MTBIKER ti pomôže naštartovať kariéru - marketing support

Ak máš vzťah k športu, zaujímaš sa o marketing a ideálne ho aj študuješ, tak toto je príležitosť pre teba. Popri škole zbieraj skúsenosti, v ideálnom prípade po jej skončení pokračuj u nás už naplno.

Nemusíš byť priamo profesionálny cyklista, aby si zvládol prácu pre MTBIKER, ale vzťah k športu ti určite pomôže, hodí sa ti aspoň základné povedomie o cyklistike. Dôležitejšie ako to, či vieš čo je Q faktor na biku, je tvoj zmysel pre normálne fungovanie, za čím si môžeš predstaviť schopnosť pracovať v tíme, sledovať si plnenie svojich úloh v dohodnutom termíne, základná vec obojstrannej spokojnosti je tvoja samostatnosť.

Ak si navyše schopný prinášať zaujímavé nápady, chápeš, čo je dnes pre modernú firmu dôležité a zvládaš v prípade nutnosti krízový manažment, tak si náš človek, budeš u nás spokojný a ideálne po štátniciach pokračuješ na full-time pozícii, ktorá sa ti medzitým zapáči najviac.

Čo robí marketing support

Oddelenie marketingu si v MTBIKERi môžeš predstaviť ako tím ľudí, ktorí majú prsty skoro vo všetkom. V rámci redakcie produkujú zaujímavý obsah, či už videá alebo články, starajú sa o sociálne siete, riešia klasické marketingové veci spojené s chodom stránky, predajne a e-shopu.

Navyše sa podieľajú na všetkých organizovaných podujatiach či maratónoch alebo akciách v rámci MTBIKER centra. Marketing má na starosti aj súťaže pre zákazníkov, od ich vymýšľania, prípravy až po ich vyhodnocovanie. Tiež je potrebné sa starať o partnerov a sledovať plnenie dohodnutej marketingovej spolupráce, často s nimi organizujeme rôzne podujatia.

Výhoda tejto pozície je, že ti umožní vyskúšať si takmer všetko, takto najlepšie zistíš, čo ťa najviac baví, ak máš marketing na škole, budeš si vedieť teóriu porovnať s praxou.

Ak by si nastúpil zajtra, toto by boli veci, s ktorými by si mohol začať:
  • starostlivosť o sekciu kalendár
  • nahadzovanie aktuálnych propozícií
  • objednanie a fyzická príprava produktov pre redakčné účely
  • evidencia a zodpovednosť za redakčné bicykle
  • pomoc s prípravou a priebehom podujatí pre zákazníkov v Hrádku
  • pomoc so sociálnymi sieťami IG shop a FB centrum
  • komunikácia s partnermi pri spoločných podujatiach
  • vyhodnocovanie súťaží, zabezpečenie cien a ich doručenia
  • v prípade chuti možnosť si vyskúšať fotenie bicyklov alebo produktov
  • komunikácia s ďalšími oddeleniami, ako obchod, expedícia, servis, IT
  • v prípade nutnosti pomoc kolegom, schopnosť ich zastúpiť

Miesto práce a pracovná doba

Ak si sa dočítal až sem, tak ťa ponuka zaujala, môžeme sa pozrieť na ďalšie detaily. Z popisu predchádzajúcich činností vyplýva, že ich časť nie je problém vykonávať na diaľku, z domu cez počítač. V tomto prípade, ak sa nedohodne dopredu inak, je tvoja pracovná doba flexibilná, vieš si ju prispôsobiť svojim potrebám, naplánuješ si ju, ako potrebuješ popri škole.

Niektoré veci však vyžadujú aj tvoju prítomnosť priamo v Hrádku v MTBIKER centre, väčšinou tam je možné skočiť aj v sobotu. Išlo by o minimálne jeden deň za týždeň, inak robíš z domu, celkovo by čas odpracovaných hodín nemal presiahnuť 40 hodín mesačne.

Výhody a benefity

Detailné odmeňovanie si dohodneme podľa tvojich skúseností a schopností, na začiatok môžeš počítať s hodinovou mzdou od 5 €. Okrem finančnej odmeny je fajn, že ak má človek chuť, môže si vyskúšať aj pozíciu testera s tým, že vec mu po teste ostáva, špeciálne sú ceny, za ktoré nakupujú zamestnanci v našom e-shope.

Ale ako bolo spomenuté na úvod, toto je hlavne príležitosť, ako získať skúsenosti, vyskúšať si pestrú paletu činností a toto všetko v pohodovom prostredí s príjemnými ľuďmi s rovnakým nastavením. Ak sa zaujímaš o marketing a bikuješ, tak lepšie miesto na začiatok kariéry budeš hľadať len ťažko.

Ak cítiš, že by si mohol byť tou správnou osobou na túto pozíciu, prosím, vyplň a pošli dotazník.

Dobrú predstavu o ľuďoch v MTBIKER tíme si človek spraví po prečítaní rozhovorov s nimi, nájdeš ich ako články v magazíne.

Už si po škole a máš dosť skúseností?

Ďalšie voľné pozície v oblasti marketingu nájdeš vypísané v sekcii kariéra.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 

Podobné články

Rozhovor: Matej Spodniak - Maroko, Kolumbia,  MTBIKER, bikefitting

Rozhovor: Matej Spodniak - Maroko, Kolumbia, MTBIKER, bikefitting

Vďaka takýmto rozhovorom lepšie spoznáte ľudí z MTBIKER tímu, zaujímavé je sledovať, aké rôzne cesty ich priviedli k aktuálnemu zamestnaniu.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
keyboard_arrow_up