Unboxing: Orbea Orca M21i TEAM-D L20 – španielska novinka na rok 2020

Rok 2019 je ledva v polovici, no Orbea už myslela dopredu a prichádza s modelom Orca M21i TEAM-D L20, ktorá je navrhnutá na rok 2020. Aby toho nebolo málo, španielska značka chcela vytvoriť niečo špeciálne a to v spolupráci s výrobcom Sram.

Ten len nedávno debutoval so sadou SRAM RED eTap AXS, no na tomto modeli nájdete jej lacnejšiu alternatívu Force eTap AXS. Vrcholom konštrukcie je nový karbónový rám s označením OMR. Je o 150 g ľahší ako model Orca s rámom OMP. V porovnaní s predošlými rokmi je jeho váha naprieč všetkými modelmi Orca nižšia. Samozrejme nechýbajú všetky najnovšie technológie a rovnako kotúčové brzdy, ktoré sa stále viac derú dopredu. Pripravili sme pre vás unboxing, kde si môžete všetko detailne pozrieť.





S poctivým balením bicyklov sa u Orbei stretávame často, a ani pri tejto vzácnosti sa nič nezmenilo.


Krabica skrýva v sebe samostatne zabalené omotávky, sedlovku, sedlo, odrazky a v tomto prípade aj súčasť novej sady Force, batérie a nabíjačku.


Ako na dlani nová sada Force eTap AXS. Tu sme odbaľovanie na chvíľu zastavili a kochali sa pohľadom.



Pokračovali sme montážou riadidiel na predstavec od značky FSA Energy.


Malý detail na osku a uchytenie kolesa Fulcrum Racing 400 DB.


Atypické uchytenie sedlovky sme bezproblémovo zvládli. Sedlo je v rukách značky Prologo s modelom Hard Black Scratch-2.


Na rad prišlo nahodenie batérií do radenia. Vďaka aplikácii SRAM AXS si môžete pozrieť výdrž batérií, pridať si pripomienku údržby systému a ďalšie.


Na záver nechýba obľúbená hračka pri cestných a gravel bicykloch, omotávka. No na takomto stroji si tú prácu doslova vychutnávate. Hmotnosť bicykla vo veľkosti 56 je veľmi príjemných 8,18 kg na kotúčových brzdách a elektrike.



Lákalo nás ho otestovať, no rozhodli sme sa to nechať na zákazníkovi. Ak rozmýšľate nad poriadnou pretekárskou raketou, vynechať tento bicykel by bola chyba. Okrem nadčasovej výbavy ponúka rovnováhu medzi tuhosťou a ľahkosťou v podobe karbónového rámu, čo bolo aj cieľom výrobcu. Cena tohto modelu sa pohybuje okolo 4 999 €, a viac sa dozviete na našom MTBIKER shope.



Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1000 €

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Unboxing: Giant Revolt Advanced 3 - rýchly a flexibilný

Ľahký rám, možnosť prispôsobenia rázvoru kolies a mnoho ďalšieho. Ak sa nevieš rozhodnúť, či chceš na cestu alebo do terénu, Revolt „berie" oboje rovnako dobre.
Video: Výber bicykla online vs. realita - 3x slušný cesťák Bianchi, Pinarello a Orbea

Video: Výber bicykla online vs. realita - 3x slušný cesťák Bianchi, Pinarello a Orbea

Porovnali sme 3 podobné cestné bicykle, najprv podľa online ponuky eshopu a potom naživo.
Vyber si svoj cestný alebo gravel bicykel PR článok

Vyber si svoj cestný alebo gravel bicykel

V našom eshope nájdeš viac ako 250 bicyklov zameraných na jazdu po asfaltových, spevnených, či poľných a štrkových cestách. Pozri si menší redakčný výber z našej ponuky.
keyboard_arrow_up