Kraťasy pre každého cyklistu

Kvalitné krátke nohavice sú dôležitou, doslova klúčovou súčasťou výbavy každého cyklistu. Vybrať si z našej ponuky môžu ako cestní cyklisti, tak aj fanúšikovia horského jazdenia.

Tactic Culotte PURE Black

Španielska značka Tactic je známa tým, že vyrába cyklistické oblečenie v profi kvalite. A také sú aj tieto krátke nohavice. Určené sú najmä pre fanúšikov cestnej cyklistiky, ktorí ocenia ich aerodynamiku. Vďaka technológii SigmaGrip materiál dokonale priľne k telu. Obľúbené sú aj ich vložky Elastic Interface, vďaka ktorým môžete pohodlne stráviť v sedle niekoľko hodín. Nohavice sú prekvapivo ľahké a vážia len 185 gramov. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pearl Izumi Escape Quest

Nohavice boli navrhnuté tak, aby ste na bicykli mohli tráviť čo najviac času. Vďaka materiálu SELECT Transfer je zabezpečený dobrý odvod vlhkosti a vrchná časť zo sieťoviny vaše telo zbytočne neprehrieva. Pri výrobe bol použitý šesťpanelový strih pre komfortnú jazdu. Kvalitná vložka SELECT ESCAPE zabezpečí komfortnú jazdu bez ohľadu na to, koľko hodín strávite v sedle. Samozrejmosťou sú reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Dostupné sú aj vo verzii bez trakov. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Blade MTB

Kraťasy vo výraznej červenej farbe s odnímateľnou gélovou vložkou. Na vnútornej strane pásu je široká guma, ktorá udrží nohavice na svojom mieste. Ak sa držíte zásady, že čím viac vreciek, tým lepšie, oceníte dve predné a dve zadné vrecká. Zadné vrecká majú uzatváranie na zips, aby ste nič nestratili počas jazdy v náročnom teréne. Na nohavice boli použité kombinácie materiálov polyester a spandex. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Eleven Pegg

Nohavice voľného strihu v elegantnom dizajne, v decentnej čierno-šedej farbe, ktorú ľahko zladíte s ostatnými časťami odevu. Ušité sú z polyesteru a nemajú cyklistickú výstelku. Určite oceníte dve bočné vrecká na zips, z ktorých nestratíte žiadne cennosti. Široký opasok s plastovou sponou umožňuje presné nastavenie veľkosti pásu. V prípade, že pravidelne trénujete v tíme, výrobca ponúka klubovú potlač. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Competizione

Na prvý pohľad jednoduché nohavice, ale vybavené mnohými nadštandardnými vlastnosťami. Vďaka plochým švom vás nebudú nikde tlačiť a aj zakončenie nohavíc má plochý silikónový grip GIRO4. Materiály sú dostatočne odolné a elastické. Bočné textúrované panely podporujú lepšiu aerodynamiku. Traky sú sieťované, aby boli dostatočne vzdušné. Vybrať si môžete zo štyroch farebných prevedení. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Bodyfit Team

Cyklokraťasy s trakmi, ktoré vám poskytnú maximálny komfort. Materiál Aeroflow Compress dokonale obopne vaše svaly a vďaka kompresii podporí lepší výkon. Rovnako vložka BodyFit je špeciálne vyvinutá pre dlhé tréningy alebo náročné preteky. Nohavice nemajú klasický silikónový lem, ale sú namiesto toho zakončené elastickým materiálom so silikónovými bodkami z vnútornej strany. Výhodou je aj vrecko na mobil. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Silvini Dello

Ani na MTB jazdcov sa nezabúda a preto značka Silvini prináša model Dello, ktorý je charakteristický voľnejším strihom. Vďaka nemu ich využijete aj mimo bicykla. Ušité sú z ľahkého a rýchloschnúceho materiálu. Dĺžka je tesne nad kolená a samozrejmosťou je aj vyvýšený pás. Na páse nájdete suchý zips, ktorý slúži na dodatočnú úpravu veľkosti. Nohavice majú dve klasické vrecká a máte možnosť si k nim dokúpiť cyklistickú vložku. Cena sa pohybuje okolo 70 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Ballistic Evo

Dámske voľné MTB kraťasy v ružovej farbe v kombinácii s čiernou sú nielen dobrým módnym doplnkom, ale hlavne sú praktické na bicykel. Vyrobené sú z elastických materiálov, ktoré vydržia skutočne veľa a umožňujú dokonalé prúdenie vzduchu. Veľkosť si rýchlo upravíte vďaka pásikom na suchý zips. Nemajú vnútornú vložku, ale vďaka tomu ich môžete nosiť nielen na bicykel, ale aj na turistiku či iné voľnočasové aktivity. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Endura Singletrack II

Odolný nylonový materiál použitý na ich výrobu vydrží aj nejaký ten pád a neroztrhnú ich ani prípadné vytŕčajúce konáre. V namáhaným miestach sú dvojmo prešité. Strih je prispôsobený MTB jazdeniu a nohavice sú dostatočne voľné, aby sa dali použiť aj chrániče. V horúcich dňoch oceníte bočné ventilačné otvory. Využiť môžete aj kompatibilné vnútorné kraťasy Clickfast, ktorých nasadenie je skutočne jednoduché a rýchle. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Discovery Shorts

MTB kraťasy, ktoré využijete celoročne. Sú vyrobené z nepremokavých materiálov a vodeodolné panely ochránia všetky oblasti, ktoré bývajú najviac postihnuté blatom a vodou. Vďaka tomu sa môžete vybrať aj na tie najnáročnejšie traily a jazdiť v každom počasí. Majú nastaviteľné a v prípade potreby odnímateľné traky. Vďaka svojej funkcii ich využijete aj v prípade chladného počasia ako vrchnú ochrannú vrstvu. K dispozícii je aj modro-limetkový variant. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Trick 4.0

Ako je už zvykom pri značke X-BIONIC, aj tieto funkčné kraťasy sú nabité technologickými vychytávkami. Technológia THE TRICK sa postará o termoreguláciu tela, vďaka čomu vaše telo nebude prehriate a dokážete čo najlepšie využiť energetické rezervy. Technológia Partialkompression vďaka svojej kompresnej funkcii podporí svalstvo a kĺby nielen počas tréningu, ale aj na pretekoch. Cena sa pohybuje okolo 240 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Spiuk Urban MTB

Španielska značka Spiuk je novinkou na našom trhu a prináša veľa zaujímavých kúskov oblečenia. Nohavice Urban MTB sú primárne určené pre fanúšikov horskej cyklistiky. Napriek tomu sú však univerzálne a bez problémov si ich môžete obliecť aj do mesta. Samozrejmosťou sú vnútorné kraťasy s vložkou Urban Coolmax. Na vnútornej strane pásu je elastická guma a veľkosť si môžete upraviť vďaka pásikom so suchým zipsom. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up