Kalendár podujatí

Logo: Spišských 333 EXTREME Spišských 333 EXTREME

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

4.5 / 5 • 4 hodnotenia
thumb_up3thumb_down reply

Pretek bol veľmi dobre organizovaný, oceňujem spoluprácu mesta ako organizátora a polície. Dôležité úseky najmä na začiatku boli pod dohľadom polície ktorá sa postarala o bezpečnosť na cestách aby pretekári mohli plynule prechádzať cez cesty. Značenie trasy bolo celkom v pohode. Tiež bolo k dispozícii v rámci štartovného občerstvenie a jedlo po preteku a možnosť využiť sprchy a umyť si bicykel. Za mňa veľká spokojnosť.

thumb_up3thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Všetko super. Organizácia za jedna. Zažil som aj miestni folklór hádzanie kameňov. Extrém pravom zmysle slova. Za mňa jednotka.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Organizácia dobra, sprchy, umytie biku, nič nechýbalo mne vadilo slabé značenie oproti minulým rokom, na niektorých križovatkách bolo a na niektorých vôbec...

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

@marko Super akcia, vyborna organizacia , na krizovatkach dohlad policie, v cieli jedlo a vsetko co tam ma byt. Chybala mi aspon nejaka obcerstvovacka, resp aspon miesto kde doplnit aspon vodu , tricko rovnake ako pred rokom, urcite by aj nejaka ucasnicka medaila ako pamiatka na akciu potesila ,a mozno menej asvaltovych usekov hlavne pri trasach 222 a 111 kde by sa dalo viacej potocit v lese, ale kazdopadne spokojnost.

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up