MTBIKER shop: Gerlaching, súťaže, nový Ghost Lector a konečne podujatia

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Tento mesiac sa bude náš prehľad niesť v oveľa pozitívnejšom duchu, z čoho sa tešíme. Náš MTBIKER shop úspešne prežil hektické obdobie zo začiatku roka, veľa sme sa naučili a do budúcna budeme pre vás zase lepší. Konečne môžeme ohlásiť prvé akcie a podujatia pre tento rok, žilo to aj na našich sociálnych sieťach, kde beží niekoľko súťaží. Chalani testujú novinky, iné biky zase prinášame so zľavami. A vyhlásenie špeciálnej výzvy sa blíži. Poďme pekne poporiadku.

MTBIKER shop

Pomaličky sa vraciame do normálu a kroky, ktoré sme urobili s cieľom zvládnuť skokový nárast online objednávok v MTBIKER shope, sa prejavujú. Tiež naši dodávatelia sa vracajú do lehôt dodávania tovaru z minulého roka, takže dnes by väčšina objednávok mala byť dodávaná tak, ako ste zvyknutí. Tým ale nekončíme, aj vďaka novému skladu chceme lehoty a dostupnosť ešte skracovať a aj takto odmeniť vašu trpezlivosť v posledných týždňoch. Na predajni v Hrádku stále platia preventívne hygienické opatrenia, ktoré môžu čas obslúženia predĺžiť. Preto sme aj tam posilnili personál tak, ako priestor predajne dovolil.


Top ponuka

Pre milovníkov MTB, konkrétne maratónov, tu máme zľavu asi 1 000 € na bike od talianskej značky Wilier model 110FX - H3. Je to karbónový full s výbornou hmotnosťou na Srame GX. Veľkosť L tiež triafa stred populácie. Vedeli ste, že Wilier robí bicykle už storočie? Výbava, cena a ostatné detily v našom shope. Ďalšie pekné a aktuálne fotky biku nájdete pod článkom.


Testujeme nový Ghost Lector

Pomaly sa v našom prehľade dostávame k Instagramom a YouTubom a odtiaľ si aj požičiame dve pekné fotky novinky, ktorá zaujala väčšinu z nás. Ide o nové prevedenie modelu Ghost Lector s novým prepracovaným rámom.


Zatiaľ sú reakcie buď „páči sa mi“, alebo presný opak, ale podľa slov našich testerov, ak by ste sa previezli, pribudla by ďalšia možnosť. Teda dizajn sa nepáči, ale aj tak ho chcem, jazdí výborne. Už sme obrazom priniesli prvé dojmy a aj textom test, určite pribudne aj ďalší zaujímavý obsah.


Sociálne siete

Ako inak, aj tento mesiac nás teší rastúca popularita našich sociálnych sietí. Extra radosť nám robí Instagram mtbiker_shop už s viac ako 7 000 followermi. Ďakujeme! Teší nás, že vás baví pozerať nové zaujímavé cyklo-vecičky, tieto čísla sú pre nás hnacím motorom do ešte krajších fotiek. Za posledný mesiac najviac zaujalo tzv. raw video, kde sme efektne zostrihali skladanie biku Rock Machine Manhattan 90 s originál zvukmi.


Na Instagrame nezabúdame ani na ebiky, Giant opäť zaujal dizajnom tohtoročného modelu. Na mtbiker_elektrobicykle mala najviac likov fotka Giant Stance E+1 s krásne integrovanou batériou.


Ďalší v poradí si zaslúži pochvalu náš YouTube kanál MTBIKER elektrobicykle, ktorý prekročil 2 000 odberateľov. Reflektuje aj zvýšený záujem o ebiky všetkých druhov. Teší nás, že si už našli svoje miesto v komunite a aj "tradicionalisti" pochopili, že aj ebiky pália kalórie. Najviac zaujalo video s top slovenským ebikom Kellys Theos i90.


Obľuba značky Superior v našich končinách bola potvrdená aj počtom zhliadnutí na kanáli MTBIKER shop, ich karbónový HT stroj XP 979 by sme si želali mať doma viacerí.


Súťaže Instagram

Verných zákazníkov chceme odmeňovať a teraz nemyslíme Vernostné zľavy v MTBIKER shope. Pravidelne vyberáme vaše najkrajšie a najzaujímavejšie fotky z príbehov, na ktorých ste nás na Instagrame označili. Ak ste dostali tovar z nášho MTBIKER shopu, označte fotku @mtbiker_shop a takto ste zaradení do výberu. Spomedzi vás vyberieme a odmeníme 10 najšikovnejších.


Na hlavnom profile mtbiker_sk pokračujeme s hľadaním smerovníkov, ktoré nesú našu tabuľku, fotky na vašom profile označujte #mtbikersk.


Akcie, aktivity a podujatia

Konečne je dôvod vrátiť sa aj do sekcie kalendár akcií a testovacích dní. Zvlášť pozornosť si zaslúží akcia v obci Častá kúsok od Trnavy, kde sa 15. augusta uskutoční MTBIKER Častovský cyklookruh. Pôjdeme sa dopredu na miesto pozrieť a pripravíme video pozvánku na túto milú rodinnú a cykloturistickú akciu.


Musíme spomenúť aj ďalšiu akciu, nad ktorou máme záštitu a to je MTBIKER Novodubnický maratón. Vidíme sa týždeň po akcii v Častej 22. augusta už na 26. ročníku. Tento rok vyzerá tričko výborne, neoplatí sa váhať.


Bacil nám vykradol sekciu testovacie dni, tak sme aspoň radi, že vám môžeme po minuloročnom úspechu opäť priniesť Školu jazdy a techniky s Bike Academy. Online prihlasovanie pribudne čoskoro, zatiaľ si môžete prečítať report o tom, ako to vyzeralo minulý rok.


Výzva, aká tu ešte nebola

V úvode spomínaná nová výzva nesie názov Gerlaching. Kto už zachytil Imrov úspešný pokus o Everesting, tak si ľahko odvodí, o čo sa jedná. Chceme vás inšpirovať k prekonaniu seba samého a nazbieraniu 2 655 výškových metrov, čo je výška Gerlachu. Nejedná sa o súťaž. Len vy si vyberiete kopec a druh bicykla, nie ste limitovaní časom, nikto vám negarantuje žiadne ocenenie. Robíte to pre seba, pre svoj dobrý pocit. Čoskoro zverejníme video, kde budú na pokuse Cepa vysvetlené detaily, poradíme, ako to zvládnuť. Ak sa vám to podarí ešte toto leto, tak možno aj nejaká cena sa ujde, sledujte nás, takáto výzva tu ešte nebola.


Bikefitting

Po dlhšej prestávke sme zvládli dobehnúť všetky odložené merania posedu, jedným z nich bol aj slovenský reprezentant do 23 rokov. Teší nás vaša dôvera a záujem. Ak sa necítite na biku OK, alebo len chcete potvrdiť, že je všetko ako má byť, tu nájdete informácie k objednaniu.


Už teraz makáme na tom, aby sme v ďalšom mesačnom prehľade priniesli opäť kopu dobrých správ. Všetky tieto aktivity sa dejú len vďaka vašej podpore a tomu, že nakupujete v našom MTBIKER shope.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up