Výbava aj pre outdoorové aktivity

Nezáleží či ste fanúšikom cyklistiky, skialpu, alebo klasickej turistiky. Tieto veci oceníte, hlavne ak máte radi kvalitné vybavenie, ktoré v sebe skrýva praktické prvky.

Fenix HM61R Amber


Svetla vonku je stále málo a tak sa môže stať, že vás v teréne zastihne tma. Praktickým riešením je hybrid čelovky a baterky od značky Fenix, novinka HM61R Amber, ktorej výkon 1200 lúmenov, dosvit 145 metrov a 3500mAh akumulátor v balení sú viac ako dostačujúce. Využiť môžete až päť režimov svietenia, ktoré ovládate jediným tlačidlom. Nechýbajú vlastnosti ako vodotesnosť a nárazuvzdornosť. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Amplifi Trail 20 Combat Acid


Batoh využijete pri adrenalínovej jazde, či už v teréne alebo na snehu. Bedrové a hrudné pásy sú nastaviteľné a dokážete si regulovať kompresiu uchytenia. Pod bočné popruhy môžete umiestniť chrániče. Samozrejmosťou je pláštenka a sieťka na uchytenie helmy. Zadná strana batoha je kompatibilná s chráničom chrbta resp. hydrovaku. Nechýbajú ani reflexné prvky a množstvo priečinkov. Cena sa pohybuje okolo 125 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Sassopiatto zimná bunda


Ľahká a výborne izolujúca bunda od značky Karpos je vyrobená z funkčného materiálu Pertex a umelého peria. Má dve predné vrecká na zips a sťahujúcu šnúrku v páse, aby vás nepríjemne nepodfukoval vietor. S bundou dostanete praktické vrecko, ktoré môžete používať na jednoduché zbalenie a prepravu. Materiál je veľmi príjemný na dotyk, ľahko sa umýva, je dostatočne priedušný a neabsorbuje vlhkosť. Cena sa pohybuje okolo 210 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

OTE energetický gél


Celodenné jazdenie, veľa vypotených tekutín si žiada doplnenie. Vyvážená kombinácia elektrolytov a sacharidov, práve vtedy, keď to vaše svaly najviac potrebujú. OTE energetický gél bol špeciálne vyvinutý, aby nezaťažoval žalúdok a zároveň aby mal prirodzenú a lahodnú chuť. To znamená, že sú bez umelých sladidiel a sú dokonca vhodné pre vegánov, vegetariánov, pri bezlepkovej diéte či alergii na laktózu. Cena sa pohybuje okolo 2 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Osprey Syncro 20


Kalifornská značka Osprey je známa kvalitnými batohmi, ktoré majú nízku hmotnosť a kvalitný dizajn. Model Syncro ponúka množstvo funkčných detailov ako úchyt na prilbu, vnútorné vrecká na náradie. Na bedrovom páse nájdete dokonca vrecká pre drobnosti. Reflexné detaily a odvetraný chrbát je samozrejmosťou a v prípade dažďa je integrovaný pršiplášť, aby ste batoh uchránili pred nepriazňou počasia. Cena sa pohybuje okolo 89 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force funkčný rolák


Funkčný rolák je vyrobený z príjemného materiálu, ktorý je zateplený a aj vďaka vyvýšenej časti ku krku vás príjemne zahreje. Materiál je zložený z troch častí a to: 60% polypropylén, 35% nylon a 5% spandex. Predná časť má zaujímavú grafiku a vhodný je rovnako na cyklistiku ako aj na iné športy. Hmotnosť je 205 gramov a už teraz sa môžete tešiť na aktivity v prírode, kedy vás ani chlad nezastaví. Cena sa pohybuje okolo 22 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Coxa M10 Orange


Zaujímavou voľbou je aj batoh od značky Coxa, do ktorého môžete použiť hydrovaky s objemom 1,5 alebo aj 3 litre. Nájdete v ňom veľké množstvo priečinkov a menších kapsičiek, takže si veci dokážete dokonale zorganizovať, čo je niekedy na nezaplatenie. Zadná časť batohu je z priedušného materiálu Breathable 3D Mesh. Okrem reflexnej úpravy na prednej časti má aj integrované svetlo v prípade potreby. Cena sa pohybuje okolo 160 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Prosecco R


Spodná vrstva sa vždy hodí do výbavy športovca a keď je z materiálu, ktorý odvádza pot od pokožky, zaručí vám potrebný komfort aj keď ste v plnom nasadení. Strih je prispôsobený, aby bol použiteľný pod dresy Castelli a zároveň sa nestratil ani v outdoore. Ploché švy len zvyšujú pohodlnosť nosenia. Jednoducho vám sadne ako druhá koža. Vyrába sa v dvoch farebných variantoch s hmotnosťou len 148 gramov. Cena sa pohybuje okolo 58 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Camelbak Chase Bike Vest


Pri tomto produkte si nebudete istý, či je to vesta alebo batoh. Camelbak Chase využijete, ak so sebou nechcete vláčiť ťažké a neforemné batohy a na výjazd či beh si zvyknete zobrať len pár vecí. Vďaka 3D sieťovine je dostatočne odvetraná a miesto na uloženie vecí je na popruhoch a samozrejme na chrbte. Ak patríte k tým, pre ktorých je praktické riešenie prvoradé, túto vestu oceníte. Cena sa pohybuje okolo 90 € (vrátane vodného vaku) a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Eleven Air Line čiapka


Značka Eleven je už dostatočne známa svojimi výrobkami a aj pri tejto čiapke siahli po kvalitnom materiáli Dolomiti Air, ktorý odvádza vlhkosť a zlepšuje ventiláciu. Počas aktívneho používania bude vaša hlava dostatočne chránená, aj v období studených jarných mesiacov. Čiapka je skrátka tá časť oblečenia, ktorá sa vždy zíde. V ponuke je v troch veľkostiach a atraktívnom dizajne. Cena sa pohybuje okolo 17 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Santini Passo nákrčník


Ak máte radi veci, ktoré plnia nie jednu, ale hneď viacero funkcií, tak nákrčník Santini si zamilujete. Nemusíte mať so sebou veľa drobností, ktoré niekedy zavadzajú. Okrem toho, že vám ochráni krk, môžete ho použiť aj ako čiapku či čelenku. Z jednej strany je praktický uzáver a výrobca odporúča používať ho v teplotách od nula do pätnástich stupňov. Už na pohľad je vidno, že jeho kvality sú zaručené. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
VAUDE – a bude aj planéta celá, aj dobrodruh sýty

VAUDE – a bude aj planéta celá, aj dobrodruh sýty

Výrobcov, ktorí sa snažia zbytočne nedrancovať planétu a ponúkať nielen kvalitné, ale i ekologické produkty, síce nie je veľa, no postupne pribúdajú. Čím je VAUDE špeciálne?
keyboard_arrow_up