Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER komunitný výjazd vol. 2 MTBIKER komunitný výjazd vol. 2


Pridajte sa na spoločný výjazd aj vy

Tento rok sme zaviedli novinku - na druhý deň sa s Tomášom konal spoločný komunitný výjazd. Podľa rozprávania a fotiek sa stretla super partia, kde nebola núdza o zábavu a parádnu jazdu. Ochotný Tomáš poradil a vysvetlil, ako bezpečne prechádzať technické úseky. Tento výjazd je super pre jazdcov, čo nemajú s kým jazdiť. Spoznávanie nových ľudí s rovnakým koníčkom je predsa jedna z hlavných vecí, prečo jazdíme.

Ak ste nestihli náš prvý spoločný výjazd v Bratislave, nevadí. Kľudne sa môžete pridať na náš nasledujúci, kde sa opäť spoločne zabavíme a pojazdíme lokálne traily, no samozrejme sa aj jazdci niečomu priučia. Vítaný je úplne každý, tak neváhajte a zajazdite si so skvelou partiou.

Stretneme sa v nedeľu 15. 8. o 10:00 v Bratislave v Rači, na parkovisku na Potočnej ulici. Odporúčame vám prísť na bicykli, pretože parkovisko býva najmä cez víkend plné, poprípade máte možnosť zaparkovať nižšie v Rači.

Na výjazd sa netreba registrovať. Je otvorený všetkým, ktorí si chcú zajazdiť.
Ak by ste mali akékoľvek otázky, kľudne napíšte na martinak.tommy@gmail.com.

Ak máte záujem si svoje zručnosti vyskúšať naostro, prídite sa pozrieť a zasúťažiť si na niektorej z našich akcií. Pre endurákov tu máme prichystanú MTBIKER Hornonitriansku Enduro sériu, ktorej ďalšie kolo sa uskutoční vo Veľkej Lehôtke 5. septembra. Maratónci si môžu svoju kondičku prísť otestovať na MTBIKER Novodubnický maratón a ak si chcete užiť priateľskú atmosféru a pohodovú jazdu, radi vás uvidíme na MTBIKER Častovskom cyklookruhu.

OHĽADUPLNOSŤ

Ak už jazdíte sami alebo v skupine, vždy sa správajte k turistom a vodičom ohľaduplne. Veď stačí tak málo, pribrzdiť, pozdraviť, poďakovať a hneď sa vzťahy medzi nami zlepšia.
keyboard_arrow_up