Kalendár podujatí

Cyklookruhy

Názov podujatia: CYKLOKRUHY

Dátum akcie: 16.04.2020 - 03.10.2020

Miesto konania: Trenčiansky kraj

Propozície: 12 okruhov pre cestné bicykle v dĺžke od 30km do 150km v Trenčianskom kraji, ktoré treba odjazdiť individuálne.

Spôsob prihlásenia: emailom na adrese cyklokruhy@gmail.com - uviesť treba, meno pod akým bude jazdec jazdiť, klub a mesto kde žije a to najneskôr do 30.04.2020.
Účastnícky poplatok: 10,-- €

Popis celej akcie: Cyklokruhy je hodnotenie individuálnych cestných cyklistických jázd za obdobie sezóny 2020 začínajúc 17.04.2020 a končiace 04.10.2020.

Počas sezóny bude zverejnených 12 okruhov (najmä Trenčiansky kraj), ktoré bude treba absolvovať a ten kto ich prejde v súčte časov najrýchlejšie stáva sa najlepším Cyklokruhárom.

Okruhy budú zverejňované raz za 14 dní a to vždy vo štvrtok a platné budú 17 dní (tri víkendy). Okruhy dostane každý jazdec na email, ktorým sa registroval a bude obsahovať popis trasy a GPX súbor s okruhom.

Okruhy budú v dĺžke od cca 30km do cca 150km.

Čas na prejdenie okruhu bude 17 dní a počas týchto 17 dní treba okruh v ktorýkoľvek deň odjazdiť.

Štart okruhu je na jeho ľubovoľnom mieste daného okruhu, ale musí byť dodržaný stanovený smer a skončiť sa musí tam kde sa začalo (príklad: Okruh číslo 1: aktívny od 17.04.2020 do 03.05.2020, stanovený smer je Trenčín – Stankovce – Beckov – NMvN – Štvrtok – Chocholná - Trenčín. Tento okruh je možné odjazdiť kedykoľvek v danom čase a môže sa začať v TN alebo v Novom Meste nad Váhom alebo kdekoľvek inde, ale treba dodržať smer a skončiť tam kde sa začalo).

Po skončení času na odjazdenie okruhu každý jazdec zašle najneskôr do 48 hodín od jeho uzavretia na email cyklokruhy@gmail.com svoj čas a link na STRAVU alebo GPX súbor s jazdou počas ktorej bol okruh absolvovaný (netreba zvlášť robiť zápis čisto len na daný okruh, kontrola sa dá spraviť aj vyňatím úseku z celkovej jazdy). Každý si čas stopuje sám, STRAVA alebo GPX bude slúžiť na kontrolu času, ktorý chce jazdec zapísať.

Zverejnenie časov bude vždy tretí deň po uzavretí okruhu s výnimkou predposledného okruhu, ktorý bude zverejnení spoločne s posledným. Zverejnené časy budú v zdieľanej tabuľke ku ktorej bude mať prístup každý jazdec.

Spôsob jazdy bude vždy individuálny, je zakázané chodiť v háku s iným jazdcom alebo za dopravným prostriedkom a to aj keby bolo náhodné stretnutie.

Viac informácií: na vyžiadanie mailom, kontaktný mail cyklokruhy@gmail.com

Prihláška: na prihlásenie treba zaslať email na adresu cyklokruhy@gmail.com s predmetom „Prihlásenie“ a v maily bude uvedené Meno pod akým bude jazdec v tabuľke zapísaný, názov klubu (ak jazdec v nejakom pôsobí alebo sa medzi sebou jazdci dohodnú, že si nejaký vytvoria) a Mesto/Obec kde žije. Na základe prihlášky bude jazdcovi povolený vstup do tabuľky s výsledkami.

Najlepší Cyklokruhár bude ten, čo v súčte časov všetkých okruhov dosiahne najkratší čas (celkové hodnotenie).

Taktiež bude bodovacia a vrchárska časť, na účasť v týchto častiach je potrebné zaznamenať jazdu na stravu.

Vyzbieraná suma štartovného bude po konci podujatia rozdelená medzi jazdcov podľa ich umiestnenia.
keyboard_arrow_up