Ochrana pred dažďom - bundy do psieho počasia

Počas celodenných výjazdov alebo v prípade dochádzania, nás nejedenkrát prekvapí nepriaznivé počasie a musíme sa pred ním chrániť. Nepremokavá bunda je vtedy základom.

Briko Granfondo

Vodný stĺpec 10 000 je dostatočný na väčšinu upršaných dní, aby ste sa rýchlo a v suchu dostali domov. Logá výrobcu sú reflexné a boli vpredu aj vzadu umiestnené tak, aby ste boli dostatočne viditeľní. Bunda má Slim Fit strih, takže sa nemusíte obávať, že bude niekde zbytočne odstávať. Navyše spodný lem a rukávy majú sťahovanie na šnúrku, vďaka čomu si ju viete upraviť podľa potreby. Dá sa ľahko a jednoducho zložiť do zadného vrecka na drese. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Gavia

Ak chcete mať istotu, že vás dážď neprekvapí, ani keď budete na bicykli ďaleko od domu, je pre vás určená bunda Gavia. Je vyrobená z trojvrstvového materiálu GORE-TEX a účinná aj v prípade celodenného dažďa. Elastické panely na ramenách a zápästiach zvyšujú pohodlie pri nosení. Zadný diel je predĺžený s dvoma veľkými vreckami, do ktorých sa ľahko dostanete aj v rukaviciach. Bunda má strednú hmotnosť a ľahko ju zbalíte do batohu. Cena sa pohybuje okolo 350 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Chiba pončo do dažďa

Nemecká značka Chiba prináša skvelé riešenie pre cyklistov, ktorí nepreferujú športovú jazdu ale praktické riešenie. Nevadí, že nemáte vo svojej cyklistickej výbave bundu do sychravých dní. Postačí vám pončo, ktoré vás ochráni pred vodou a dokonca prekryje aj ruky a nohy. Vyrobené je z kvalitných materiálov a na zadnej strane má reflexné prvky. Kapucňa je výškovo nastaviteľná. Cena sa pohybuje okolo 40 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Poncho

Ak zvyknete chodiť na celodenné cyklovýlety s deťmi, určite by vám v batohu nemalo chýbať takéto pončo. Je prispôsobené pre dieťa sediace v cyklosedačke. Šírka je 71 cm a dĺžka 110 cm, vďaka čomu je univerzálne pre všetky vekové kategórie. Pončo má na bokoch a na kapucni reflexné prvky pre zvýšenie bezpečnosti na cestách. Skvelou správou je, že ho môžete zbaliť do obalu, ktorý je súčasťou balenia. Cena sa pohybuje okolo 12 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Hot Pack NoRain

Taliansky výrobca športového oblečenia prináša na trh špeciálnu pohotovostnú bundu do nepriaznivého počasia. Je vyrobená z membránového materiálu, ktorý má hladký povrch. Vďaka tomu je bunda tichá aj počas jazdenia vo vetre. Špeciálny strih vás nebude obmedzovať v pohybe a dokonale sedí na tele. Veľkou výhodou je možnosť zbalenia do zadného vrecka. Vhodná je do dažďa aj veterného počasia. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

ALÉ Klimatik Guscio G+

Bunda je vďaka svojmu užšiemu strihu vhodná aj na preteky, ale môžete si ju pokojne vziať aj na bežný výjazd do okolia, či na tréning. Inovatívna technológia Graphene G+ má tú vlastnosť, že dokáže pracovať s teplom. Napríklad chladný vzduch dorážajúci na jedno miesto, rovnomerne rozvedie po celej ploche, vďaka čomu budete mať pocit, že okolitá teplota je oveľa príjemnejšia. Cena sa pohybuje okolo 230 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Lot Rain

Nepremokavá a vetruodolná bunda, vhodná do všetkých ročných období. Výhodou je aj kapucňa so sťahujúcou šnúrkou, ktorá lepšie ochráni vašu tvár. Kvalitné zipsy YKK sú zárukou, že budú fungovať bez chyby. Náprsné vrecko je nepremokavé a môžete ho využiť aj v prípade zbalenia do batohu. Výhodou tejto bundy je, že si ju môžete obliecť nielen na bicykel, ale aj na turistiku, skialp či iné outdoorové aktivity. Cena sa pohybuje okolo 210 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris AM Summit

Dva a pol vrstvová nepremokavá bunda do nepriaznivého počasia. Má lepené švy, ktoré vás nikde netlačia. Lem a manžety na rukávoch sú jednoducho nastaviteľné. Kapucňa sa niekedy skvele hodí, ale v prípade že vám prekáža, dá sa jednoducho odopnúť. Na pleciach je ochranná vrstva, aby sa znížilo opotrebovanie od batohu. Samozrejmosťou sú aj vodovzdorné zipsy, aby sa voda skutočne nijako nedostala do vnútra. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
keyboard_arrow_up