Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER škola jazdy MTBIKER škola jazdy


Pokračujeme aj v roku 2021

Škola jazdy v Hrádku začína byť peknou tradíciou, ako minulý rok, tak aj v roku 2019 ste sa mohli zlepšiť či už v jazde na pumptracku alebo na traile. Preto vám prinášame termíny školy jazdy aj pre tento rok, aby ste sa mohli naďalej zlepšovať a jazdiť na bicykli bezpečnejšie. Prvý termín je 24.7. a druhá škola jazdy pre tých, čo sa nestihli zaregistrovať sa uskutoční 14.8. v MTBIKER centre Hrádok.


Sobota 24.7 : Tréning na pumptracku
Pumptrack

Asfaltová dráha zložená z rôznych vĺn a klopených zákrut sa začína dostávať do povedomia verejnosti a väčšina cyklistov určite už jazdu na pumptracku absolvovala.

Pumptrack je vhodný najmä pre začiatočníkov ako aj pre jazdcov, ktorí chcú mať jazdu na bicykli vždy pod kontrolou. Správny postoj, správne pumpovanie, správny prejazd zákrut – toto všetko sa na pumptracku pod vedením trénera Tomáša naučíte.

Kde prebieha výučba?
Škola jazdy bude prebiehať priamo na pumptracku v MTBIKER centre na adrese Hrádok 225. Po tréningu sa môžete občerstviť, osprchovať, prípadne si vyzdvihnúť objednávku v obchode alebo si jednoducho pozrieť novinky a zaujímavé produkty.

Ako sa prihlásim? Ak ste naším verným zákazníkom s VIP resp. Premium účtom, tak sa budete môcť prihlásiť prednostne. Potom je prihlasovanie umožnené aj pre ostatných záujemcov. Ako zistím do ktorej kategórie patrím?

Stačí kliknúť vo vašom profile na Tvoje objednávky a tam je dostupná táto informácia. V sekcii Vernostné zľavy sa dozviete viac o jednotlivých vernostných kategóriách.

Na každý turnus je obmedzený počet 8 jazdcov. Ak nemáte VIP účet, sledujte nás na InstagrameFacebooku, kde sa dozviete, kedy sa prihlasovanie otvorí aj pre vás. 

Čo budem potrebovať?

Podmienkou účasti Školy jazdy je prilba a bicykel v dobrom technickom stave. Odporúčame taktiež aj kolenné a lakťové chrániče, prípadne integrálnu prilbu. 

Harmonogram:
1. turnus
10:00 – 10:30 teoretická časť, rozcvička a nastavenie bicyklov
10:30 – 12:30 praktická časť , trénovanie rôznych techník
12:30 – 13:00 zhodnotenie pokrokov, chýb a slová trénera na záver

2. turnus
14:00 – 14:30 teoretická časť , rozcvička a nastavenie bicyklov
14:30 – 16:30 praktická časť , trénovanie rôznych techník
16:30 – 17:00 zhodnotenie pokrokov, chýb a slová trénera na záver

Užitočné informácie:
V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha a WC. Nezabudnite si prilbu a ideálne aj chrániče kolien/lakťov
Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú potvrdenie od ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?
MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny.

Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.
keyboard_arrow_up