Kalendár podujatí

Triatlon Pressburg

comment Hodnotenia akcie

3 / 5 • 1 hodnotenie
thumb_up0thumb_down reply

Najprv to neprijemne, inymi slovami konstruktivna kritika...

Samotna webstranka akcie nema velku vypovednu hodnotu. Uputavka/video na zaciatku plni svoj ciel aj motivuje, ale to je vsetko.
Prihlasenie sa deje cez webstranku Slovenskej triatlonovej unie (dalej len STU, nie Slovenska technicka univerzita) a odtial pramenia vsetky problemy.
Struktura a design webstranky je predpotopna, odkazy nefunguju, kalendar je nahodny generator akcii, s casovym usporiadanim nema nic spolocne.
Potvrdenie o zaplateni poplatku na ktorukolvek akciu necakajte. Vas uzivatelsky ucet sice eviduje zoznam akcii, na ktore ste sa prihlasili, ale v stlpci "Zaplatene startovne" bude aj napriek prevodu figurovat "Nie". Ja som si pre istotu vytlacil potvrdenie o transakcii z mojho bankoveho uctu pre pripad dokazovania...
Administrativu webstranky STU hodnotim celkovo ako odstrasujuci priklad, ak chcete vidiet ako by sa to nemalo spravovat, tak doporucujem navstivit www.triathlon.sk

Tiez by bolo dobre informovat o regulaciach platnych pre bicykel pre vzdialenost olympijskeho triatlonu. Nie je kazdy profesional, aby vedel, ze aero riaditka su dovolene len na polovicnom celom Iron Man-e. Jasne, nevedomost zakona neospravedlnuje, ale niektorym zostavala bud demontaz aero riaditok alebo vymena TT biku za cestny...

Plavanie. Dakujeme, ze 5 minut pred startom nam bolo oznamene, ze sa boje oboplavaju v protismere hodinovych ruciciek, napriek tomu ze v pokynoch bol uvedeny pravy opak!

Zatiahnut jednu otocku bezeckej casti do ulicky medzi zdravotnickym zariadenim a hotelom tiez nebol dobry napad. Radsej predlzit/vysunut ostatne dva kontrolne body/miesta otacania.

Napriek vsetkemu akciu hodnotim kladne, Drazdiak a jeho okolie bola dobra volba na organizovanie takehoto podujatia. Tesim sa na buduci rok!

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up