MTBIKER shop: Hranica 200 Gerlacherov pokorená, F12 vypredaná a ďalšie zaujímavosti

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Máme tu leto, ale to neznamená, že by sme mali tzv. uhorku a nemali o čom písať. Naopak, užívame si jazdenie, našťastie sa rozbehli podujatia, akcie a sezóna je v plnom prúde. V tomto mesačnom prehľade sa pozrieme na to najzaujímavejšie za uplynulý mesiac, pripomenieme si, čo dobré nás čaká, nájdeme top zľavy, skontrolujeme sociálne médiá a pripomenieme to, čo vás tam najviac zaujalo.


MTBIKER centrum

Dobrou správou je, že internetový predaj na MTBIKER shope už šlape, ako sme boli zvyknutí, objednávky sa pekne priebežne vybavujú. Rovnako sa nám darí zvládať aj vybavovanie zákazníkov na predajni a servise aj napriek stále platným bezpečnostným opatreniam. Chceme poďakovať za disciplinovanosť a v prípade občasných dlhších rád za trpezlivosť. Bude dobre, či ako sa to vraví teraz.


Top ponuky

Minulý mesiac sme vytiahli eso z rukáva v podobe super ceny na vlajkovú loď našej ponuky Pinarello F12. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a aktuálne už žiadnu F12 v shope nenájdete. Všetky veľkosti si našli nových majiteľov. Aktuálne je celosvetovo problém so skladovými zásobami dodávateľov, ale my už teraz pracujeme na tom, aby sme pre vás zohnali ďalšie bicykle tejto legendárnej značky. Kým sa nám to podarí, zatiaľ vás potešíme aspoň Cepovou raketou, ktorá je už v plnom nasadení a v pretekárskom móde a už má na tričku aj prvé víťazstvo.


Zo sveta MTB vybaráme niečo pre postavy 170 - 180 cm. Ak milujete vidlice Lefty, dvojprevodníky a preferujete lepšiu ovládateľnosť kolies 27,5”, tak tento karbónový full v zľave 26 % môže zaujať. Konfigurácia modelu Cannondale Habit Carbon 3 na tomto odkaze, pod článkom sme spravili malú galériu z aktuálnych foto biku.


Testujeme našlapaný ebike Lapierre Overvolt TR 5.5

Henry si jazdu na ňom tak užíva, že nás pobavil aj fotkami z jedného z jeho výjazdov. Veru, ebike nad hlavou sa bežne nevidí. Vonku už je predstavenie, kde sa dozviete viac o výbave tohto modelu.


Sociálne siete

YouTube kanál MTBIKER shop, kde nájdete novinky, predstavenia a aj rady a podujatia prekonal hranicu 3 000 odberateľov. Aj toto je pre nás odmena a energia do ďalšej práce. Vidíme, že sa radi pozriete na zaujímavý cyklo materiál, tak ak ste ešte neklikli na „odber“, je čas to zmeniť. Za posledný mesiac sa potvrdila aj obľuba kvalitných komponentov, kraľovalo video o karbónových kolesách a mýtoch o nich.


Na kanáli MTBIKER elektrobicykle nás teší, že sa často zapájate do diskusií pod videami. Ebiky rastú na popularite a my si vieme predstaviť, že tento kanál za chvíľu v počte odberateľov dobehne ten, ktorý je venovaný neelektrickému obsahu. Nabíjanie je pre vás stále zaujímavé, nám sa podarilo zozbierať 10 základných odporúčaní.


Instagram mtbiker_shop prináša denne nový obsah, poriadne to žije aj v „storkách“. V júli ste len potvrdili obľúbenosť značky CTM, najviac srdiečok dostal ich Scroll xPert. Čo sa dá od tejto značky ešte kúpiť, nájdete na tomto odkaze.


Farbičky vás bavia, táto fotka sa ozaj podarila. Na IG mtbiker_elektrobicykle mal najviac likov model Focus JAM2 6.7 Nine, tu nájdete všetky informácie vrátane ceny.


Súťaže Instagram

Najlepšie fotky sme už vyhodnotili za mesiac máj a jún, ideme vybrať výhercov za júl. Super je, že sa zlepšujete v kompozícii a originalite fotiek. Človek by neveril, ako originálne sa dá odfotiť tovar zakúpený u nás. Pokračujeme ďalej, nezabúdajte na označenie @mtbiker_shop.

Bazár - pozor na podvodníkov

Aspoň touto cestou vás chceme varovať pred nekalými aktivitami určitých indivíduí, ktoré reagujú takmer na všetky inzeráty s cieľom vylákať osobné informácie od predávajúcich. Často sú v angličtine, ale nie je to pravidlom. Takže ak vám napíše nejaký Harold David, tak nemíňajte energiu na odpisovanie a už vôbec mu neposielajte žiadne informácie o vašom IBANe a podobne.


Akcie, aktivity a podujatia

1. augusta v sobotu sa v Piešťanoch uskutočnil triatlon a my sme na ňom nechýbali aj s naším stánkom. Celý názov podujatia bol Erdinger Slovakman 2020, tradičné preteky, ktoré boli tento rok zároveň majstrák v dlhom triatlone pre SR aj ČR. Na trati sa predstavila kompletná špička oboch krajín, vidieť bola parádna technika v podobe triatlonových špeciálov. Z našich radov štartoval Michal Rachela, ktorý bol členom štafety, nedávno ste si mohli prečítať rozhovor s ním. Výsledky a fotografie nájdete na stránkach pretekov, my pre vás pripravujeme video.


Z ďalších akcií pripomíname pokračujúcu Školu jazdy 8.8. u nás v Hrádku, 15.8. sa vidíme na pohodovej akcii v Častej a potom to už 22.8. vypukne na Dubničáku.

Mapa Gerlachingov

Záujem o výzvu prekonal naše očakávania, ten počet úspešných pokusov hovorí za všetko. Tu si môžete pozrieť Sieň slávy, teší nás, že pridávate aj fotky, úplne z nich cítiť to úsilie, únavu, ale aj radosť. Zaujímavá možnosť je pozrieť si mapu, kde všade sa Gerlaching dostal. Takéto vychytávky sú možné len vďaka tomu, že si nastavíte synchornizáciu z vašej Stravy k nám do výjazdov.


A aby sme uľahčili prípravu tým, čo sa ešte len na výzvu chystajú, tak pripomíname veci, na ktoré sa najčastejšie pýtate:

  • akceptujeme kopce, ktoré majú aj malý úsek s klesaním
  • je nutné ísť rovnakou stranou hore a aj dole, nie je možné jazdiť okruhy
  • je možné si dávať v priebehu jazdy prestávky na jedlo, pitie
  • jazda v skupine je OK
  • nie je povolená pomoc tlačením, ťahaním sa
  • je vyžadovaný jeden GPS záznam s 2 655 výškovými metrami
  • schválenie sa nedeje automaticky, jazdy kontrolujeme aj manuálne, v prípade víkendu sa môže stať, že jazda pribudne do Siene slávy až o niekoľko dní

A my ďalej makáme na tom, aby sme v ďalšom mesačnom prehľade priniesli opäť veľké množstvo dobrých správ. Všetky tieto aktivity sa dejú len vďaka vašej podpore a tomu, že nakupujete v našom MTBIKER shope. Ďakujeme.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Novoročný MTBIKER spravodaj

Novoročný MTBIKER spravodaj

Stáva sa už pomaly pravidlom, že sa takto prihováram pri rôznych príležitostiach s novinkami z našej „kuchyne", ktoré by vás mohli zaujímať.
keyboard_arrow_up