Kalendár podujatí

3. kolo - Detská Považská cykloliga

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.
Termín:
sobota 09.06.2018

Miesto konania:
Súľov, okres Bytča, Lúka pod skalami

Prihlášky: Z dôvodu bezpečnostných opatrení v súvislosti so Zákonom o ochrane osobných údajov č.18/2018, bude prihlasovanie prebiehať priamo na prezentácii pred pretekmi. Na mieste prezentácie bude zákonný zástupca dieťaťa podpisovať nasledovný Informovaný súhlas účastníka pretekov:

Podpísaním prihlášky dobrovoľne súhlasím so spracovaním osobných údajov môjho dieťaťa pre prevádzkovateľa SPEKTRUM SZ, o. z., IČO:50449982, v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z. z.., (do 24.05.2018), resp. od 25.05.2018 v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z., podľa §14 a §19 citovaného Zákona pre potreby Detských cyklistických pretekov v Súľove v rozsahu všetkých polí prihláškového formulára (meno, priezvisko, rok narodenia, mesto/klub, národnosť) a taktiež súhlasím so zverejnením časti osobných údajov dieťaťa (meno, priezvisko, kategória, mesto/klub, národnosť) vo výsledkovej listine zverejnenej na nástenke na pretekoch a na webovej stránke Detskej Považskej cykloligy (DPCL). Súhlasím aj so zverejnením fotografii môjho dieťaťa z pretekov na webovej stránke DPCL. Tento súhlas je v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z., §14, ods.3) možné kedykoľvek odvolať písomne alebo e-mailom: stefan (zavináč) zilovec.sk

Ak nesúhlasite s podmienkami účasti na Detských cyklistických pretekoch v Súľove, alebo odmietate spracovanie a zverejnenie osobných údajov Vášho dieťaťa, špecifikované v informovanom súhlase a máte záujem, aby Vaše dieťa na týchto pretekoch štartovalo, kontaktujte nás prosím e-mailom na adresu: stefan (zavináč) zilovec.sk Ďakujeme za porozumenie.

Kategórie:


Prezentácia: Sobota 09.06.2018 od 08.00 do 10:30 hod., Koliba pod skalami, Súľov. Nezabudnite si priniesť aj kartičku poistenca dieťaťa.
Štartovné: Pre všetky kategórie - 1 €

Aj v tomto roku sa Detská Považská cykloliga ponesie pod mottom „My deťom a deti deťom“. My dospelí pripravíme preteky deťom, na ktorých si zašportujú a zabavia sa so svojimi kamarátmi. Symbolické štartovné 1 € poputuje v celej vyzbieranej výške v prospech Detského oddelenia Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica. Za získané prostriedky budú zakúpené potrebné veci, ktoré prinesú radosť deťom v nemocnici. A tak deti svojím príspevkom prinesú radosť svojim rovesníkom, ktorí nemajú to šťastie takto si zašportovať.

Štart: 11:00 hod., Súľov - lúka pod skalami
Ceny: Vecné ceny získajú prvé tri deti v každej vekovej kategórii. Všetky štartujúce deti dostanú cyklistickú fľašu NUTREND, nejaké maškrty a účastnícku medailu :-)
Tombola: Každé štartujúce dieťa bude zaradené do detskej tomboly. Žrebovanie sa uskutoční ihneď po vyhodnotení pretekov.
Občerstvenie: V cieli je zabezpečené občerstvenie: ovocie + voda. Teplé jedlo sa dá zakúpiť počas celého dňa v Kolibe pod skalami.

Viac informácií sa dozviete na stránke: http://cyklotour.sk/sk/deti-propozicie-dpcl.html.
keyboard_arrow_up