Ak hľadáte motiváciu k tréningu alebo zdravému životnému štýlu, maratóny vedia byť veľmi dobrým základom.

Táto pozvánka je možno trochu menej tradičná, ale pre mňa maratóny nie sú len o tom vziať si igelitku, číslo, vyžmýkať sa na max a o týždeň znovu. Pre mňa osobne sú zdrojom motiváciek tomu sa udržiavať v dobrej kondícii, ráno si privstať alebo sa držať viac na uzde, čo sa týka životosprávy. Je to v podstate životný štýl a platí to aj vtedy, keď žiadne nie sú, ako tomu bolo ešte donedávna .

Ale našťastie situácia sa zlepšila a viacerí ste si už pripli tento rok štartové čísla na niektorých pretekoch u nás, prípadne aj v zahraničí. Takže zostaňte naladení v pretekovom režime a pozývam vás 22. augusta na MTBIKER Novodubnický maratón. To isté platí, aj ak ste pretekať ešte nezačali alebo sa konečne chystáte na prvý pokus.


V čase, keď sme točili pozvánku, ešte nebolo jasné, či bude v pláne aj kráľovská trasa KING, z ktorej ste videli aj minuloročný videoreport. Ak teda chcete zo štartovného vyťažiť maximum, žiadny strach, pretože podľa aktuálnych informácií bude aj KING .

Opäť platí, že čím skôr sa príhlásite, tým sú podmienky výhodnejšie a všetky detaily vrátane možnosti registrácie nájdete v sekcii kalendár. Aktuálne dianie je možné sledovať aj na Facebookovom profile.

Ja dúfam, že situácia sa dovtedy nezmení, nech si môžeme dať pekne do tela a vychutnať si všetko ostatné, čo k pretekom patrí.
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Novodubnický maratón 26.ročník

calendar_today 21.08.2021
label MTB maratón
place Nová Dubnica (Slovensko)

Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Pinarello Grevil F - slovenské gravel pretekanie môže začať

Video: Pinarello Grevil F - slovenské gravel pretekanie môže začať

Aký je gravel od značky Pinarello, čo sú jeho silné a slabé stránky? Bude WaaGravel Sereď podujatie, aké u nás ešte nebolo?
Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Historicky najstarší maratón je už za dverami a tu je malé pripomenutie toho, čo nás čaká.
Prečo ísť na MTBIKER Novodubnický maratón

Prečo ísť na MTBIKER Novodubnický maratón

20. augusta sa opäť stretneme v Novej Dubnici, no pripravili sme pár zmien a ku tomu ešte pridáme aj niekoľko dôvodov, prečo maratón vôbec vyskúšať.
keyboard_arrow_up