Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER komunitný výjazd vol. 3 MTBIKER komunitný výjazd vol. 3


Pridajte sa na spoločný výjazd aj vy

Tento rok sme zaviedli novinku - na druhý deň, po školách jazdy, sa s Tomášom konal spoločný komunitný výjazd. Podľa rozprávania a fotiek sa stretla super partia, kde nebola núdza o zábavu a parádnu jazdu. Ochotný Tomáš poradil a vysvetlil, ako bezpečne prechádzať technické úseky. Tento výjazd je super pre jazdcov, čo nemajú s kým jazdiť. Spoznávanie nových ľudí s rovnakým koníčkom je predsa jedna z hlavných vecí, prečo jazdíme.

Ak ste nestihli naše predošlé spoločné výjazdy v Bratislave, nevadí. Kľudne sa môžete pridať na náš nasledujúci, kde sa opäť spoločne zabavíme a pojazdíme lokálne traily, no samozrejme sa aj jazdci niečomu priučia. Jazdiť sa bude na trailoch Biely kríž TBK 1,2,3 a Slalomka. Sily doplníme na vrchu v chate.

Stretneme sa v nedeľu 26. 9. o 10:00 v Bratislave v Rači, na parkovisku na Potočnej ulici. Odporúčame vám prísť na bicykli, pretože parkovisko býva najmä cez víkend plné, poprípade máte možnosť zaparkovať nižšie v Rači.

Aj keď nie je potrebné sa registrovať, bolo by super, keby ste záujem ukázali kliknutím na "Plánujem sa zúčastniť" tu v kalendári. Vítaný je úplne každý, tak neváhajte a zajazdite si so skvelou partiou.

Ak by ste mali akékoľvek otázky, kľudne napíšte na martinak.tommy@gmail.com.

Aj takýmito offline akciami sa chceme priblížiť našej komunite. Na zákazníkoch našeho MTBIKER shopu nám záleží a radi si s vami vyrazíme pokecať do terénu.
keyboard_arrow_up