Kalendár podujatí

Birell Bikefest

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.
BikeFest je najväčší bicyklový festival na Slovensku! Tento rok sme si mali užiť už jeho 10. ročník, ale napokon si užijeme len limitovanú špeciálnu 2 dňovú COVID edition. Počas dvoch dní sa uskutočnia preteky CTM Enduro Race, BikeFest Maratón a testovanie bicyklov. Počet účastníkov bude limitovaný a registrácia možná len online!

Lokalita
MIESTO KONANIA: Kellys Bikepark Kálnica

LOKALIZÁCIA: Kálnica (Trenčiansky kraj, okres Nové Mesto nad Váhom)

GPS: N48°45'45'' E17°55'53''

Kellys Bikepark Kálnica sa nachádza len 6 km od okresného mesta Nového Mesta nad Váhom a 25 km od Trenčína. Z Bratislavy a zo Žiliny je to po diaľnici D1 autom len jedna hodina. Z diaľnice stačí odbočiť smerom na Beckov a následne vás už budú na BIRELL BIKEFEST viesť smerovníky. Z Brna sa na BIKEFEST dostanete za hodinu a pol, z Banskej Bystrice za dve. Zároveň môžete navštíviť len 6 km vzdialený vodno–športový areál Zelená voda či neďaleký hrad Beckov.

Kellys Bikepark Kálnica nielen svojou polohou, ale aj veľkým množstvom rôznorodých tratí a prekážok láka návštevníkov nielen zo Slovenska, ale čoraz častejšie aj zo zahraničia. Trate, ktoré na Slovensku a v okolí nikde inde nenájdete – dual pumptrack, dual slalom alebo najväčšia slopestylová trať na Slovensku, robia z Kálnického kopca ideálne miesto na konanie najväčšieho bikového festivalu.

Doprava
Kálnica sa nachádza len 6 km od Nového Mesta nad Váhom a 25 km od Trenčína. Z Bratislavy a zo Žiliny je to po diaľnici D1 autom len jedna hodina. Z diaľnice stačí odbočiť smerom na Beckov a následne vás už budú na BikeFest viesť smerovníky. Z Brna sa na BikeFest dostanete za hodinu a pol, z Banskej Bystrice za dve.

Parkovanie
Vzhľadom na limitovaný počet účastníkov podujatia, bude parkovanie možné len na parkovisku pri bikeparku. Parkovanie bude zadarmo.

Služby
UBYTOVANIE

Vzhľadom na dodržanie kapacity počtu účastníkov tento rok nebude možné v areáli BikeFestu kempovať.
Náročnejší môžu využiť hotely či penzióny, nachádzajúce sa približne 6 km od festivalu. Viac o možnostiach ubytovania v okolí sa dozviete na www.bikecentrumkalnica.sk/areal/ubytovanie.html

JEDLO
Len s dobrým jedlom a osviežujúcim pitím naberiete energiu, ktorú budete počas celého festivalu potrebovať. V zóne plnej stánkov s tými najlepšími festivalovými lahôdkami si vyberie každý!

ÚSCHOVŇA
Pre návštevníkov BikeFestu bude pripravená denná úschovňu bicyklov, aby ste sa o ten svoj nemuseli báť v čase, keď práve nebudete jazdiť. Úschovňa je k dispozícii za jednorázový poplatok 7 €.
Bike si v nej môžete odložiť a vyzdvihnúť v nasledujúcich časoch:
v sobotu od 9.00 hod do 19.00 hod.
v nedeľu od 9.00 do 17.00 hod.

BEZPEČNOSŤ
Bezpečnosť návštevníkov je pre nás prioritou a preto sa o Vašu bezpečnosť bude počas celého festivalu starať bezpečnostná služba. Okrem ochrany návštevníkov je jej úlohou tiež stráženie festivalových priestorov. Rozsiahly tím usporiadateľov bude nonstop dohliadať na hladký priebeh celého podujatia. Upozorňujeme však, že nenesieme zodpovednosť za materiálne škody vzniknuté počas festivalu!

Viac informácii nájdete na tomto odkaze.
keyboard_arrow_up