Kalendár podujatí

KE.CY Singletrack Campe #4

Pozvánka: Košické Joyduro už túto sobotu

Ak ešte nemáš plán na víkend, vezmi bicykel, prilbu a najmä dobrú náladu a príď 8.-9.9.2018 do Košíc na to pravé endurové dobrodružstvo. Neostáva mnoho času, tak si prečítaj aspoň to najdôležitejšie a môžeš vyraziť.

KE.CY - košické cyklotraily a BIKE PARK Červený Breh ťa pozývajú na 4. KE.CY Camp a súčasne na 1. ročník enduro pretekov na košických cyklotrailoch. V sobotu ťa čaká 6 meraných rýchlostných skúšok v dĺžke cca 27 km a prevýšení 900 m.


Trať:

  • Zlatoklopka
  • Lesmír
  • SuRAWy
  • Hupiky
  • Bedľa
  • Červený Breh Dual Slalom

Záznam trate vo formáte GPX nájdete na tomto odkaze.


Registrácia

Registrácia sa uskutoční v sobotu ráno 8.9.2018 od 8.30 - 9.30 na Červenom brehu. Počet účastníkov bol obmedzený na 50. Je potrebne sa zaregistrovať na adrese kecy.akcie@gmail.com, kde nezabudnite uviesť svoje celé meno a veľkosť trička (darček od nás).

Strelci do 18 rokov budú potrebovať zákonným zástupcom podpísané prehlásenie bikera (dokument zašleme na požiadanie cez vyššie uvedený mail). Štartovné je vo výške 5 €, v cene bude pivo (alebo kofola) a guláš.

Bikeri štartujú na vlastné riziko (prehlásenie sa bude podpisovať pri registrácii), je potrebné mať bicykel v dobrom technickom stave, helma a minimálne kolenné chrániče sú povinné. Ide o priateľský meraný pojazd, žiadne trhanie rekordov, takže prosíme prispôsobiť rýchlosť povahe a stavu vozovky, ale najmä svojim silám a schopnostiam.


Na Červenom brehu ťa po vyhlásení víťazov čaká žúrka, akú enduro svet doposiaľ nevidel - vyšperkovaná hudba od miestnych CB Selectors, video projekcia a samozrejme pivko a iné pochutiny .
report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up