád že som sa tejto akcie zúčastnil avšak chýbala mi súťažná kategória tu by som budúci rok veľmi rád privítal aj za zvýšené štartovné. Treba popracovať ešte na značení na trase pretože to bolo slabé a veľa bikerov pobludilo. Málo prístreškov tých mohlo byť niekoľkonásobne viac aj s lavičkami taktiež viac naberania gulášu a capovania nápojov aby sa nemuselo tak dlho čakať v rade. Jeden veľký problém bol aj keď nie na strane organizátorov ale účastníkov že slabší cyklisti začali skôr a veľmi blokovali trasu. Nemali by sa pchať dopredu. Ináč som spokojný a veľmi oceňujem aj pamätnú medailu tá veľmi potešila.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Akcia dobra, bol som 4x, len kultura niektorych ucastnikov trosku pokulhava.. Nie som ziaden extra sutazivy typ, ale neksutocne ma vytacaju ludia ktori jazdia vedla seba rozpravaju sa a zaberaju celu sirku trate.. dalsia kapitola su ti ktori tlacia, ale namiesto toho aby tlacili co najviac na kraji tak tlacia stredom trate.. mozno by nebolo odveci spisat nejake zakladne pokyny pre ucastnikov ako sa spravat na trati kedze vela ludi sa kazdorocne podobnej akcie zucastnuje prvykrat.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Bol som prvýkrát, len som si odbehol z chalupy na starom bicykli a som rád, že som bol na ňom, keďže blato zakrylo brzdy, reťaz, kotúče ....
Akcia sa mi rátala, je neuveriteľné, že som za 10 eur dostal guláš, pivo, tričkom medajlu, občerstvenie a kopu zážitkov, však normálne by som v takom blate do terénu nešiel.
Nešiel som súťažiť, preto mi zdržania na trati nevadili, a ani som sa na štarte netlačil dopredu - chápem, že by to rýchlejším cyklistom mohlo vadiť.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

bol to moj 8 ročnik, organizacia klasika, ale vždy sa dá niečo zlepšiť. umyvanie bolo asi doteraz najluxusnejšie 3wapky + vedra ale to mi ľudia nesmeli byť sebeckí a ked sa dostanú na rad tak si tam 10 minut vyčvachtavaju bicigľik, šak druhí počkaju,to asi ten bicigel vytiahnu len raz za rok na tuto akciu a potom si ho asi daju do vitrinky. Veď opláchnem od najvacsej spiny a padam prec ved je tam 1000 ludi kurnik. Nabuduce tam dajte cloveka ktory vypne vapku po minute. čo sa tyka toho ze tu niekomu chyba sutazna kategoria... boli sme svedkami minule rocniky, ked sme hobici obiehali tlaciacich "pretekarov" v prvom kopci. Su tam strava segmenty tak kto chce sa moze pretekat, alebo ist na riadny maraton.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Bolo výborné keďže som bola prvý krát veľmi som si to užila, súper ľudia aj vela občerstvovačiek a to že sme dostali medailu to bolo top 😀 na ďalší rok sa určite vidíme

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Super akcia, super guľáš, super ľudia o rok sa teším na 8 tričko

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Vyborny napad s tymi medailami. Vydarena akcia.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

dobre bolo, trochu blbe miesto startu, lebo v prvom lesnom useku sa to upchalo a kto chcel ist rychlejsie sa rval dopredu a upchaval to este viac a niektori nervozneli, neskor ked sa to uz roztrhalo na ceste, tak to bolo v lesnych usekoch vpohode. Gulas bol super! Hodilo by sa viac pristreskov, aby ludia neboli na dazdi.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

super nápad s medailami. Je lepšie ukladať do vitríny medaile ako trička.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Skvelá akcia, tiež mám pár vecí, najmä ohľadom tých prístreškov, mohlo ich byť minimálne 3x toľko, snáď sa už budúci rok poučíte. Tiež mám pripomienky k tým súťaživým typom, absolútne mi nechýbala súťažná kategória, kto má chuť súťažiť, môže ísť na iné podujatia a nie na rekreačný event okolodomaše. Ďakujem za pochopenie. My sme boli už 3x a páčilo sa nám. Chválim organizátorov. Ešte jedna maličkosť. Rozdelil by som obsluhu piva a guľášu, aby sa netvorili rady zbytočne kvôli pivu, resp. kofole, keď pri guľášoch nemusela byť žiadna rada Ale určite nekritizujem, len radím A ďakujem krásne za pekne zorganizovanú akciu všetkým, ktorí sa na tom poďieľali...medaila je pecka!

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Miestami veľmi slabo označená trať, na takýto počet štartujúcich sú 3 wapky žalostne málo, inak veľmi vydarená akcia na propagáciu cyklistiky a vyplnenie voľného času.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ja som bike umýval doma. A bolo vymaľované.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Bola to moja prvá účasť na Domaši. Vzhľadom na počet účastníkov a profil, šírku trate by bolo vhodné štartovať vo vlnách. Na niektorých miestach slabé značenie, najmä pred a za poslednou občerstvovačkou. Vcelku však pekná akcia.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Skoda tych tlacicov bicyklov, hned v uvodnych kopcoch zosadaju a pritom sa na starte tlacia dopredu. Co uz... inak fajn, blato k tomu patri

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Super akcia chválim organizátorov za organizáciu. Parkovanie bezproblémové, na guláš a kofolu sa čakalo vrámci možností, umývanie bicyklov by bolo treba posilniť do budúcna, čo ma však sklamalo bolo slabé značenie hlavne pri nájazde do singletrackov za strediskom Krym. Vďaka za pamätnú medailu a tričko

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Ja by som privital technicku upravu trate zo strediska Polany na hradzu. Bolo to otrasne same blato na klopenej lesnej ceste. Aspon niektore useky by mohol organizator upravit do roviny lebo cely usek bol len o tlaceni lyzovani a padoch na bike. A samozrejme strciaci kovovy kolik na stredisku polany nesmel ani toho roku chybat. Budem tam dovtedy kym sa na neho niekto nenapichne. To uz moze byt neskoro ale organizatorov to vobec netrapi.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Bol to najkrajší úsek celej akcie. Adrenalín ako sa patrí pre amatéra. A aké tlačenie? Šiel som na trekovom a netlačil som. A mám o 20 rokov viac.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Trať poznám, ale značenie na Kryme a Eve mohlo byť lepšie. Alebo v tých miestach chýbali orgsnizátori

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Pekna akcia.zatial najlepsie zvladnuta odkedy ju organizuju BTVT.len tak dalej este popracovat na detailoch s Ok

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Určite by som odporúčal zriadiť viac prístreškov,kde by sa dalo schovať pred dažďom (aj minulého roku to bol problém). Trať bola dobrá až na ten trčiaci železný kolík pri vstupe z panelovky na Poľanách smerom na hrádzu.Raz sa na ňom niekto napichne.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Skvelá akcia ako aj ostatné ročníky, zúčastnil som sa 2. krát a som veľmi spokojný s priebehom pretekov. Fakt veľmi pekne ďakujem organizátorom. Moje výhrady, ktoré by som privítal do budúcnosti už boli spomenuté v ostatných príspevkoch.
- pri štarte vytvorenie viacerých skupín podľa úrovne a schopnosti účastníkov
- lepšie označenie trate hlavne pred a za úsekom tretej občerstvovačky, trošku som
blúdil
- v cieli viac miesta na občerstvenie, ideálne chránené pred nepriaznivým počasím
- ta obchádzka okolo Hotela, no dobré tak som sa zasmial
- čistenie v cieli, 3 wapky no možno by aj stačili ak by niektorí boli tolerantnejší a svoje
biky neumývali, ako keby ich mali vrátiť do obchodu
Takýchto akcií sa nezúčastňujem často, pretože som len rekreačný cyklista, ale na tejto sa o rok vidíme opäť. Teším sa na ďalší ročník.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Topka naj na Slovensku. Preto som bol 11-tykrát. Bolo už 11 jázd, no jedna neoficiálna. Všetkých 10 tričiek mám

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

pecka tesim sa

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

super ako kazdy rok , atmosfera , ludia , pocasie vidime sa o rok

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

@markus389 bolo to super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super, aj môj sedem ročný syn bol happy. Tešíme, sa na ďalší rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super akcia

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Všetko bolo super.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Krásna akcia 👍 bola som prvý krát a určite nie posledný

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Náš piaty ročník-supééér!

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bola to super akcia. Bol som prvý krát a o rok idem znova. Občerstvovačky pravidelné a zabezpečenie organizácie aj s políciou na skvelej úrovni. Len som si všimol, že veľa cyklistov prehliadlo značenia na určujúce trať. Často boli podobné označeniam súkromných pozemkov. Snaď by mohli byť vo fluo farbe. Ale ja som nad mieru spokojný a prídem zas

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Skvela akcia

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super akcia.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bol som prvy krat a velmi sa mi pacilo. Urcite pridem aj buduci rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super. Aj na buduce.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Šicko v poradku. Zmena trasy dobra.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Vyborne bolo.Super vsetko.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super bolo

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Malo laviciek, stolov a altankov inac dobre.




thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Skvelá akcia už len troska lepšie počasie a bude to dokonalé.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

- moj druhy rocnik, aj ked pocasie tohto roku neprialo skvela akcia, kde stretnes kopec znamych ludi a blato top

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Vynikajúca akcia

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nas prvy rocnik na akcii. Akcia super. Na ten pocet ludi si myslim, ze velmi dobre zvladnute. Uz vyssie spomenute pripomienky by sa dali realizovat, ak by tam bol vacsi priestor. Dakujem, bolo super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Malo pristreskou, veľa blata a dlhy rad na vapku... ináč všetko ma 1*

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Boli sme prvý krát, ako vyššie spomenuté zišlo by sa viac smerových tabúľ, našťastie bolo vždy ísť za niekym o rok som tam určite zas

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Páčilo sa mi až na to počasie, ale to ovplyvniť bohužiaľ nedokážeme. Krásny pretek

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bolo super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ako vždy, aj teraz dávam na zváženie riešiť "mokrú trasu", nakoľko tí menej zdatní tradičné blatko nezvládajú! Inak, ďakujem, super akcia!

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

- privítal by som viac stolov a stánkov, kde by bolo možné sadnúť si, najesť sa, resp. skryť pred dažďom...
- na vapku som čakal 15min. rad sa nepohol, tak som si umyl bajk doma (s hasičmi to minulý rok išlo podstatne rýchlejšie)...niekto sa tu sťažoval, že vapku nebola hned za lesom, ale predsa nedam po 1/4 trate vapku, ked este pojdu bajky niekolko krat do lesa, preto je čistenie bicyklov naplánované v cieli
- organizácia aj trať podľa mna super...tí čo sa sťažujú, že ich niekto "blokoval" by sa mali zamyslieť, keď chcem byť prvý a aby ma nikto neblokoval tak vyrazím o 5 min. skôr, alebo to vyriešim tým, že počkám a vyrazím o 20 min. neskôr, je to nesúťažná akcia, nejde o život ľudia

- celkovo to hodnotím veľmi dobre ako každý rok, počasie už tradične neprekvapilo

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Vsetko bolo super len vela mlak bolo a skoro kazdy bol spinavi.Inak bolo super a aj cesty boli super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zdravim,trat v pohode aj ked som pobludil a z 333 vyskovych som natocil 860m,neviem ako sa mi to podarilo,a tiez nie 37 ale 43 km.Ako v pohode aj tak som do ciela prisiel medzi prvymi cca 3 nie som si isty.Na wapku,gulas,kofolu som vobec necakal.Akurat som vynechal tombolu.Na osprchovanie mi stacila Domasa,takze ani tam som necakal.Vyhercom bikov blahozelam.Na rok ,,mozno"" znova.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Veľké ďakujem organizátorom tejto akcie. Bol som siedmy krát a podmienky a trať preto už dobre poznám. Male pripomienky ale predsa len sú:
- viac prístreškov pri "mokrom variante" v cieli, kvôli kultúre stolovania
- púšťať cyklistov po skupinkách, najprv nech idú tí "súťaživejší"
- pri vyhodnocovaní a tombole by nebolo zlé umiestniť baner s menami sponzorov,
ktorí myslím si prispeli veľmi hodnotnými cenami do tomboly
- v závere by som možno pozval na pódium aj celý organizátorský tím, ktorý
celú túto akciu pripravil a zabezpečil - zaslúžia si to určite
- oceňujem, že už neboli papierové lístky na občerstvenie a guľáš

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

vyborna akcia, dakujem
vyhrady mam:
-tam kde znacenie trebalo, tak nebolo a kde netrebalo, tak bolo zbytocne
-detsky pretek absolutne mimo prioritu, nekonecne cakanie, cas posunuteho zaciatku kolidoval s tombolou, deti boli popoludni uz riadne unavene.
-bolo by dobre pred startom organizatorom dobre oznamit do mikrofonu, ako sa chovat na trati, zastavovat na pravej strane, obiehat z lava, zastanem v kopci, okamzite sa stiahnem na stranu atd...
samozrejme prideme aj na buduci rok

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Všetko bolo OK. Trochu bol problém s občerstvením po akcii. Možno by to chcelo viac stánkov, aby to išlo rýchlejšie. Akciu hodnotím vysoko...

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

👍

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super akcia, vsetko bolo super, aj o nas bolo dobre postarane az na ten zbytocny okruh okolo Zelenej Laguny ku koncu. To ste si naozaj mohli odpustit. Ale inak super - hlavne prva etapa v blate . Este jeden dotaz - bola som prvy krat ale s ludmi co sa cykotury zucastnili uz viac rokov takze ju dobre poznaju. Kebyze to tak nie je napriklad od Krymu by som nevedela ze je aj ina moznost - teda ist po ceste a nie cez les co moze byt dost narocne hlavne ked je mokro. Bolo by fajn to oznacit. Ak to bolo oznacene ale som si to nevsimla tak samozrejme beriem spat. Kazdopadne sa tesim na buduci rok.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

rozdelit start aspon na dvakrat,inac OK

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Boli sme prvy krat, organizacia super, cena ma prekvapila aka nizka vratane organizacie, medaili a triciek. Obcerstvovacka prva trosku neskor, ostatne sli akurat ked ich bolo treba. Pochvalit chcem typka za prvim lesikom co wapkoval okoloiducim bicykle Nakoniec sme boli s priatelkou radi ze sme zobrali obycajne stare bajky, je to o to lepsi pocit ze sme to dali Pre buducnost by bolo dobre oznacit razcestie za holcikovcami, kde sa to deli na lesnu cast a asfaltku, nakolko tato lesna cesta bola pre rekreacnych cyklistov vcelku hardcore, ked sa viac korculovalo ako bicyklovalo. V tejto suvislosti chcem podakovat chalanovi co zosadol z bicykla, zaprel sa o strom a trpezlivo pomahal ostatnym prenasat bajky cez ten smyklavy kopec, bez neho by sme to tazko dali.
Gulas bol mega, mozno rozdelit rady na jedlo a pitie, pripadne dodat viacej striech aby sme komplet nepomokli v cieli. Tombola bola super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Lesne prejazdy je nutne spevnit a vyspadovat, hoci len brvno a trocha strku, co vsiakne blato Alebo par betonovych kociek v najsmyklavejsich, k vode priklonenych usekoch...

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Bol som 6 krát a určite pôjdem zas,ale výhrady sú určite. Tombola a koniec,minule roky sa štartovalo pri reštaurácii Sofia a zábava,občerstvenie a všetko bolo do večerných hodín, ľudia tam kvôli tomu prišli stanovať a po tombole padla.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Pri reštaurácii Sofia už nie je možné štartovať z kapacitných dôvodov - cesta bola zahltená cyklistami a polícia už mala výhrady k bezpečnosti.

K tombole - programu - večerný program sme zrušili práve pre nezáujem z radov Vás, účastníkov. Platiť večerný program pre 30 ľudí nedávalo zmysel. Preto sme si povedali, že program nebudeme organizovať my a pokúsime sa nájsť partnera - do cesty nám prišiel festival Dobré časy, ktorý však nakoniec nebol.

Určite by sme radi do budúcna dali akcii pokračovanie v podobe atraktívneho kultúrneho programu, čo bude našou prioritou pre 11. ročník.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Celkovo to hodnotim ako fajn akciu, myslim ze vsetky kladne i zaporne veco boli spomenute...no mna osobne potesilo ze na gulas som cakal max 2minutky(asi preto, ze som dosiel dost neskoro) a padol uplne idealne mne osobne blato az tak nevyhovovalo, no prezili sme to...
Dakujem organizatorom, prajem vsetko dobre a tesim na dalsi rocnik Okolo Domase

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

O.K.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Moje hodnotenie:
organizátori: blato +
guľaš +
tombola +
počasie +
mám aj gopro videjká
Cyklisti: slabí sa neodstupili -
Wapki umy si bike doma
nie sú to preteki -
kde sa ponáhľali na guľáš? -
zlé lesné trasy? nauč sa jazdiť -
umývať bike po prvom výjazde z lesa? blud. -
starí bikeri hodnotili ako plus +
mladí len kritizujú a mnohí nevládzu -

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

bolo super

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zdarvím. Vynechal som iba prvé dva ročníky. Som rád že sa upustilo od súťažnej kategórie a ostalo pri rekreačnej a pohodovej akcii. Na súťaženie je na tejto stránke ako pozerám veľa iných možností. Bol to asi aj pôvodný zámer tohoto podujatia.Čo sa týka trate počasiu nerozkážeš. Tento rok sa viac zišla treková obuv ako pneumatiky. A kedže nie som samovrah tlačil som cez les aj ja. Štartoval som asi dvadsať minut po desiatej. Veľmi mi to nepomohlo pretekári boli všade. Vadilo mi nebezpené predbiehanie na blatistej trati plnej hlbokých mlák. Čo sa týka organizácie registroval a zaplatil som asi s dvoj mesačným predstihom a pri registrácii na štarte sa už ani mne ani manželke neušlo tričko veľkosti ako som nahlásil. A štartové čislo až v tretej päťstovke. Nemohli by sa tašky s tričkami a propagačným materiálom pripraviť vopred a zaroveň prideliť aj štartové číslo? Toto ma trochu mrzí ale aj naďalej vám fandím a ostávam verním fanúšikom.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

tak poďme na to. čo za hlava vymyslela tu genialnu obchadzku hotela? klobuk dole.a ta finta z neckarom a klusom tiež nemala chybu. na ďalši ročnik dajte plagaty že pride ac dc a prilakate viac ludi. ale pridem zas.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Večerný program sme neriešili my, organizovala ho agetúra z Bratislavy. Bohužiaľ pre nízky záujem o predpredaj bola akcia zrušená, čo nás mrzí. My ako organizátori Okolo Domaše sme s tým však nič nemali.

Obchádzka hotela mala obsahovať ešte nejaký ten bonus pre účastníkov v podobe možnosti odfotiť sa pri fotostene a získať zľavu na služby hotela, bohužiaľ pre počasie nebol plánovaný program realizovaný v plnom rozsahu. Verím, že tých 200 metrov navyše nikomu nespôsobilo fyzickú či psychickú ujmu.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

podla mna to bolo super... akurat by som uvital v cieli nieco bez masa... take bryndzove halusky bez slaniny by boli super (bezmasita verzia menu by bola super... nabrat gulas bez masa mi nepride ako bezmasite jedlo) ale uz som si zvykol ze sa v cieli nenajem

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zdravíme z Košíc, výborná akcia!!! Ďakujeme organizátorom... Držíme palce do ďalších ročníkov...
pre úplnosť :
- lepšie značenie
- posielame odkaz na výborného zabávača DJ Ondrej - https://www.facebook.com/o.sincak?fref=ts,
skúste a ludia Vám budú skladať poklony

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up-1thumb_down reply

zasa sakramensky málo prístreškov, dlhé rady na guláš(šiel som sa najesť idne) o vapke ani nespomínám(použil som prvú vapku na benzinke), hasiči by to boli zvládli asi lepšie. na trati v tom blate sa "súťaživí" išli pretrhnúť nehľadiac na ostatnych OTRAS SLOVENSKY NÁROD (veď to predsa bola nesúťažná akcia či???) súťažných akcii mate po okolí haldu, ale tam by ste sa asi vy "SUŤAŽIVÍ" asi stratili. Inač počasie bolo super, trať (až na tu reklamnú obchádzku okolo hotela) super.

thumb_up-1thumb_down reply
thumb_up-1thumb_down reply

uvažoval by som o rozdelení účastníkov na štarte, do 500 prihlásených o 9.40, ostatní o 10.00, priepustnosť trate Dobrá-Tíšava je obmedzená.

thumb_up-1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Súhlas, budúci rok sa s najväčšou pravdepodobnosťou vrátime k systému dvoch vĺn.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up