Kalendár podujatí

FFT Slopestyle

Pozvánka: FFT Slopestyle 2018 - už 10 rokov s vami

Príďte osláviť už túto sobotu 11. augusta okrúhle výročie jedinečnej akcie FFT Slopestyle do Ústí nad Orlicí.

Bohatý sobotný program westernového mestečka tento rok doplní piatkové večerné premietanie videí od Fullface Production, chill & grill a whip off contest, ktoré doplnia videá z histórie FFT, takže o zábavu všetky bikerov bude postarané.

Sobotňajšiu najväčšiu slopestyle akciu v Českej republike doplní od 12-tej hodiny pumptrack contest pre deti do 15 rokov. Počas prestávok medzi kvalifikáciou a finále si môžu diváci zasúťažiť o vecné ceny. Na akciu je vstup zdarma. Vyhlásenie detských víťazov prebehne opäť spoločne s vyhlásením hlavných pretekov pred zrakmi všetkých prítomných, takže pre deti to bude veľký zážitok. Neváhajte ich preto prihlásiť priamo na mieste. Tešiť sa môžete tiež na westernové mestečko, čapované pivko, sexi tanečnice a hostesky.


Hlavné slopestyle preteky sa začnú o 13:00 hod. za doprovodu divokého západu. Tento rok je pripravená bezplatná kvalifikácia pre všetkých online registrovaných bikerov, takže neváhajte a registujte sa, je to nezáväzné. Vo finále s prehliadkou tých najlepších trikov sa bude bojovať o prize money v hodnote 80 000 Kč s pozvanými bikermi z celej Európy. Účasť prisľúbili chalani z Anglicka, Ukrajiny, Poľska, Rakúska, Maďarska a samozrejme z ČR.

Od 20. hodiny sa akcia presunie na after party do klubu Popráč. Párty okorení tanečná skupina Flow svojim vystúpením a samozrejme DJ LU2 a DJ Lucky Boy, ktorí vás rozpália ako vždy. Tentokrát naviac v spolupráci s bubeníkom Radek “RAE” Tomášek zahrajú neskutočné sety!


Časový harmonogram
Piatok 10. 8. 2018
  • 9:00 – 18:00 tréning
  • 19:00 - premietanie videí Fullface Production, chill and grill, whip off contest

Sobota 15. 7. 2017
  • Registrácia, tréning od 9:00 do 13:00
  • 12:00 – 13:00 - pumptrack preteky pre deti
  • 13:00 - kvalifikácia western nájazdníkov
  • 15:00 - finále – strhujúce nájazdy indiánov na pokojné western mestečko
  • 17:00 - vyhlásenie výsledkov
  • 20:00 – do rána Wild West after party (hrajú DJ LU2 a DJ Lucky Boy, bubeník Radek “RAE” Tomášek)


Štartovné pre nepozvaných indiánov (bikerov) je zdarma pri online registrácii, 100 Kč na mieste. Pretekár dostane energy drink, lístky na pivo, párok a vstupenku na Wild West Party. Všetci si pripravte hlasivky a ruky, aby ste podporili neuveriteľné triky. Príďte ideálne pešo, aby ste si mohli vychutnať točené pivko.

Detaily a viac informacií sledujte vo Facebook udalosti alebo na stránke fftbikepark.com.
report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up