Kalendár podujatí

Smolnícky MTB maratón

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 3 hodnotenia
thumb_up0thumb_down reply

Paráda, nechcelo sa mi ale som rád že som sa po rokoch do Smolníka vrátil

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Dobre značená trať bez extrémov so siahodlhými stupakmi v krásnych lesoch okolo Smolníka, po ktorej sa s radosťou v ciely hodíte do tajchu Uhorná a vychutnáte guláš vedľa na lúke.
Taká drobnosť, ale tohto roku potešily drevené slnečné okuliare "MTB Smolník" v štart-balíčku

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Za mňa jedna z najlepších tratí, na ktorých som bol (až tak veľa toho pochodených zase nemám, ale keď porovnám napr. so Škoda maratónom Slovenský raj, tak tu bol polovičný poplatok, ale trať osobne oveľa lepšia). Bol som na 50 km, rovnako ako minulý rok. Stúpania dali mne osobne dosť zabrať, som podcenil rozjazdenie, najlepšie však boli zjazdy po singloch, tam si to človek naozaj mohol užiť, aj keď pri tom poslednom po lúke to na HT naozaj poriadne vytriaslo. Technicky náročnejšia nielen kvôli stúpaniam, ale aj surovým terénom (niekedy ťažšie viditeľná stopa vo vysokej tráve, niekedy zase skalnaté single či poriadne rozbité zvážnice, na ktorých som minimálne dvakrát tŕpol. či to ráfik vydržal, keď som to pustil). Možno by pomohlo aj stúpania dať viac do lesných chodníkov ako do takých širokých ciest, kde páli slnko, ale to už je len taká drobnosť. O technickej náročnosti hovorí aj to, že som cestou prešiel okolo minimálne dvoch, ktorí niečo na biku opravovali, potom som stretol niekoho, kto mal pokrivené celé predné koleso, neviem či nie aj vidlu. Kto si však chce užiť poriadne poctivé MTB, jednoznačne odporúčam.
Organizačne za mňa všetko ok, možno by pomohlo k umývaniu aj nejaká metlička na vyčistenie, aspoň keď som ja bol umývať pred 14:00, už som tam nič nevidel. A dať výsledky čím skôr - ak si ich dávate do excelu, dá sa to asi celkom rýchlo hodiť na web.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up