Dámske letné dresy - keď teplota stúpa

Máme leto. Obdobie, kedy si bicykle užívame asi najviac a na cestách či lesných chodníkoch strávime každú voľnú chvíľu. Tentoraz sme vybrali pre dámy niekoľko zaujímavých letných dresov.

Sportful Oasis


Taliansky výrobca oblieka špičkových športovcov cyklistiky, biatlonu či bežeckého lyžovania. Dres Oasis je ušitý z priedušných materiálov, ktoré dobre odvádzajú pot. Veľkou výhodou je všitá podprsenka. Dres máte možnosť rozopínať zipsom v prednej časti a takto môžete regulovať teplotu počas veľkých horúčav. Zadná časť je predĺžená a nájdete na nej tri vrecká. V ponuke je vo viacerých farebných variantoch. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Karpos Verve


Aj ďalší dres z nášho výberu je od talianskeho výrobcu. Tentokrát je to značka Karpos, ktorá je známa svojím zameraním na outdoor, skialp a MTB cyklistiku. Na výrobu dresu boli použité dva rozdielne materiály, ktoré vám poskytnú ten správny komfort. Odvádzanie potu vzadu na chrbte zabezpečuje dierkovaný materiál. Na prednej časti a rukávoch je hebký materiál, ktorý chladí a dokonale prilieha. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Force Dash Lady


Dámsky dres v atraktívnych farbách a modernom dizajne. Rozopínanie je po celej dĺžke a rovnako vpredu, ako aj na zadnom vodeodolnom vrecku sú použité kvalitné zipsy YKK. Navyše, vzadu nájdete ďalšie tri všité vrecká. Na rukávoch a v páse je dres ukončený elastickou gumou. Na bokoch je použitý špeciálny materiál, ktorý zabezpečuje odvetranie. Nechýbajú reflexné prvky, pretože opatrnosti nie je nikdy dosť. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Polaris Medusa


Zaujímavý kúsok v neobvyklej fialovej farbe, prináša anglická značka Polaris, ktorá sa špecializuje na MTB jazdcov. Na trhu je len dve desaťročia, ale za ten čas intenzívne napreduje. Model Medusa je dámsky dres určený na trailové jazdenie. Na bokoch a v podpazuší má sieťové panely, ktoré zabezpečia odvetranie počas výjazdov. Pri vývoji nezabudli ani na dôležitý detail, akým sú ploché švy. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Talento


Na prvý pohľad zaujme grafický dizajn tohto dresu, ale ani v kvalite použitých materiálov v ničom nezaostáva. Na torze je použitá sieťovina ProSecco, ktorá zabezpečí pocit sucha. Rukávy sú elastické, vďaka textílii Velocity Rev2 s plochým ukončením bez šitia, aby vás nič netlačilo. Zips YKK je prekrytý, čo zabezpečí hladký chod. Vzadu nájdete tri vrecká s reflexným lemom. V ponuke je vo viacerých farbách. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


BBB BBW 249 Omnium


Vyššia rada dámskeho dresu určeného na preteky má na sebe jemný vzor plameniakov. Polyesterová tkanina ActivePlus je napínateľná v štyroch smeroch a dokonale odvádza pot od pokožky. Navyše vás v suchu udržia strečové panely zo sieťoviny označené ako AirDry. Tvarované rukávy zakončené lykrou a protišmykový pásik na spodnej strane dresu doplnia pocit pohodlia. Nechýbajú tri zadné vrecká. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

keyboard_arrow_up