Kalendár podujatí

Logo: Testovaci den Shimano STEPS Testovaci den Shimano STEPS

MTBIKER odporúča toto podujatie
O vašu pohodu a informácie o bikoch sa postarajú členovia MTBIKER tímu.
22. júna máte v našom MTBIKER centre šancu zažiť poriadnu dávku energie a zábavy osobne. Okrem toho bude pripravená aj novinka, ešte cenovo dostupnejší pohonný systém SHIMANO STePS e7000. Práve tento pohon bol vyvinutý pre viac rekreačných horských cyklistov, pre podporu jazdca s ľahko použiteľnými funkciami. Už vopred máme avizovaný naozaj veľký záujem, preto neváhajte a vyberte si čo najskôr zo zoznamu testovacích modelov:

Ghost Kato FS s pohonom STePS e7000
Ghost Kato FS s pohonom STePS e8000
Kellys TYGON 70, M, 29
Kellys TYGON 70, L, 29
Kellys TYGON 50 RED, M, 29
Kellys TAYEN 50, M, 27,5
CTM SWITCH PRO, M, 27,5
CTM SWITCH PRO, L, 27,5
CTM SWICTH, M, 27,5
CTM SWITCH, XL, 27,5
Superior eXF 949 R, L, 29

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na tomto odkaze. Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, v tej uveďte aj deň a hodinu, na ktorú si budete priať bicykel zapožičať.

Prednostné rezervácie

Ak si našim verným zákazníkom, pre testovacie dni získaš viacero výhod. Viac o vernostnom systéme a zľavách v MTBIKER shope sa dozvieš na tomto odkaze. Do piatku 7.6. si môžu bicykle rezervovať len zákazníci z kategórie VIP a Premium. Po tomto termíne bude možná rezervácia dostupných modelov a termínov aj pre ostatných záujemcov.

Ak si nie ste istí veľkosťou, na doskúšanie správnej veľkosti sa dá vyskúšať bicykel medzi zápožičnými termínmi.

Zrušenie rezervácie je potrebné ohlásiť najneskôr v stredu v týždni, kedy sa testovacie dni uskutočnia. Tvoju kategóriu vernostných zliav v MTBIKER shope si môžeš pozrieť v sekcii Tvoje objednávky, alebo na tomto odkaze.

Ak si ešte nenakupoval v MTBIKER shope, samozrejme, testovanie bicyklov je dostupné aj pre teba, podľa podmienok uvedených v online dokumente.

Horské elektrobicykle s pohonom STePS e7000

Spoločnosť Shimano predstavila novú sadu pre e-biky SHIMANO STEPS e7000, ktorá bola navrhnutá tak, aby inšpirovala horských cyklistov objavovať nové horizonty až do 25 km/h asistovanej jazdy. Kým Shimano top e-MTB sada e8000 je navrhnutá tak, aby zvládala agresívne jazdenie na náročných a ťažkých trasách s extrémnymi výstupmi, nová sada e7000 je vyvinutá pre viac rekreačných horských cyklistov pre podporu jazdca a s ľahko použiteľnými funkciami.

Testovanie môže prebiehať na pumptracku za MTBIKER centrom alebo na značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia. Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa).

Dĺžka zápožičky a trasy

Elektrobicykle si budete môcť otestovať v dvoch časových pásmach/intervaloch, 30 min a 70 min. Medzi jednotlivými rezerváciami sú dve pauzy na dobitie batérií.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch, ďalšie iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie je potrebné prísť včas, v prípade, že budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bicykel môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi. O vašu pohodu a dôkladné informácie o bicykloch sa postarajú členovia MTBIKER tímu.

Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného bicykla počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., pokojne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov alebo ich zákonným zástupcom.
  • Kde vás nájdem?

    MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny.

    Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.

    Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si užijete testovačky, ktoré vás zaujímajú. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.
keyboard_arrow_up