Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER škola jazdy vol. 3 MTBIKER škola jazdy vol. 3


Miesto a čas

Tretie kolo sa bude konať opäť u nás v Hrádku 25. Septembra 2021. Prvý turnus začne trénovať o 10:00 a druhý turnus o 14:00.

Registrácia
Tak ako na prvé a druhé kolo, aj teraz bude registrácia spustená najskôr pre ľudí, ktorí majú VIP, resp. Premium účet. Potom je prihlasovanie umožnené aj pre ostatných záujemcov. Ako zistíte, do ktorej kategórie patríte? Stačí kliknúť vo vašom profile na Tvoje objednávky a tam je dostupná táto informácia. V sekcii Vernostné zľavy sa dozviete viac o jednotlivých vernostných kategóriách. Na každý turnus je obmedzený počet 8 jazdcov. Ak nemáte VIP účet, sledujte nás na Instagrame a Facebooku, kde sa dozviete, kedy sa prihlasovanie otvorí aj pre vás. Zvyčajne to býva týždeň pred akciou, čiže okolo 20. Septembra.

Pre maloletých bude na predajni prichystaný vytlačený Súhlas s účasťou maloletého na podujatí. Ak máte iba jeden účet a chcete prihlásiť viac svojich detí, prípadne seba a dieťa, napíšte správu cez náš web na FeroT. On vám už poradí.

Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícii sprcha a WC
  • Nezabudnite si prilbu a ideálne aj chrániče kolien/lakťov
  • Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú potvrdenie od ich zákonného zástupcu

    Kde vás nájdem?

    MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.

    Pumptrack v MTBIKER centre Hrádok vznikol vďaka vašej podpore a nakupovaním v našom MTBIKER shope. Je otvorený verejnosti v čase otváracích hodín zadarmo. Radi vás na ňom uvidíme.
  • keyboard_arrow_up