Pozvánka: Kaktus Bike Stupava Trophy už tento víkend - stále je šanca sa zúčastniť

Už o niekoľko dní sa 29. augusta v okolí Bratislavy postaví niekoľko sto účastníkov na štart Kaktus Bike Stupava Trophy. Jedna vec je však stále aktuálna - voľné miesta na nezabudnuteľný zážitok.

Napriek súčasnej situácii, ktorá obmedzuje do veľkej časti rôzne oblasti nášho sociálneho a športového vyžitia, maratóny, akým je aj "Stupavský", majú stále dostatok miesta pre nových účastníkov. K tomu sa pridáva aj priama aktivita organizátorov, ktorí vzhľadom na počet cyklistov a prípadných obmedzení zo strany vlády, dokážu simultánne zabezpečiť adekvátny počet rúšok alebo iných opatrení, ktoré sú nevyhnutné pre bezproblémový chod pretekov.


Ešte vždy je možné prihlásiť sa

Ako už bolo povedané, na Kaktus Bike Stupava Trophy sa stále môžete prihlásiť. Aktuálne je dostupná ešte online registrácia na tomto odkaze. Tá je spustená do dnešnej polnoci, kedy bude uzavretá. Následne je nutné uhradiť platbu priamo na štarte v deň pretekov - teda na mieste Penzión Intenzíva. Poplatok za štart na maratóne je už fixný a to 30 €.


Trate, časy a informácie

Na výber majú pretekári z pätice odlišných trás, v rámci ktorých je započítaná aj tá pre jednokolky. Na najdlhšej 105 km budete musieť zdolať 2 850 výškových metrov - preto sa tento variant odporúča už skúseným pretekárom. Ak si však myslíte, že už ste čo-to najazdili a nejaký kilometer naviac vás nemôže odradiť, skúste predsa len trasu s označením „B“, ktorá pozostáva z nefalšovaných 76 km1 850 metrov. Pre tých, ktorí preferujú skôr polmaratóny, je pripravená trasa C so 42 km900 m prevýšenia. Nakoniec je na rade aj trasa D, ktorá meria 25 km so 480 m a vychutná si ju aj celá rodina. Spomínaní jednokolkári majú vyhradenú adekvátne upravenú variáciu s označením E a parametrami 16 km350 m prevýšenia.

Časový harmonogram je nasledovný

Piatok 28. augusta
15:00 - 20:00 - Prezentácia všetkých trás

Sobota 29. augusta
08:00 - 11:15 - Prezentácia všetkých trás
09:00 - Štart Trasa A 105km
10:00 - Štart Trasa B 76 km
11:00 - Štart Trasa C 42 km
11:30 - Štart Trasa D 25 km
11:30 - Štart Trasa E 16 km - Jednokolky
16:00 - Vyhlásenie výsledkov a tombola


Nevieme, ako sa vyvinie situácia okolo koronavírusu. Pevne veríme, že Stupava Trophy nebude poslednými pretekmi sezóny. No ale ak tomu tak bude, máte o to väčšiu motiváciu sa na nich zúčastniť a možno zakončiť krátku maratónsku sezónu na tomto mieste.

Na záver pripájame oficiálne stanovisko hlavného organizátora:
"Prípravy na 16. ročník Kaktus Bike Stupava Trophy (29. - 30. 08. 2020) pokračujú naďalej a vstúpili do svojej finálnej fázy. Neustále veľmi pozorne a citlivo vnímame v spolupráci s našimi partnermi aktuálnu situáciu. V posledných dňoch sme absolvovali viacero stretnutí s príslušnými autoritami, postupne sme získali všetky potrebné dielčie povolenia. Predvčerom sme dostali pre úspešne konanie našej akcie od mesta Stupava FINÁLNE povolenie, ktoré je pre nás najdôležitejšie.

Naše podujatie sa bude organizovať s ohľadom na všetky nariadenia, ktoré do ukončenia nášho podujatia publikuje na svojom webe úrad verejného zdravotníctva. Tieto nariadenia budeme permanentne monitorovať a následne aplikovať do organizácie nášho podujatia.

Ďakujeme vám za trpezlivosť, pochopenie a podporu, ktorej sa nám od vás dostáva. Vďaka patrí aj našim všetkým partnerom, mestu Stupava, mestskej, štátnej polícii, hasičom a ďalším zložkám, s ktorými dennodenne konzultujeme aktuálnu situáciu a hľadáme spôsob, ako podujatie pri dodržaní všetkých potrebných opatrení bezpečne a úspešne uskutočniť. TEŠÍME SA NA VÁS V STUPAVE, O VŠETKO SA POSTARÁME.


Viac informácií získate v našom kalendári, na stránke maratónu alebo na Facebookovej stránke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Kaktus bike Stupava Trophy MTB & RUN

calendar_today 29.08.2020 - 30.08.2020
label MTB maratón
place Stupava (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Reportáž: Stupava Winter maratón MTB&RUN – mrazivý úvod do sveta maratónov

Reportáž: Stupava Winter maratón MTB&RUN – mrazivý úvod do sveta maratónov

Poďte sa so mnou pozrieť na trať známeho zimného podujatia, ktoré napísalo už svoju štrnástu kapitolu.
Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Maratón pomenovaný po vinárstve BAYNACH ponúka nezvyčajné prostredie viníc na zmeranie si síl, ktoré nám zostali po letnej časti sezóny.
keyboard_arrow_up