Unboxing: Kellys Gate 70 – slovenský XC hardtail

Kategória bicyklov určených na cross country patrí medzi najpopulárnejšie, no vždy sa nájdu modely, ktoré stoja za pozornosť. Jedným z nich je aj Kellys Gate 70, ktorý zaujme svojím pomerom ceny a výbavy.

Slovenský výrobca použil farebnú a hlavne výraznú kombináciu, ktorá neujde žiadnemu pohľadu. Geometria označená ako Race ready concept je postavená tak, aby zabezpečila komfortnú jazdu v teréne a hlavne dostatočnú obratnosť aj v technických úsekoch. Rám je z hliníkovej zliatiny a na potrebných miestach je viacnásobne zoslabovaný, aby si zachoval nízku hmotnosť a stále potrebnú tuhosť.


Tento model je doplnený o kompletnú výbavu značky Shimano a vzduchovú vidlicu Rock Shox Sektor so zdvihom 100 mm a ovládaním priamo z riadidiel. Nechajme sa prekvapiť, a poďme sa pozrieť, čo nás čaká v krabici.


Balenie poctivé, presne tak, aby bol chránený nielen rám bicykla, ale aj komponenty.


Nastavenie kokpitu je tradične základom skladania. Je dôležité dodržať stanovené momenty výrobcom, aby sme nepoškodili komponenty.


Poriadnu dávku sily budú znášať kľuky Shimano SLX v kombinácii s prehadzovačom XT. Veľmi príjemné kombo s prevodovým systémom 2x11.


Aby sa predišlo poškodeniu sedlovky, použili sme mazivo a následne nastavili sedlo do roviny. Sedlo je v tomto prípade priamo z dielne výrobcu a ladí s dizajnom samotného rámu.


Nesmie chýbať ani ovládanie zamykania z riadidiel, ktoré pomôže, ak máte výrazne športové chúťky.


Kolesá s ráfikmi od Kellys sú prepletené na 32 dierových nábojoch Novatec. Informácia, ktorá nesmie chýbať, je hmotnosť. Pri veľkosti M to bolo 13,37 kg.


Kellys Gate 70 je kvalitný hardtail za rozumnú cenu, na ktorom nájdete spoľahlivú výbavu. Ak máte záujem o inú farebnú kombináciu, vybrať si budete môcť z ďalších dvoch modelov, ktoré výrobca ponúka. Cena daného modelu je 1 139 €. Viac ohľadom špecifikácie nájdete na našom MTBIKER shope.


Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas, či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24 - 48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Každý si pod pojmom „dream bike“ môže predstaviť niečo iné. Dnes sa pozrieme, ako vyzerá taký bicykel podľa mojich kritérií a ako sa splnil jeden sen.
keyboard_arrow_up