Pozvánka: Testovací deň Orbea - vidíme sa už v polovici apríla

S modelmi od značky Orbea ste sa na našich stránkach už neraz stretli, no teraz máte možnosť si ich vyskúšať na vlastnej koži, a to priamo u nás v MTBIKER centre.

V sobotu 13.4. budete mať možnosť zajazdiť si v okolí Hrádku a odskúšať si bicykle španielskeho výrobcu Orbea, ktorého korene siahajú až do roku 1840. Neváhajte a zarezervujte si voľný termín, pretože od testovacieho dňa nás delí už len necelý mesiac.

Zoznam testovacích bicyklov Orbea:

Rezervácie

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na tomto odkaze. Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bicykel.

Na mieste nebude chýbať ani náš redaktor Michal Kimlička (kimlo), ktorý je taktiež majiteľom bicykla Orbea ALMA M15 Eagle. Rád vám zodpovie na otázky a povedie aj spoločný výjazd.


Cena za testovanie

Tešíme sa na každého, ale po skúsenostiach z minulých rokov, kedy sa na vážnejších kupujúcich záujemcov o bicykle nedostal priestor, pristupujeme k zopár novým opatreniam. Každý testovací termín má špecifické podmienky, lebo testovacie bicykle sú rôzne a ich cena siaha aj cez hranicu 5 000 €.

Podmienky sú uvedené v online dokumente, ktorý slúži na rezerváciu termínov. Ak si našim verným zákazníkom, pre testovacie dni získaš viacero výhod a v mnohých prípadoch bezplatné testovanie bicyklov. Viac o vernostnom systéme a zľavách v MTBIKER shope sa dozvieš na tomto odkaze.

Kategória zákazníka vo vernostnom systéme ťa oprávňuje pri testovacom dni na:
  • VIP - 2x bicykel bezplatne
  • Premium - 1x bicykel bezplatne a následne ďalší 5 € zápožička

Zrušenie rezervácie je potrebné ohlásiť najneskôr v stredu v týždni, kedy sa testovacie dni uskutočnia. Tvoju kategóriu vernostných zliav v MTBIKER shope si môžeš pozrieť v sekcii Tvoje objednávky, alebo na tomto odkaze.

Ak si ešte nenakupoval v MTBIKER shope, samozrejme testovanie bicyklov je dostupné aj pre teba, pričom je každý bicykel spoplatnený sumou 5 €. Tešíme sa aj na tvoju účasť.

Prierez cestnou kolekciou Orbea pre rok 2019

Orbea nie je ani zďaleka nováčikom na trhu bicyklov. Svojou univerzálnosťou produkcie cestných, horských, triatlonových, mestských a dokonca v súčasnosti aj e-bikov, dokáže zamiešať kartami pri nejednom výbere. Španielska dravosť sa nepochybne prejavila aj v nových modeloch, ktoré ponúkajú kvalitu, ale aj prijateľnú cenu.

V ponuke cestnej kolekcie pre rok 2019 nájdeme viacero vyhotovení - od pretekárskych, akými sú Orca Aero či Orca, cez vytrvalostne zamerané – Avant, až po terénnejšie založené, teda Terra. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.


Orbea Occam TR - keď sú traily náročnejšie

Bicykle Occam sú synonymom pre univerzálny trail-bike, no prívlastok TR ich posúva smerom k divokejším zjazdom.


Test: Orbea ALMA M15 Eagle - XC-éčkový hardtail plný noviniek

ALMA bola na trh uvedená už v roku 2006 a do svojej zbierky úspechov si zapísala niekoľko víťazstiev vo svetovom pohári a zopár olympijských medailí. Ide o čistokrvné „XC” náčinie vytvorené pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov v pretekoch. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.


Video: Orbea Rallon 2019 M-Team 19 - originálny dizajn v štýle enduro

Ak vás láka náročný terén a nehľadáte kompromis, model Rallon na karbónovom ráme má rozhodne čo povedať. Baskická značka sa novým technológiám a zaujímavým konštrukčným riešeniam nebráni. Výsledkom sú bicykle výborne prispôsobené pre konkrétny terén a použitie.


Program testovacieho dňa

Prvé zápožičky bicyklov sa uskutočnia o 09:30 v MTBIKER centre (obec Hrádok). Testovanie môže prebiehať na pumptracku za MTBIKER centrom alebo na značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia. Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa).

O 11:00 bude pripravené malé občerstvenie v centre pre účastníkov, počas ktorého bude náš redaktor predvádzať servisné úkony, ktoré ste možno mohli vidieť aj v našich videách na YouTube alebo podľa možností unboxing zaujímavého modelu Orbea.

O 14:30 sa uskutoční spoločný výjazd s redaktorom (kimlo) na Tematín, pri ktorom sa pôjde turistické tempo a dozviete sa zaujímavosti o konkrétnych modeloch bicyklov. Na výjazd je možne ísť na svojom bicykli alebo na zapožičanom z testu, pokiaľ ste si ho rezervovali. Náš fotograf zhotoví fotky, ktoré bude možné zaslať na vyžiadanie mailom. Po príchode zo spoločného výjazdu sa môžete tešiť na občerstvenie v podobe grilovačky, ukážky zo servisu alebo nazbierate cenné rady v oblasti výbavy na bikovačku. Testovací deň ukončíme cca 17:30.

Dĺžka zápožičky a trasy

Jeden bicykel je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie, tak aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail. Bicykle sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností. Elektrobicykle sa budú testovať maximálne 20 minút spoločne aj s našim redaktorom, aby sme sa vyhli prípadnému vybitiu batérie.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch. Ďalšie bicykle iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú bicykle dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bicykel môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi. O vašu pohodu a dôkladné informácie o bicykloch sa postarajú členovia MTBIKER tímu.

Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného bicykla počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., kľudne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov, alebo ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny.

Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.

Testovacie dni 2019 - termíny a značky:
  • 13.4.2019 - Testovací deň Orbea
  • 27.-28.4.2019 - Testovacie dni Rock Machine
  • 4.-5.5.2019 - Testovacie dni Ghost a Lapierre
  • 11.-12.5.2019 - Testovacie dni Canyon
  • 18.5.2019 - Testovací deň Bianchi a Corratec
  • 8.6.2019 - Testovacie dni Superior a Marin

Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si užijete testovačky, ktoré vás zaujímajú.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovací deň Orbea

calendar_today 13.04.2019
format_list_numbered 1. kolo - Testovacie dni
label Nesúťažné podujatie
place MTBIKER centrum, Hrádok 225 (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Testovacie dni Haibike, Marin, Orbea, Giant a Julbo

Pozvánka: Testovacie dni Haibike, Marin, Orbea, Giant a Julbo

Leto a teplé počasie nám prinášajú ďalšie testovacie dni – a tentokrát s naozaj bohatou ponukou modelov.
Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
keyboard_arrow_up