Kalendár podujatí

BIRELL BIKEFEST

Blíži sa BIRELL BIKEFEST 2018


- ôsmy ročník najväčšieho bicyklového festivalu na Slovensku
- 25. – 27. máj 2018 v Bikeparku Kálnica

BIKEFEST je najväčší bicyklový festival na Slovensku! Prináša poriadnu dávku adrenalínu a zábavy pre všetky vekové kategórie. Už 8. ročník BIRELL BIKEFEST 2018 sa uskutoční posledný májový víkend, od piatka 25. mája do nedele 27. mája tradične v Bikeparku Kálnica (okres Nové Mesto nad Váhom). Môžete sa tešiť až na viac ako 400 testovacích bicyklov, 50 vystavovateľov, 11 súťažných disciplín, v ktorých pretekári otestujú svoje schopnosti i vytrvalosť.

Festival potrvá celé 3 dni


Aj tento rok sme si pripravili niekoľko noviniek, aby ste si festival mohli vychutnať naplno. Birell BikeFest bude aj tento rok plnohodnotným 3-dňovým festivalom, so všetkým čo k tomu patrí. Naplánujte si preto čím skôr dovolenku a voľno si vezmite radšej aj v pondelok po BIKEFESTe. Od 25. do 27. mája sa vidíme v bikeparku Kálnica!



Festival ako sa patrí


Najväčším diváckym magnetom bude aj tento rok Garmin Slopestyle FMB World Tour, ktorý sa bude jazdiť ako súčasť Freeride Mountain Bike World Tour s bronzovým statusom. Opäť Vás čakajú nervy drásajúce kúsky špičky riderov z rôznych kútov Európy.

Okrem pretekov a vyše 400 testovacích bicyklov nemôže na pravom festivale chýbať ani množstvo sprievodných akcií. Živé koncerty, stánky s najrôznejším jedlom či vonkajšie kino, plné nadupaných bikerských filmov, sa aj tento rok postarajú o 3 dni plné adrenalínu a zábavy pre celú rodinu. Najmenší bikeri sa zabavia v Detskej zóne Intersport alebo spolu s rodičmi zdolajú výzvu Kellys BikeFest Maratónu, kde na všetky bikerské rodiny bude aj tento rok čakať rodinný okruh.

Viac informácií nájdete na bikefest.sk.
keyboard_arrow_up