MTBIKER shop: výber toho najlepšieho, začíname!

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Kým sa vrhneme na samotný prehľad najzaujímavejších vecí, ktoré stoja za pripomenutie a bola by škoda, aby unikli vašej pozornosti, dovoľte krátky úvod. Formu takéhoto prehľadu sme zvolili, nakoľko hlavne vďaka vašej podpore a vernosti sa počet našich aktivít zvyšuje, robíme pre vás najviac obsahu v histórii. K tomu sa poriadne rozrastá aj náš sortiment na predajni a v shope, pribúdajú nové služby pre zákazníkov a tak by bolo škoda, ak by vám niečo pre vás zaujímavé uniklo.

Na pravidelnej báze prinesieme prehľad videí a článkov, ktoré vás najviac zaujali, pripomenieme tie najzaujímavejšie, alebo najviac diskutované príspevky zo sociálnych sietí a ukážeme si novinky zo shopu. Pozrieme sa, čo pribudlo skladom, aké nové značky máme a aké sú naj výpredaje. A na záver ohlásime, čo zaujímavé nás čaká.

Do úvodu prvého prehľadu ešte informácie o aktuálnom režime predajne, internetový predaj beží naplno, objednávať môžete s doručením kuriérom alebo poštou. Ako to je so servisom a ďalšie dôležité info na tomto odkaze.

Sociálne siete

Pred výberom toho najlepšieho začneme informáciou o kozmetickej zmene, ktorú ste už mohli zaznamenať. Aby názvy jednotlivých kanálov boli ešte výstižnejšie, premenovali sme MTBIKER centrum na MTBIKER shop a eMTBIKER je odteraz MTBIKER elektrobicykle. Okrem toho, opäť pre vašu lepšiu orientáciu, "prefarbujeme" grafiku jednotlivých kanálov a jemne sa zmenili aj ich logá.


Začneme tým najlepším na YouTube MTBIKER shopu, kde bolo najúspešnejším videom spoločné diskutovanie Imra a Cepa o trendoch sezóny 2020. Spolu sa pozreli na MTB aj cestu.


Kanálom eMTBIKER najviac rezonovalo ďalšie spoločné video Imra a Cepa, kde sa snažili nájsť nielen výhody, ale aj nevýhody používania ebikov. Tento formát sa vám zrejme páči, tak určite ešte zopakujeme!


Jedna z naj fotiek na Instagrame MTBIKER shopu , ktorá sa vám páčila najviac, bola táto zaujímavá kazeta. Kazety, ktoré hrajú farbami, nájdete aj u nás v shope na tomto odkaze.


Instagram eMTBIKER ovládol tento nadupaný Ghost, v shope na tomto odkaze.


Na Facebooku malo výborný ohlas toto čierne Pinarello. Ako prišlo, tak sa aj predalo. Detaily o bicykli v našom shope.


"Elektrický" Facebook eMTBIKER sa tešil z testu Bimjeama s jeho hybridným Lapierrom. Cestné ebiky od Lapierre v našom shope.

Predajňa a shop

Hlavnou novinkou je, že sme pre vás naskladnili top model Pinarello F12 a to hneď v dvoch veľkostiach. 57čka je už vystavená v predajni, 54ka čaká na majiteľa v sklade, tu je ponuka. Nemali sme moc na výber, Pinarello išlo minulý mesiac na dračku, predal sa Grevil a aj krásny Prince, tak musíme doplniť zásoby .


Nová značka v ponuke! Wahoo je mladá a veľmi dynamicky sa rozvíjajúca značka z USA. Za krátky čas si vydobila miesto na poli GPS cyklopočítačov s radom ELEMNT a v ponuke nechýba ani rad hrudných pásov TICKR. Ich kompletná ponuka na tomto odkaze a zaujímavé video, prečo používať GPS na biku na tomto odkaze.


Limitovanú kolekciu tretier značky Shimano nenájdete len tak v hocijakom obchode. Sledujte náš shop, budú k dispozícii v obmedzenom množstve. Kategória Tretry a obuv.


Službou mesiaca môžeme nazvať meranie posedu Bikefitting. Váš záujem nás teší. Nosíte cestné bicykle, XC, full a aj ebiky. Všetky potrebné informácie na tomto odkaze. Vzhľadom na aktuálne pozastavené merania, ak ste kúpili bicykel a plynie vám lehota 30 dní na uplatnenie zľavy z ceny merania, túto lehotu vám samozrejme predĺžime.


Skladom je teraz k dispozícii aj celý rad produktov od talianskej značky Namedsport, ktorá si zakladá na prírodnej báze ich výrobkov. Kompletná ponuka na tomto odkaze.


TOP ponuka

Z najvýhodnejších ponúk vyberáme skoro nejazdené Pinarello F10 vrátane karbónových kolies na galuskách Pirelli. Kompletná špecifikácia v našom shope.


Akcie, aktivity a podujatia

Tu cítime aktuálnu situáciu tiež, v tomto momente žiadne podujatia neprebiehajú. Ktoré sa definitívne zrušia, ktoré presunú na iný termín a ktoré uskutočnia tak, ako bolo plánované, sa dozviete buď v zozname Testovacích dní, alebo v našom kalendári. Po minuloročnej úspešnej spolupráci máme v pláne podporiť aj tento rok Dubničák (22. 8. 2020) a pridali sme aj príjemnú nesúťažnú MTB akciu v obci Častá, ktorá leží medzi Trnavou a Modrou, s názvom Častovský cyklookruh (6. 6. 2020). Svojou podporou chceme pomôcť aj cestnej cyklistike ako partneri Trnavskej cyklistickej ligy, pozvánku nájdete na tomto odkaze.

report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
keyboard_arrow_up