Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER komunitný výjazd Bratislava MTBIKER komunitný výjazd Bratislava


Spoločný výjazd v Bratislave

Novinkou, ktorú sme si pre vás tento rok pripravili sú spoločné výjazdy v Bratislave. Komunita je dôležitou súčasťou horskej cyklistiky a preto ak jazdíte sami, prípadne by ste chceli spoznať nové traily, niečo sa naučiť alebo sa jednoducho iba zabaviť, budete vítaní.

Kde sa stretávame ?
Stretneme sa v nedeľu 25.7 o 10:00 v Bratislave v Rači, na parkovisku na Potočnej ulici. Odporúčame vám prísť na bicykli, pretože býva parkovisko najmä cez víkend plné, poprípade máte možnosť zaparkovať nižšie v Rači.

Ako sa prihlásim ?
Na výjazd sa nemusíte nijako prihlasovať, stačí jednoducho prísť a užiť si pekný deň. Prípadne, ak by vám nevyhovoval čas, kľudne sa k nám viete pripojiť aj neskôr alebo naopak kedykoľvek odísť. Ak by ste mali akékoľvek otázky, kľudne napíšte tomasmartinak.

Čo budem potrebovať ?
Na výjazd budete určite potrebovať bicykel v dobrom technickom stave a prilbu. Odporúčané sú aj chrániče kolien. Taktiež je potrebné zobrať si so sebou dostatočnú zásobu vody, ktorú si vieme doplniť na Bielom alebo Červenom kríži.

Harmonogram:
10:00 - 13:00 Výšlap na traily TBK a následné spoločné jazdenie
13:00 - 14:00 Prestávka a obed na Bielom kríži
14:00 - 17:00 Poobedné jazdenie po trailoch

Pre koho je výjazd určený ?
Výjazd je určený pre každého jazdca. Nezáleží na tom, či máte dobrú alebo slabú kondičku a taktiež na tom či máte celoodpružený bicykel alebo hardtail. Výjazd je vhodný úplne pre všetkých. Rovnako je výjazd vhodný aj pre ebikerov. Cieľom výjazdu je užiť si nedeľu naplno a čo najviac sa zabaviť pri jazde po trailoch.
keyboard_arrow_up