MTBIKER shop: čas jazdenia, doba zháňania

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.

Že sa niečo deje v oblasti predaja bicyklov, postrehol takmer každý, kto zháňal v poslednej dobe napríklad bicykel z modelového radu 2021, alebo pozeral ponuku súčiastok, komponentov alebo oblečenia. Proste to vyzerá ako voľakedy, keď sa všetko hneď predalo a na nový tovar sa čakalo. Aj tomuto sa venujeme v tomto prehľade, ale nezabúdame ani na veci, ktoré sú naopak príjemné a pozitívne. Pozrieme sa, ako si vyhľadať najnovší tovar na shope, alebo si nájsť top zľavu a ako vždy si spravíme malý prehľad sociálnych sietí. Dáme tip na najobľúbenejšie fotky, videá a pozrieme sa aj na novinky a vylepšenia na webe.


MTBIKER centrum

Ako sme spomínali v “mesačníku” naposledy, na túto sezónu sme sa pripravovali zodpovedne, ak ste článok nezachytili, vrátiť sa k nemu môžete na tomto odkaze. Na tieto veci, ktoré zlepšujú naše služby, sme si za pár týždňov rýchlo zvykli, teraz pri pohľade späť nerozumieme, ako sme to mohli stíhať v minulosti v tak malých priestoroch alebo s toľkým počtom zamestnancov. Klasika, na lepšie sa rýchlo zvyká.


Ale to sú veci, ktoré ovplyvniť môžeme, potom tu sú faktory, ktoré nemáme úplne v rukách a ktoré majú na vašu spokojnosť tiež vplyv. V tomto momente najviac cítime to, že naši dodávatelia nie sú schopní dodávať tovar v požadovanom množstve, prípadne jeho dodanie trvá dlhšie. Pre bežných ľudí to znamená, že nákup je dobré plánovať s predstihom, prípadne sa obrniť trpezlivosťou. My vás o všetkom budeme priebežne informovať, ak sa objaví nejaké meškanie voči bežným lehotám, všetko oznámime na webe. A keď to bude stáť na nás, tak kľudne potiahneme nadčasy, pridáme, ako je v našich silách. Sme cyklisti ako vy, chápeme, aké to je nepríjemné nemôcť vyraziť von jazdiť, keď sa na jar pekne oteplí.


Dostupné novinky 2021

Ako sme popísali vyššie, situácia s tovarom sa neustále mení, takže lepšie ako tu ohlasovať dostupné značky v našom shope, bude ukázať si, ako si vyfiltrovať najnovší dostupný tovar. Stačí si vybrať kategóriu, napríklad hardtail bicykle a tam si zvoliť polia “Dostupný” a zoradiť podľa “Dátum pridania”. Takto vidíte, čo v eshope pristálo čerstvo a je reálne dostupné. Teraz sme dostali časť modelov 2021 značky Marin, dúfame, že čoskoro tam pribudnú aj ďalšie. Makáme na tom.


Top ponuka

Tentokrát nevytiahneme jeden konkrétny model, ale aj tu pripomenieme možnosť používania filtrov, ktoré vám dokážu zoradiť hocijakú kategóriu v eshope, napríklad podľa výšky zľavy. Ak by ste tak spravili v sekcii bicykle, tak vám ukáže najväčšie zľavy zo všetkých typov bicyklov, ak tam pridáte filter "Skladom", viete že tento kúsok v zľave sa nachádza už u nás, možno ešte v krabici alebo už vystavený na predajni. Ak tento postup použijete v konkrétnej kategórii bicyklov, prezriete si ponuku len toho daného prevedenia.


Sociálne siete

Pozrime sa na to, či začínajúca sezóna nejako ovplyvnila vaše preferencie pri konzumavaní obsahu. Podľa počtu pozretí na YT kanáli MTBIKER shop to vyzerá, že sa zaoberáte myšlienkou, aké ďalšie doplnky si k bicyklu zadovážiť. Najviac videní mala téma GPS hodiniek, keďže je to zaujímavá alternatíva k plnohodnotnému GPS cyklopočítaču, naviac hodinky využijete univerzálnejšie. Aj o tom bolo naše video.


Pri ebikoch je vidieť, že je to aj o spojení športu a technológií. Súdime tak aj podľa najobľúbenejšieho videa zo začiatku roka na kanáli MTBIKER elektrobicykle, kde sme sa zamýšľali nad tým, ako dnes vyzerá najmodernejšie prevedenie elektrobicykla. Keďže len veľmi tesne za ním skončila téma žien a pohodlného vozenia sa v lese, toto video odporúčame tiež.


Že najviac lajkov na Instagrame mtbiker_shop dostane detský bicykel, to by sme nečakali. Na druhej strane je to poriadna štýlovka, to sa značke Kellys musí nechať. Asi to nejako súvisí s tým, že je možné, že opatrenia za posledný rok budú mať pozitívny vplyv na pôrodnosť a vy už vyberáte vozítko pre malého cyklistu. Model Kellys Kiru je dostupný aj v iných farbách v našom shope.


Najviac obľúbená foto na IG mtbiker_elektrobicykle je ebike CTM Switch. Už ho máme aj v shope, ale len s informáciou, kedy nám sľúbila jeho dostupnosť značka CTM. Aj oni sú len v reťazci meškajúcich dodávok a robia, čo je v ich silách.


Označujte nás na Instagrame

Najkrajšie šťastie je to zdieľané, preto ak pridávate nejakú fotku na sociálnu sieť, nezabudnite nás označiť. Radi vás prezdieľame cez naše kanály, ak ste si niečo u nás kúpili, dávajte @mtbiker_shop, ak niekde jazdíte na svojom ebiku, tak dajte @mtbiker_elektrobicykle. Peknou fotkou z turistiky môžete druhých inšpirovať cez označenie @mthiker.sk.


Sekcia KOMUNITA

Na nový dizajn webu si zvykáme, trochu sa upratovalo v sekciách a kategóriách. Ak vás so stúpajúcimi teplotami bude zaujímať, kde sa chystá aká akcia, tak Kalendár nájdete v záložke KOMUNITA. Na tomto mieste sa nachádza aj sekcia Výjazdy, v ktorej má svoje pyšné miesto aj Gerlaching. Teší nás, že pribúdajú stále noví Gerlacheri, či už klasickí alebo elektronickí. Aj vďaka novému dizajnu webu si budete môcť pozrieť priamo na našej stránke fotky, ktoré ste označili na Instagrame heštegom #gerlaching.


Rozhovory

A čo na záver? Počasie môže byť takto zo začiatku sezóny ešte premenlivé, takže sa nedá jazdiť zakaždým, môže vás zdržať aj nejaký tovar, na ktorý čakáte, tak sa bude hodiť niečo, čím sa dá príjemne stráviť čas a nabrať inšpiráciu. Podľa komentárov a likov vidíme, že vás rozhovory bavia, či už s ľuďmi z MTBIKERu, alebo priamo s cyklistami spomedzi vás. V hľadáčiku máme každého, kto je niečím zaujímavý, niečo dokázal, alebo vie inšpirovať. Pokojne posielajte svoje tipy.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Video: Cyklistické trendy 2023 - MTB, cesta, gravel a ebike

Video: Cyklistické trendy 2023 - MTB, cesta, gravel a ebike

Ako vidia trendy Imro a Cepo, čo správne odhadli pred dvoma rokmi a čo očakávajú na ďalšie sezóny?
Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Na najznámejšej výstave Eurobike neboli posledné ročníky ideálne. Svetových značiek, ktoré zaujímajú bežných cyklistov, ubúdalo, stále viacej vystavovateľov pochádzalo z Ázie.
keyboard_arrow_up