Kalendár podujatí

Logo: Nemčianská cyklomotanica Nemčianská cyklomotanica

comment Hodnotenia akcie

4.44 / 5 • 9 hodnotení
thumb_up2thumb_down reply

Ako nultý ročník vydarená akcia, ľahká trať hoci s nečakanými prekvapeniami značenými možno niekedy až príliš neskoro, takže kým si človek uvedomil, už v tom lietal.
Druhé "kolečko" som si užil viac ako to prvé, takže za mňa opakovačka úplne v pohode. Škoda možno zbytočne dlhého čakania na vyhodnotenie po dojazde posledného jazdca do cieľa, ale publikum bolo nesmierne lojálne. Držím palce do ďalších ročníkov a rád sa vrátim opäť!

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Na nultý ročník veľmi vydarená akcia so super organizáciou, na značenie sa poniektorí sťažovali, ale ja som problém nemal... do budúcna by som vylepšil rozdelenie kategórií, lebo 15-44r. to kľudne môže byť aj 0-200 🙂 toto by som zmenil a ešte skrátiť čas na čakanie vyhlásenia výsledkov to mohlo byť kľudne skôr. Prípadne dať dve trate, dlhšiu cca 50 km s väčším prevýšením a druhá by bola krátka cca 20 km. Inak super. Na nultý ročník aj pekné ceny boli 👍

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Vydarená akcia, 0.ročník, ale už boli pekne balíčky, trať, organizácia. Dokonca aj účastnícke medaile. Organizátor sa oťukal a o rok to vydupe v širšom zábere v kategóriách.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Trať fajn, atmosféra tak isto. Jedno hluché miesto pri značení, kde asi viacerí nadávali. Mohlo byť vhodnejšie rozdelenie kategórií, lebo sa potom na stupňoch víťazov točili prakticky stále tí istí a podľa počutia toto niektorých ľudí odradilo od účasti. Určite vychytať jemné muchy a môže sa pokračovať do ďalších ročníkov.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Ako už spomínali viacerí, chcelo by to trochu zlepšiť značenie. Skrátiť čakanie na vyhlasovanie výsledkov. Upraviť kategórie. Myslím, že ocenovanie najlepšieho vrchára a nalepších celkovo netreba. Radšej spraviť viac kategórií podľa veku. Prípadne časom pridať aj nejakú dlhšiu variantu trate. Ale na nultý ročník veľmi dobrá akcia s peknou účasťou. Za cenu fair play tlieskam. Trať super (potešila hlavne tá vypáskovana technická časť). Organizačne tiež. Určite prídem aj o rok.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Na to že to bol nulty ročnik, tak paradna akcia. Mne trat vyhovovala. Trošku sme na jednon mieste zavahali, pobludili, Do buducna ak sa da, vymysliet a potiahnuť aj dlhšiu trasu. " Cyklomotanica " - velmi vystižný názov, ale mne sa to páčilo, zas niečo trošku ine. Palec hore chalani !!!

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Vzhľadom na to že to bol 0. ročník hodnotím toto podujatie veľmi pozitívne. Mám odjazdených XY pretekov a na miestach kde sa maratony konaju 10 a viac rokov býva mnohokrát horšie značenie. Celú trasu som išiel ako prvý a ani raz som nezaváhal kadiaľ ísť. Áno kategórie boli dost rozsiahle ale urcite lepsie ako 5 muzskych kategorii kde by v kazdej boli 4-5jazdci a kazdy druhy pretekar by skoncil na bedni. Trať ako taká bola dobrá vzhľadom nato ze sme sa tocili max par km od startu. Na 20km trati je ťažke vyhoviet kazdemu. A myslim si že tie kopčeky neboli pre nikoho "zadarmo". Horská prémia prijemne spestrenie, lebo nikde nieje napisane ze vitaz musi vyhrat aj horsku premiu.
Štartovné balíčky lepsie ako na preteku kde štartovne stoji 40e
Jediné malé mínus bol dlhší čas medzi príchodom posledného pretekára a vyhlasenim výsledkov.
O rok sa vidime opäť✌

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Boli ste úžasní a tých päť hviezd patrí vám. Ďakujeme za úprimný feedback a o rok vylepšíme. 😊👌🚴

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Príjemná a kvalitne zorganizovaná akcia, nultý ročník hodnotím na výbornú. Bezproblémová registrácia a hodnotný štartovný balíček. Samotné vyhlasovanie výsledkov a bohatá tombola prebehli bez zdržania. Trať bola rýchla, náročná najmä prevýšením ktoré zodpovedalo údaju v propozíciách čo nebýva vždy zvykom. Za mňa by som pridal trochu technického terénu a kde tu šípku alebo fáborku. Už teraz sa teším na ďalší ročník. Držím palce do budúcna.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up