Aj keď bola sezóna 2020 dosť špecifická, rozhodne sa nejazdilo menej, práve naopak. Takže nové komponenty dostali zabrať a mnohé obstáli na výbornú.

Vonku buď spadne pol metra snehu, potom je zase teplo a všetko sa topí, následne všade ľad a takto pekne dookola. Ak teda nerátam iné outdoorové aktivity, máme ideálny čas pozrieť sa zase trochu späť do sezóny 2020 . Ale nie z nostalgie, no vzhľadom na výbavu, resp. komponenty.

Možno ste si všimli, že na našom kanáli MTBIKER shop sa venujeme hlavne veciam ohľadom produktov, prípadne sa snažíme poradiť s výberom, predstaviť biky, novinky a pod. Pričom tieto videá väčšinou na stránke nenájdete a všetko si pekne fičí na YouTube. Ale sú niektoré témy, ktoré úzko súvisia aj s tým, čomu sa venujeme v obsahu, ktorý tu nájdete, či už vo forme videí alebo článkov. Veľmi často vás zaujíma, ktoré plášte sa nám osvedčili, prípadne ďalšie komponenty, keďže asi môžem povedať, že jazdíme pomerne dosť, takže rozhodne nepatríme len medzi teoretikov.

Samozrejme veci, ktoré predstavujeme, sú naviazané na náš eshop a značky, ktoré predávame. Ale keďže je naša ponuka široká a značiek viac než dosť, nikto nám nehovorí, čo máme alebo nemáme jazdiť, resp. chváliť. Napr. ja osobne by som nejazdil sedlo, alebo plášte, ktoré nechcem a práve to sa mi na MTBIKER páči. Nikto nás nenúti, takže veci, o ktorých hovoríme, sa jednoducho osvedčili a sme s nimi spokojní. A práve o tom je aj videjko nižšie, kde som sa pozrel na MTB komponenty, s ktorými som mal v sezóne 2020 tú česť a ktoré v nej pri mojom štýle jazdy a mojich požiadavkách obstáli na výbornú. Takže opäť zdôrazňujem, že sa jedná o subjektívny názor daný počtom kilometrov, výškových metrov a prostredia, v ktorom najradšej jazdím .


Ďalšie podobné videá a témy:

Aby to nezostalo len u MTB, podobné videjko robil nedávno aj Cepo. On sa zase pozrel svojím okom na cestnú výbavu, pohľadom pretekársky založeného elegána .


Takže opäť opakujem, že hodnotenie výbavy závisí na preferenciách a jazdeckom štýle, rovnako ako náš nedávny článok s videom o výdrži komponentov, kde som to musel tiež dookola zdôraznovať a vysvetľovať . Ak máte vlastné skúsenosti, budem rád, ak sa s nimi podelíte v komentári.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Čo odchádza na bicykli, aj keď sa nepoužíva?

Video: Čo odchádza na bicykli, aj keď sa nepoužíva?

Na jeseň odložený fungujúci bicykel zrazu na jar nefunguje? Čo na bicykli je citlivé na „zub času"?
Video: Naše najobľúbenejšie komponenty 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Video: Naše najobľúbenejšie komponenty 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Mazanie, kolesá, pedále, plášte, sedlo, radenie… Nielen o týchto komponentoch bude reč, Tomáš, Cepo a Imro si vybrali svoje obľúbené kúsky, ktoré ich zaujali v sezóne 2023.
Čo nás naučila sezóna 2023? MTB, cesta, gravel a enduro

Čo nás naučila sezóna 2023? MTB, cesta, gravel a enduro

Stretne sa Cepo, Imro a Tomáš… To nie je začiatok vtipu, ale naše ohliadnutie za sezónou 2023.
keyboard_arrow_up