Výbava na jeseň od FORCE za dostupnú cenu

Nie každý jazdí tisíce kilometrov ročne bez ohľadu na počasie a potrebuje teda top výbavu. Pre mnohých je základným faktorom výberu cena a splnenie základných úžitkových vlastností.

Jeseň je ročným obdobím, počas ktorého niektorí naháňajú posledné kilometre na čerstvom vzduchu, iní sa nevedia dočkať jazdenia na snehu. Počasie im však vždy nepraje a veterných, či premenlivých dní je na konci sezóny naozaj dosť. Preto sme sa pozreli na ponuku značky Force, českého výrobcu cyklistického oblečenia, a vybrali hneď niekoľko základných kúskov.

Návleky na kolená FORCE RACE

Návleky na kolená sú ideálne pre slnečné dni, kedy je na slnku síce ešte celkom teplo, ale keď zafúka chladný vietor, je potrebné si kĺby chrániť pred prechladnutím. Návleky sú vyrobené z kvalitného talianskeho materiálu a majú antibakteriálnu úpravu. Spodná aj vrchná časť sú zakončené silikónovým pásom, vďaka ktorému spoľahlivo držia na mieste. Cena sa pohybuje okolo 25 €.


Návleky na nohy FORCE TERM

Ak patríte k tým, ktorí majú predsa len radi teplo a návleky na kolená považujete za nedostatočnú ochranou pred chladom, zateplené návleky na nohy budú pre vás tým pravým produktom. Sú vyrobené z materiálu SuperRoubaix, pričom vrchná guma so silikónom ich stabilne udrží na mieste. Cena sa pohybuje okolo 18 €.


Pletené návleky na ruky FORCE

Pletené návleky na ruky sú vyrobené z vlákna ClimaWell, ktoré obsahuje ionty striebra, a má teda antibakteriálnu úpravu. Sú príjemné na dotyk a počas sychravých jesenných dní vám poskytnú ten správny tepelný komfort na vašich výjazdoch. Cena sa pohybuje okolo 10 €.


Funkčný rolák FORCE SNOWSTORM 

Výhody funkčného oblečenia nie je určite potrebné nikomu predstavovať, tento zateplený rolák navyše chráni krk aj pred prefúknutím. Počas čoraz chladnejšieho a nepríjemného jesenného počasia pomôže každá vrstva navyše a práve kombináciou tohto produktu so šatkou alebo bufkou budete naozaj dostatočne chránení. Cena sa pohybuje okolo 23 €.


Športová podprsenka FORCE BEAUTY

Nezabúdame ani na dámy, preto sme vybrali športovú podprsenku, ktorá sa dokonale hodí na všetky športové aktivity. Široké ramienka vám zabezpečia pocit komfortu a spodný lem zo širokej elastickej gumy ju bezpečne udrží na mieste, navyše je vystužená. Cena sa pohybuje okolo 18 €.


Vesta FORCE V53

Ľahká a skladná vesta do veterného počasia. Vďaka použitému materiálu ju bezproblémovo zbalíte do zadného vrecka na drese a bude vždy po ruke. Má výraznú farbu a reflexné prvky, s ktorými budete dobre viditeľní. Vesta je na zips, takže si ju počas jazdy do kopca môžete rozopnúť, aby ste sa priveľmi nezahriali. Na zadnej časti je použitá sieťovina, čo pomôže odvetrávať chrbát. Cena sa pohybuje okolo 26 €.


Bunda FORCE X80 LADY

Celorozopínacia bunda so špecifickým strihom pre dámy, ktorá vám poskytne ten najvyšší komfort a ochráni vás pred mrholením. Má elastický spodný lem, predĺženú zadnú časť a pod pazuchou použitý materiál SuperRoubaix pre lepšie odvetrávanie. Na bunde nájdete tri zadné vrecká a navyše jedno so zapínaním na zips. Nechýba tiež detail, akým je pútko na okuliare. Cena sa pohybuje okolo 58 €.


Bunda/dres FORCE X68 dlhý rukáv

Podobný model bundy zo zateplenej lycry je v ponuke aj pre pánov. Rovnako tak má predĺžený chrbát a elastický spodný lem. Bunda má pekný, moderný strih, spomínaný predĺžený chrbát, niekoľko praktických vreciek či dostatok reflexných prvkov sú samozrejmosťou. Cena sa pohybuje okolo 39 €. 


Rukavice FORCE WINDSTER SPRING

Na jeseň zvykne byť na rukavice bez prstov už dosť chladno, vtedy vám dobre poslúži práve tento model. Predĺžený elastický lem udrží rukavicu pekne na svojom mieste, jemné froté na vonkajšej strane palca zase oceníte pri utieraní potu. Rukavice sú unisex a vhodné pre viaceré druhy športov, nielen pre cyklistiku. Cena sa pohybuje okolo 16 €. 


Čelenka FORCE MOVE 

Čelenka je ideálna jednak počas chladných dní, kedy ochráni vaše dutiny pred chladom, ako aj v prípadoch, keď sa veľmi potíte a potrebujete niečo, čo vás odbremení od neustáleho utierania si potu z čela. Vyrobená je z veľkej časti z polyesteru v kombinácii so spandexom a je dostupná ako v čiernej tak aj výraznej fluo farbe. Cena sa pohybuje okolo 7 €. 


Čiapka pod prilbu FORCE 

Pre chladnejšie dni môžete pod prilbu použiť aj šatku, ale určite obľúbenejšie sú čiapky, ako je táto. Má univerzálnu veľkosť, je vysoko elastická a vyrobená z kombinácie nylonu a spandexu. Napriek tomu, že je určená pod prilbu, má zaujímavý dizajn a môžete ju využiť napríklad aj počas behu. Cena sa pohybuje okolo 8 €. 


Multifunkčná šatka FORCE 

Multifunkčné šatky sa pre mnohých stali neoddeliteľnou súčasťou výbavy. Výhodou je ich veľké množstvo variantov použitia. Môže ochrániť krk či celú hlavu, zamedziť prístupu chladného vzduchu do úst a v prípade, že sa veľmi oteplí, poslúžiť aj ako potítko na ruke. Cena sa pohybuje okolo 10 €. 


Dres FORCE DAWN WIND 

Dres má unisex strih a je vyrobený v Taliansku, vďaka čomu patrí medzi top modely značky. Určený je na chladnejšie dni, a to dokonca i na tie, kedy teplota klesá takmer k nule, výborne ho teda použijete aj počas zimných výjazdov. Dres je veľmi ľahký a príjemný na dotyk. Je farebne zaujímavý a v kombinácii s nohavicami vytvorí zladený komplet. Cena sa pohybuje okolo 85 €. 


Nohavice FORCE DAWN WIND

Nohavice vás ochránia pred nepríjemným vetrom, pričom sú účinné aj počas daždivých dní. Vďaka použitému talianskemu materiálu s membránou TEK, ktorý je zároveň priedušný, sú naozaj príjemné na dotyk. Ich súčasťou je tiež komfortná gélová vložka „La Fonte“. Cena sa pohybuje okolo 109 €. 


Impregnácia FORCE RAIN

Dôležitým prvkom pri ochrane proti vetru a najmä dažďu je jednoznačne dôkladná impregnácia oblečenia a obuvi. Ochrániť si s ňou môžete dokonca aj batoh či návleky, sprej je však hlavne na odev, ktorý je určený do chladnejších a daždivých dní. Cena sa pohybuje okolo 8 €. 


To bolo len niekoľko vybraných kúskov, pre kompletnú ponuku vrátane dostupných veľkostí navštívte domovskú stránku značky Force.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Test: Zimný dres a nohavice Isadore Signature - výborný strih a vlastnosti

Nešlo mi do hlavy, prečo chodia cyklisti v oblečení Isadore tak naľahko. Aby som to mohol vyskúšal aj na sebe, najprv som musel pochopiť ich tabuľku veľkostí.
keyboard_arrow_up