Unboxing: Bianchi Magma 9.0 -  spoľahlivá výbava v peknom kabáte

Príjemná kombinácia talianskeho dizajnu, osvedčených komponentov a detailov zo sveta drahších bicyklov.

Je zaujímavé, ako vznikajú názvy jednotlivých modelov. Magma je vlastne roztavená hornina, ktorá sa tvorí v plášti Zeme a na povrch sa dostáva ako láva. Hmmmm a čo nám tým chceli v Bianchi povedať? Kto na to príde, nech sa s nami o to podelí .

Okrem zaujímavého názvu zaujme bike uhladeným dizajnom. Prispieva k tomu pre Bianchi typická farba Celeste, interné vedenie kabeláže a aj geometria samotná. Skrátená zadná stavba a viac miesta pre plášte sú trendy dnešných moderných bicyklov. Poďme sa pozrieť, ako prebiehala kompletizácia tohto kúska. Značke Bianchi sa podarilo vystúpiť z tieňa cestnej cyklistiky, s ktorou začínala. A to sa nepodarí každej značke. Svoju históriu priznáva aj na samotnej krabici, kde sú dve menšie logá cestných cyklistov a jedno veľké s cyklistom na časovkárskom špeciáli.


Že je všetko dobre zabalené, je pri takejto kategórii biku nevyhnutné. Prípadné poškodenie prepravou by sa nevyplatilo. Zábavne pôsobí sedlo, kde sa myslelo na každý milimeter. Plastová ochrana kotúča zvýši šancu, že po osadení nezačne krivý hneď “cinkať”.


Pedále, odrazky a ostatné detaily pribalené od výrobcu sú klasika, čo pobaví je zvonček pri takomto biku. Asi sa predpokladá, že vďaka rýchlosti jazdca na takejto raketke bude potrebné upozorňovať súperov vpredu, nech sa uhnú .


Rám je vyrobený z hliníka a je dostupný v 4 veľkostiach. Z rovnakého materiálu sú aj ostatné komponenty ako sedlovka, predstavec, riadidlá, všetko od značky Tec.


Kolesá, ktoré sú vo veľkosti 29 palcov a obuté na plášťoch KENDA BOOSTER 29X2.20. Ráfiky sú od AlexRims a náboje Formula.


Vidlica je vzduchová so zdvihom 100 mm s označením SR Suntour XCR32 RL-R DS 29. Čo poteší, je Lockout priamo na riadidlách. Taliani to s dizajnom vedia, pekne zladili jej polepy.


Výbava je od Shimana, radenie 2x10 Deore a hydraulické brzdy na 160 mm kotúčoch. Osky sú ešte na rýchloupinákoch.


Sedlo od Tec má dobrý tvar, nebude to jedno z tých, čo sa hneď menia na novom biku. Celková hmotnosť cez 13 kg zodpovedá kategórii, cenovke a komponentom.


No a zrejme sme už prišli na ten názov. Keď chcete roztaviť svoj tuk, ktorý sa v nás tvorí a chcete, aby z vás vyvrel v podobe energie, budete potrebovať práve bicykel s názvom Magma .


Cena daného modelu je 799 €. Tento bicykel nájdete aj na našom MTBIKER shope.

Geometria a špecifikácia



Bikefitting

V našom MTBIKER centre máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu.

V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100% nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze. Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €.

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Každý si pod pojmom „dream bike“ môže predstaviť niečo iné. Dnes sa pozrieme, ako vyzerá taký bicykel podľa mojich kritérií a ako sa splnil jeden sen.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
keyboard_arrow_up