Kalendár podujatí

Logo: Pachova cyklovačka Pachova cyklovačka

comment Hodnotenia akcie

4.75 / 5 • 4 hodnotenia
thumb_up1thumb_down reply

Ked zoberiem do uvahy, ze to bol prvy rocnik, tak je moje hodnotenie: 5*. Trat bola znacena vyborne a zretelne. Regulovcici boli vsade, kde to bolo potrebne a hlavne bolo vidiet, ze to robili s radostou (boli neskutocne aktivni - ziadni prispati ludia, ako to byva na niektorých inych pretekoch). Atmosfera a organizacia v priestoroch startu/ciela bola tiez na vybornu. Mne osobne ako HT-ckarovi nesedia prejazdy rozbitymi lukami (toto vzdy preklinam , ale aj toto je sucast MTB, i ked keby sa tieto useky vymenili za nejake lesne, tak za mna by to bolo lepsie . Po preteku do buducna pripravit nejaku vacsiu provizornu oddychovu zonu na sedenie v pripade dazda/pekelneho slnka a mozno popracovat na vaqcsich zasobach nejakych pamatnych suvenirov. Kazdopadne vsetko ostatne, vzhladom na myslienku a velkost pretekov bolo naozaj super .

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie, ako som písal, prekvapil nás počet záujemcov ale do budúcna budeme pripravený. Sľubujeme že sa zlepší aj merchandising podujatia. Tento rok sme začínali s rozpočtom 0 Eur s neistým príjmom zo štartovného. Sponzori dnes Väčšinou dajú predmety na ocenenia ale hotovosť už ťažšie.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

super pretek. velka spokojnost

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Za mňa také zmiešané pocity. Trať na výbornej úrovni, značenie na jednotku. Pekné výjazdy a zjazdy škoda len tej horúčavy mal som dosť naložené číže na kochanie sa prírodou v šprinte už neostal čas ale po preteku som si prvú časť prešiel v rámci vyjazdenia a poobzeral sa už po okolí Trošku zamrzelo to že v tej horúčave sa nebolo kde ukryť pred páľavou. Ja ako alergik som si do trávy nemohol sadnúť všetky miesta pod slnečníkmi už boli zaplnené sprievodom z preteku. Nižšie bol stan mohli sa nájsť lavičky a tam urobiť sedenie. Nápoje a guláš super osobne som si ale guláš nedal chcel som hlavne niečo studené ale vyzeral fajnovo. Za všetko ostatné sa už platilo Pekný komorný pretek nemôžem čakať hody zadarmo Zbytočne sa čakalo na tombolu tak dlho bolo 32 stupňov ale vydržal som Strašne som sa v duchu smial hláškam z Pacha 1300 hrmených a tie nemecké frázy najprv som si myslel že som na zjazde nemeckých fašistov ufff ta horúčava mi už pekne vypaľovala mozog
Ak sa vychytajú muchy ako 100limit a menší chaos okolo toho tak by to do budúcnosti mohlo byť pekný prírastok do MTB kalendára.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ďakujem za ohodnotenie, po pravde, nečakali sme takúto účasť na prvom ročníku, tým pádom sme nemali ďalší stan a viac sedenia. Počasie bolo aké bolo, mohlo byť aj horšie, napr. búrky, toto neovplyvníme. Do budúcna určite zvýšime počet chipov, plánujeme aj trochu predĺžiť trať. Časomiera bola externá, tým pádom sme nevedeli ovplyvniť rýchlosť spracovanie výsledkov. Môžete mi veriť že aj ja som toho od 5. rána mal dosť na tom slnku v čiernom klobúku . Všetko nám bolo poučením a výzvou na zlepšenie. Ďakujeme za Vašu účasť a zverejnené poznatky. Radi Vás privítame už 5. júla na Trstianskej špajchni.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super pretek, trat pekna v ramci moznosti, tie kravske chodnicky dali zabrat, otvorene luky moc asi nik nemusi ale zase tie spestrenia (mostiky, singlac) boli fajn, znacenie na 1+. Mne sa pacia tieto mensie “rodinne” preteky, ja by som to do moc vacsich cisiel nepustal, strati to atmosferu a bude viacej starosti (parkovanie, jedlo, vapky ak zaprsi atd) robte to tak ako teraz pre radost a lokalnych ludi. Co by som zlepsil je viac atakcii po preteku pre deti, uz sa celkom nudili po preteku ( nejaky skakaci hrad staci). Za mne velka spokojnost, dakujem organizatorom za pekny pretek

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Ďakujeme za hodnotenie, taký ja aj zámer Cvyklopohára, deti, rodiny a priatelia, profi podujatí už je myslíme dostatok. Pre decká niečo určite vymyslíme do budúcna, plánovali sme aj v sobotu ale skrížili sa nám aktivity na futbalovom ihrisku ( turnaj ). V ďalšom ročníku na to dáme pozor.

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up