Náradie na servis kdekoľvek a kedykoľvek

Zažili ste už sezónu, kedy ste nepotrebovali na svojom bicykli nič dotiahnuť, nastaviť ani vymeniť? Asi nie, a preto sa náradie pre nás stáva nenahraditeľným pomocníkom aj pri výjazdoch.

Weldtite CycloTool 20


Multikľúč od Weldtite je praktické riešenie ktoré skrýva dvadsať pomocníkov. Obsahuje štyri centrovacie kľúče, sedem imbusových, štyri Torx kľúče, nitovač na reťaz s háčikom, kľúč na pedále, krížový skrutkovač. Príjemným doplnkom je aj sada na opravu defektov, s montážnymi páčkami. S takouto výbavou zvládnete všetky servisné úkony na cestách, a zároveň vďaka svojim rozmerom nezaberie veľa miesta. Cena sa pohybuje okolo 22 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Fabric multikľúč


Všetky diely boli dôkladne opracované na CNC stroji a telo multikľúča je v ľahkom hliníkovom obale, ktorý má ergonomický tvar, takže sa príjemne drží v ruke a počas práce nikde netlačí. Sedem imbusových kľúčov, štyri centrovacie kľúče plus Mavic, dva krížové skrutkovače a nitovač reťaze. Nechýba ani otvárač na fľaše, lebo nikdy neviete, kedy vás prepadne chuť doplniť vitamíny B v tekutej podobe. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


PRO minipumpa TEAM CO2


Aby bola vaša výbava kompletná, nesmie v nej chýbať kvalitná minipumpa od holandskej značky PRO. Na vývoji sa podieľajú najlepší svetoví cyklisti a tak si môžete byť istí, že sa jednoducho môžete spoľahnúť na funkčnosť. Pumpu je možné kombinovať s CO2 bombičkou, pre rýchle nafúkanie kolesa a maximálny tlak dosiahnete až 8 barov. Hmotnosť je 145 gramov, takže vašu batožinu nijako zvlášť nezaťaží. Cena sa pohybuje okolo 49 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Blackburn Tradesman


Náradie, ktoré je výnimočné tým, že má pridaný nástroj na rozpojenie zatuhnutých rýchlospojok reťaze a dokonca má miesto na uloženie náhradnej rýchlospojky. Multikľúč od značky Blackburn obsahuje všetky dôležité imbusové aj Torx kľúče a často dôležitý skrutkovač. Aby bol výpočet kompletný, tak nechýba ani nitovačka a oddeľovač brzdových doštičiek, spolu osemnásť nástrojov. Cena modelu sa pohybuje okolo 33 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


BBB Matchbox Basic


Aj medzi bikermi sa nájdu fajnšmekri, ktorí si potrpia na praktické, ale zároveň vtipné riešenia. A presne také je náradie od značky BBB, ktoré je v hliníkovom púzdre v tvare zápalkovej škatuľky. Obsahuje všetky potrebné kľúče, skrutkovače a má dokonca úložný priestor pre rýchlospojky. Keď sa zastavíte občerstviť v bufete, môžete dať hádať, čo sa v tom púzdre ukrýva, málokto uhádne. Cena sa pohybuje okolo 33 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Most minináradie


Napriek tomu, že v názve má označenie mini, obsahuje Most náradie neuveriteľných 21 funkcií, čo je naozaj prekvapivé. Obsahuje všetky potrebné nástroje ako imbusové či Torx kľúče, skrutkovač, nitovač a mnoho ďalších užitočných vecí. Všetky nástroje sú z vysoko kvalitnej chróm-vanádiovej ocele, takže ich len tak ľahko nezlomíte a určené je aj tým najväčším silákom, ktorí radi trávia čas v posilňovni. Cena sa pohybuje okolo 55 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Force momentová račňa


Force momentová račňa je nástroj, ktorým povolíte aj tú najodolnejšiu skrutku. Račňa je prepínacia, takže je možné nastavovať smer doťahovania. Veľkou výhodou je možnosť nastaviť uťahovací moment a to v rozsahu od 2 do 14 Nm. V balení je vystužené neoprénové púzdro a deväť nadstavcov, medzi ktorými sú imbusové aj Torx kľúče. Hmotnosť celej sady je 510 gramov, čo už trochu pocítite, ale určite sa raz zíde. Cena sa pohybuje okolo 58 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Bianchi Mini náradie 19x1


Značka Bianchi má svoj vlastný dizajn a z ich ponuky náradia sme vybrali malého pomocníka. Telo náradia je z hliníku a samotné nadstavce sú vyrobené technológiou CNC. Obsahuje imbusové aj Torx kľúče, krížový aj plochý skrutkovač a dokonca aj nitovač reťaze. Celkové rozmery sú 7 x 5 cm, takže vám nebude nikde zavadzať a zmestíte ho aj do malej kapsičky pod sedadlom, kde bude po ruke pre prípad potreby. Cena sa pohybuje okolo 49 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Kvalita, spoľahlivosť a dostupnosť - výber produktov PR článok

Kvalita, spoľahlivosť a dostupnosť - výber produktov

Pre mnohých z nás je cyklistika sezónnym koníčkom či alternatívnym spôsobom prepravy. Vtedy je údržba a servis hlavne o nižších výdavkoch. Čo by vás mohlo zaujať?
Servisné doplnky - drobnosti, aj veľkí pomocníci PR článok

Servisné doplnky - drobnosti, aj veľkí pomocníci

Ak sa chystáte zazimovať bicykel alebo len potrebujete doladiť nastavenia a detaily po sezóne, pozrite sa s nami, čo by sa mohlo zísť v domácej servisnej výbave.
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok

Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie

Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
keyboard_arrow_up