Kalendár podujatí

Logo: Testovací deň Bianchi Testovací deň Bianchi

MTBIKER odporúča toto podujatie
O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postará tím firmy ProCycling (dovozca Bianchi pre Slovensko), ako aj členovia MTBIKER tímu.
PODUJATIE ZRUŠENÉ z dôvodu prevencie šírenia koronavírusu a v súvislosti so zákazom organizovania hromadných podujatí na územi Slovenskej republiky.
Toto podujatie ešte u nás nemá kompletné propozície - doplníme ich čoskoro.
Zatiaľ si môžeš pozrieť reportáž z minulého ročníka.

Reportáž z podujatia

Reportáž: Testovacie dni Bianchi a Corratec - skutočne pohodová sobota

Ak ste si chceli vyskúšať, ako sa jazdí na celeste farbe, tak bola možnosť uplynulý víkend počas testovacích dní Bianchi a Corratec.

Najrýchlejšia farba je vraj červená, no ja si myslím, že celeste je rozhodne najštýlovejšia a určite platí, že keď to nejde, nech to aspoň dobre vyzerá . O tom sa mohli presvedčiť viacerí, ktorí prišli v sobotu a navyše prialo aj skutočne výborné počasie. Pre tých, čo sú viac „praktickí“, boli pripravené testovacie bicykle značky Corratec. Práve tie zase ponúkajú výborný pomer ceny a úžitkových vlastností.


Keď sme už pri pomere cena/výkon, novinka v ponuke Bianchi, model Sprint zrejme poteší viacerých. Jedná sa totiž o bicykel, ktorý kombinuje všetky moderné prvky a servíruje ich v kabáte, ktorý na prvý pohľad ťažko rozoznáte od tých najvyšších modelov. To všetko pri priaznivej cene a dostupná bude ako verzia na klasických brzdách, tak aj disková. Bude teda ideálnou vstupnou bránou do sveta značky Bianchi pre všetkých fanúšikov. Ten si trošku bližšie predstavíme v ďalšom videjku na YouTube kanáli MTBIKER centra.


Samozrejme okrem tých cestných nechýbali ani MTB modely vrátane hardtailu Methanol CV alebo celoodpruženého Methanol FS.


Okolo pol druhej sa začal ďalší termín výpožičiek a tak som sa tesne pred druhou náhodne pridal k Filipovi, ktorý testoval Oltre a nakoniec z toho bol výborný pojazd na Bezovec, ktorý sme vďaka svižnému tempu stihli s prehľadom a naozaj dobre „pokecali“. Ak budete mať niekedy cestu okolo, toto stúpanie si určite zaraďte do programu a ak budete pokračovať ešte ďalej, dostanete sa do slávnej Hornej Dolnej .


Kto teda nemohol prísť vyskúšať iný stroj než ten svoj, je tu šanca už túto sobotu. Teraz pre zmenu s bicyklami od inej talianskej značky Wilier. Všetky podrobnosti vrátane termínov nájdete na tomto odkaze

Testovacie dni 2019 - termíny a značky:


  • 25.5.2019 - Testovací deň Wilier
  • 8.6.2019 - Testovacie dni Superior a Marin
report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up