Kalendár podujatí

Logo: eMSR- Slovensko eMSR- Slovensko

Majstrovstvá Slovenska Esport cyklistika 26.2.2022

Pôjde o prvé e-majstrovstvá SR, kde sa budú udeľovať majstrovské dresy pro nejlepších v danej kategórii. Postupuje najlepších 20 pretekárov s vydanou licenciou SZC v roku 2021 alebo 2022, po treťom kole série V4 eCUP.
Pretekári budú oslovení k účasti na eMSR Esport na vybranom mieste.

Ženy/Juniorky, Muži ELITE/U23 a Juniori
Tieto preteky pôjde 20 nominovaných pretekárov, ktorí absolvujú preteky prezenčne na vybranom mieste a na trenažéroch, ktoré budú kalibrované a nastavené na presné parametre hmotnosti nominovaných pretekárov, aby prebehlo všetko v rámci pravidiel pre e-sport a výsledky boli objektívne. Novinkou v tomto ročníku bude možnosť prezenčnej účasti dvoch
najlepších slovenských hobby pretekárov zo série V4 eCUP 2022. Pretekov sa budú môcť zúčastniť i ďalší cyklisti online.

Nominačné kritériá pre eMSR 2022:

Účasť na eMSR 2022 je podmienená aspoň jedným štartom v sérii pretekov V4 eCUP 2022 pred nomináciou na eMSR.

Ženy/Juniorky:
Najlepšie 3 pretekárky v súčte troch najlepších výsledkov online pretekov V4 eCUP 2022 sú nominované automaticky, ďalšie 2 pretekárky na základe individuálneho výsledku v jednej z častí V4 eCUP.

Juniori
Najlepší 3 pretekári v súčte troch najlepších výsledkov online pretekov V4 eCUP 2022 sú nominovaní automaticky, ďalší 2 pretekári na základe individuálneho výsledku v jednej z častí V4 eCUP.

Muži ELITE/U23
Nejlepších 5 pretekárov v súčte troch najlepších výsledkov online pretekov V4 eCUP 2022 sú nominovaní automaticky, ďalší 3 pretekári na základe individuálneho výsledku v jednej z častí V4 eCUP.

Hobby
Ide o kategóriu pretekárov, ktorí nie sú držitelia licencie SZC. Nejlepší 2 pretekári v súčte troch najlepších výsledkov online pretekov V4 eCUP 2022 sú nominovaní automaticky.
Rovnako platí splnenie podmienok pre jednotlivcov.

Konkrétna trasa pre eMSR bude zverejnená dodatočne.
keyboard_arrow_up