Kalendár podujatí

Logo: Škola jazdy a techniky s Bike Academy IV Škola jazdy a techniky s Bike Academy IV

MTBIKER odporúča toto podujatie
O vašu pohodu a informácie sa postarajú členovia MTBIKER tímu a Bike Academy.

12. októbra v sobotu sa budete môcť u nás v MTBIKER centre opäť zúčastniť Školy jazdy a techniky s Bike Academy, na ktorej vám skúsení cyklisti zlepšia techniku alebo naučia základom jazdy na našom pumptracku.

Čomu sa priučím?

Pod vedením Tomáša Martináka a BikeAcademy získate nové vedomosti a “grif” na správnu jazdu po pumptracku, ktoré zúročite aj mimo neho. Jazdu po vlnách, manuál, bunnyhop, ako do klopenky, preskočiť alebo skopírovať vlnu...a mnohé ďalšie techniky.

Názorná ukážka a nie len toto.

Opäť sme rozdelili akciu na dve etapy a to prvá doobeda od 10:00 do 13:00 bude sústredená na pumptracku, druhá od 14:00 do 17:00 bude sústredená na traili. Počet jazdcov sme limitovali na 10 ľudí na etapu, každý účastník je povinný si doniesť prilbu. Registrácia na školu jazdy a techniky s Bike Academy je zadarmo a môžete tak spraviť na testday@mtbiker.sk.



Podmienky registrácie budú ešte upresnené a zrušenie registrácie je potrebné nahlásiť najneskôr v stredu v danom týždni, kedy sa škola jazdy a techniky uskutoční.

Časový harmonogram:

10:00 - 13:00 - prvá etapa ľudí
14:00 - 17:00 - druhá etapa ľudí

Užitočné informácie:

● V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha a WC
● Nezabudnite si prilbu a ideálne aj chrániče kolien/lakťov
● Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú potvrdenie od ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny.
Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.



Jedná sa o druhú takúto akciu u nás v centre a veríme že je vás mnoho, čo by sa radi zlepšili v jazdení a práve pre vás je táto akcia určená.
keyboard_arrow_up