Kalendár podujatí

KE.CY Singletrack Camp #6

KE.CY - košické cyklotraily o.z. a Chata hrešná vás pozývajú na už tradičný spoločný víkend, pripravený pre širokú bicyklovú verejnosť, ktorý strávime jazdením a zábavou. Dozviete a naučíte sa všetko, čo ste chceli vedieť o jazdení a stavaní singletrackov. Cieľom bude okrem zábavy ukázať, že Singletrack nie je zjazdová trať určená pre profíkov, ale bezpečný a pohodový cyklochodník určený pre široké spektrum bikerov.

Program je skutočne bohatý:
Stavba singla Hriešny v teréne.
Guláš a čapované pivko alebo kofola pre všetkých brigádnikov.
Spoločné jazdenie na trailoch, pre každého podľa nálady a výkonnosti, kto sa chce zdokonaliť v technike jazdy.
Zapózuj a získaj novú profilovku od našich fotografov.

Spoločné jazdenie dňa 16.6. bude z dôvodu konania motokrosových pretekov presunuté do okolia Bankova - Stretnutie o 10:00 na BIKE PARK Červený Breh , budeme jazdiť hlavne traily na Bankove. Bude opäť aj detská skupina.

Prihlásenie a registrácia - prvých 40 registrovaných trailbuilderov dostane tričko zdarma! Preto neváhaj a rýchlo pošli email so svojim menom a veľkosťou trička na adresu: kecy.akcie@gmail.com Registrovať sa môžeš do 3.6.2019.
Doležité upozornenie - všetci trailbuilderi mladší ako 18 rokov si musia vopred priniesť prehlásenie bikera, podpísané rodičom alebo zákonným zástupcom.

PARKOVANIE bude možné LEN na spodnom parkovisku za dedinou, avšak kapacita parkoviska je obmedzená, preto vrelo odporúčame nechať auto doma a príst radšej pešo alebo ideálne bicyklom. Prístup autom až hore k chate je vyhradený výlučne pre organizátorov a stanujúcich.

Toto podujatie sa uskutoční vďaka podpore Nadačného fondu T-Systems Slovakia spravovaného Karpatskou nadáciou. Viac informácií nájdete na facebooku.

keyboard_arrow_up