VeloCity hľadá nových kolegov - ponuka pre mechanika

Ak je pre teba cyklistika koníčkom, alebo dokonca životným štýlom, tak posuň túto svoju vášeň ďalej a pracuj s bicyklami na dennej báze.

Predtým, ako predstavíme pracovnú ponuku, tak je potrebné povedať niečo o budúcom zamestnávateľovi. VeloCity je cyklistický a bežecký obchod v Bratislave na Lamačskej ceste 8. V súčasnosti prevádzkujú predaj a servis bicyklov a elektrobicyklov Santa Cruz, Orbea, Cannondale, KTM, Focus... Nechýba tu ani certifikované servisné miesto pre spomenuté značky a ty sa môžeš podieľať na ich servise.

Hľadá sa mechanik

VeloCity v Bratislave hľadá do svojho tímu šikovného mechanika, ktorý bude opravovať, „tuniť“ a skladať nové bicykle a elektrobicykle. Sľubujú uvoľnenú pracovnú atmosféru v priateľskom kolektíve na čele so super šéfom.


Za svoju prácu dostaneš 1 000 až 1 200 €. Keď sa orientuješ v súčasných trendoch, komponentoch a technológiách, tak tieto vedomosti ti môžu len pomôcť. Ak chceš svoj koníček posunúť o level vyššie a chceš skúsiť prácu v športovom odvetví, ktoré obľubuješ, tak neváhaj a skús prácu v predajni VeloCity.

Ak ťa baví cyklistika a chceš v tomto segmente robiť aj v rámci svojho pracovného času, tak sa ozvi mailom na adresu info@velocity.sk, a možno sa aj ty staneš súčasťou kolektívu ľudí, ktorí milujú cyklistiku.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene PR článok

BULLS 2024 - nemecká kvalita v priaznivej cene

Dnes sa pozrieme na nemeckú značku BULLS, ktorá je menej známa v našich končinách, ale rozhodne má potenciál zaujať.
Šesť bratislavských trailov aj pre začiatočníkov

Šesť bratislavských trailov aj pre začiatočníkov

Bratislavský lesopark, to nie je len Slalomka, TBK3, Baník či Rohatka. Na svoje si tu prídu aj začiatočníci.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
keyboard_arrow_up