Kalendár podujatí

Salzkammergut Trophy individual 2020

foto
Trophy individual - alternatíva pre rok 2020!
Trasy tohtoročné Salzkammergut Trophy budú od začiatku júla vyznačené štyri mesiace a budú vybavené trvalým meraním času. Všetci účastníci "Trophy individual" sa môžu s trasami vysporiadať v ktorýkoľvek deň, okrem 18. a 19. júla, a porovnať sa v online rebríčku s ostatnými účastníkmi. Aby sa predišlo nebezpečným pádom pri vysokých rýchlostiach, je meranie času obmedzené na stúpanie alebo rovinaté úseky mimo osídlené oblasti. Na priecestných pasážach si môžete urobiť prestávku, zastaviť sa v chatách s občerstvením a užiť si nádhernú krajinu Soľnej komory.

Nevyhnutný štartovací balíček s transpondérom pre meranie času stojí 29 eur a možno ho vyzdvihnúť po online-prihláške v turistických zväzoch a predajniach bicyklov v regióne, alebo ho môžete dostať poštou, ak sa prihlásite do 15. júna.

So štartovým číslom sa môžete zúčastniť tak často, ako budete chcieť, a tým niekoľkokrát zlepšiť svoj čas popr. štartovať na rôznych trasách! Pre hodnotenie gravel bicyklov a e-bikov sú samostatné kategórie, ale potrebujete vlastné štartové číslo! Okrem toho sa plánujú tri stále bežecké trasy medzi 5 a 21 km a beh do vrchu.

Prihlášky sú možné už teraz!
Výslovne zdôrazňujeme, že 18. a 19. júla sú z individuálnej varianty vyňaté.

Viac informáciií nájdete na stránke maratónu.
keyboard_arrow_up