Kalendár podujatí

Logo: Tour de Kukkonia Tour de Kukkonia

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.
Dátum:
23. jún 2019

Miesto:
Dunajská Streda - stredisko pretekov: MOL Aréna

Registrácia:
Registrácia

Registrácia sa začína 26. apríla 2019 a končí 20. júna 2019. (štartovné čísla s menom ponúkame tým, ktorí sa zaregistrujú do 17. júna). Registrácia má záväzný charakter - registračné poplatky sa nebudú vracať v prípade neprítomnosti.

Charakteristika pretekov:
- Tour de Kukkonia – preteky pre cestných cyklistov na 80 km s čipovým meraním času, na čiastočne uzavretej ceste - 2 sprievodné vozidlá (Motor-Car Dunajská Streda s.r.o.), policajné vozidlá, záchranka, servisné vozidlo.
- Tour de Kukkonia Easy – výkonnostné preteky pre cyklistov na 36 km s čipovým meraním času, na čiastočne uzavretej ceste - 2 sprievodné vozidlá, (Motor-Car Dunajská Streda s.r.o.).
- Kukkonia Family – 6 km cyklotúra pre rodiny na čiastočne uzavretej ceste so sprievodnými vozidlami.

Časový rozpis:
07:30 h – 9:00 h – registrácia, preberanie štartovných čísel, preberanie štartovných čísel je už možná 22.6.2019 od 15.00 do 19.00 pri MOL Aréne (Sektor B) v Dunajskej Strede
09:15 h – brífing pretekárov – inštruktáž
09:30 h – slávnostný štart pretekov (všetky kategórie a trate spoločne Tour de Kukkonia, Tour de Kukkonia Easy, Kukkonia Family)
09:50 h – štart za hranicou mesta – Tour de Kukkonia
10:05 h – štart za hranicou mesta – Tour de Kukkonia Easy
10:15 h – štart za hranicou mesta – Kukkonia Family
13:00 h – obed, vyhlásenie výsledkov a tombola

Trať pretekov:
GPS údaje je možné stiahnuť do mobilu z aplikácie Kukkonia:
Tour de Kukkonia
Tour de Kukkonia Easy
Kukkonia Family

Štartovné:
Tour de Kukkonia 80 km: 18 eur, štartovné na mieste: 23 eur. V cene štartovného je zahrnuté: čipové meranie času, štartovný balíček (produkty Kukkonia a Minit, Pí voda, Biosaurus snack, vitamín), štartovné číslo slúži ako tombolový lístok, kupón na teplé jedlo, lekárska služba, úschovňa, sprchy.

Tour de Kukkonia Easy 36 km: 13 eur, štartovné na mieste 18 eur. V cene štartovného je zahrnuté: čipové meranie času, štartovný balíček (produkty Kukkonia a Minit, Pí voda, Biosaurus snack, vitamín), štartovné číslo slúži ako tombolový lístok, kupón na teplé jedlo, úschovňa, sprchy, lekárska služba.

Kukkonia Family 6 km: 6 eur, do 15 rokov zadarmo. V cene štartovného je zahrnuté: Pí voda, teplé jedlo, pre deti štartovný balíček ( Kukkonia Kakao, Biosaurus snack, Minit produkty, vitamín), štartovné číslo slúži ako tombolový lístok, lekárska služba.

Dôležitá informácia:
Za aktívny chip na meranie času pretekár na mieste zaplatí kauciu vo výške 20 eur. Pretekár po preteku chip vráti organizátorov, vtedy mu bude vrátená kaucia. V prípade že pretekár stratí alebo pokazí chip, usporiadateľ má právo od pretekára vymáhať cenu chipu, t.j. 80 eur. Pretekár s registráciou na preteky súhlasí s tým.

Viac informácií nájdete na tomto odkaze.
keyboard_arrow_up