Vianoce s MTBIKER shopom

Čas vianočný je čoskoro tu a my sme si pre vás opäť pripravili zopár darčekov a možností, ktorými chceme prispieť k vašej spokojnosti a pohode počas sviatkov.

Okrem už tradičnej akcie poštovné zadarmo máme viacero noviniek, s ktorými by sme sa radi podelili.

Poštovné zadarmo

Ako isto viete, kuriérske služby sa vplyvom pandémie a rastom online predaja dostali pod obrovský nápor. Tento tlak kulminuje práve v čase Vianoc a kuriérske spoločnosti na tento tlak reagujú sezónnymi príplatkami, ktoré dopravu zdražujú. Sme veľmi radi, že v spolupráci so spoločnosťou Slovak Parcel Service sme dokázali pre vás pripraviť našu vianočnú akciu na poštovné zadarmo, ktorá štartuje práve dnes. Oddnes do 16. 12. 2021 je v platnosti akcia, počas ktorej si môžete nechať doručiť svoje objednávky do Parcel Shopov Slovak Parcel Service zadarmo pri hodnote objednávky nad 19 €. Čerstvou informáciou je, že okrem klasickej siete pobočiek si môžete aktuálne vyberať aj z možnosti doručenia do Alza boxov, čo rozširuje alternatívy doručenia na vyše 340 odberných miest. Pri tomto spôsobe doručenia upozorňujeme, že platba na dobierku nie je možná.

S akciou poštovné zadarmo je spojená aj predĺžená možnosť na vrátenie/výmenu tovaru. Ak teda vianočný darček nesadne, môžete nám ho bez problémov vrátiť späť do 31. 1. 2022. Táto možnosť platí pre všetky objednávky doručené medzi 16. 11. 2021 a 23. 12. 2021. Akciu poštovné zadarmo môžete využiť aj na doručenie Balíka na poštu.

V aktuálnej situácii ťažko predpokladať, ako bude vyzerať obdobie tesne pred Vianocami, preto garantujeme doručenie do Vianoc pre skladové objednávky, ktoré prídu do konca trvania akcie poštovné zadarmo, teda 16. 12. Samozrejme, našimi odbernými miestami v Hrádku a v Bratislave dokážeme vybaviť vaše objednávky až do 23. 12.


Novinky v shope

Náš MTBIKER shop stále vylepšujeme a na tomto mieste by som vás rád oboznámil s novinkami, ktoré aktuálne zavádzame a mali by zvyšovať kvalitu a možnosti, ktoré pri nákupe u nás máte.

Ahoj

Okrem pozdravu je ahoj aj novým spôsobom splátkového predaja, ktorý možno poznáte zo zahraničia. Pri výbere platby nám pribudla možnosť „Kúp teraz, zaplať neskôr”, čo znamená, že za objednávku v hodnote do 300 € môžete zaplatiť buď kedykoľvek počas 30 dní alebo si sumu rozdelíte na 3 platby.

Outdoor

Väčšina z vás si určite všimla, že v „strome" kategórií nášho shopu pribudol odkaz na Outdoor. Projekt, s ktorým sme začali približne takto pred rokom, prešiel kus cesty a už nejaký ten týždeň môžete vyberať aj z prehľadnej ponuky outdoorového tovaru. Náš projekt MTHIKER sa ešte stále iba rozbieha, nasledujúce týždne a mesiace sa môžete tešiť na nové značky a veľa noviniek. Už teraz viete vyberať z ponuky našich overených značiek ako Karpos, Fenix, Craft, Osprey či Northfinder ale aj noviniek ako Black Diamond, Scarpa, Gerber či Haglöfs. „Opatrne" v tejto sezóne načrieme aj do lyžiarskeho vybavenia, v ponuke už teraz máme bežky Peltonen či lyžiarky už spomenutej Scarpy.


Sezónny tovar

Zima síce ešte neudrela plnou silou, sme ale pripravení. Skladová zásoba trenažérov a príslušenstva je u nás aktuálne na skvelej úrovni a tak si môžete vyberať z kompletnej ponuky značiek Elite, Tacx, Wahoo či Saris. Troška „krívajúca" je ponuka oblečenia, priebežne ale doskladňujeme aj naskladňujeme meškajúci tovar a tak sa okrem aktuálnej ponuky oplatí sledovať stránky aj naďalej. Už čoskoro sa napríklad v ponuke objavia limitované edície najpredávanejších búnd Castelli. Obľúbené značky ako Sportful, Silvini či Craft máme z veľkej časti skladom. Zimné tretry máme tiež zatiaľ skladom v dostatočnom množstve, bestsellerom sezóny sa stali pre dobrú dostupnosť tretry XLC, aktuálne ale prišli aj nejaké tie kusy Shimano tretier, či zateplené novinky od Five Tenu.

Ak by ste pod stromček radi videli bicykle, odrazili sme sa od dna ponuky, kde sme počas leta mali skladom iba niečo vyše 40 bicyklov. Prichádzajú omeškané modely 2021 a skladom máme už aj zopár noviniek z kolekcie 2022. Aktuálne u nás nájdete bicykle značiek Marin, GT, Rock Machine, či Ghost. Koncom týždňa pridáme do ponuky aj chuťovku v podobe prierezu históriou značky Marin - podarilo sa nám kúpiť sklad distribútora a tak do ponuky pridáme takmer 40 bicyklov, kde najstarší model siaha až do roku 2012. S bicyklami to bude určite veselé, teda vlastne neveselé aj v budúcej sezóne a aj keď by sme mali vedieť dodať výrazne viac bicyklov ako v minulom roku, s dodávkami to vyzerá všelijako. Stále teda platí, že kto prv príde, ten prv berie.

Po dlhšej odmlke nám medzi platobné možnosti pribudla platobná brána Sporopay - zákazníci najväčšej slovenskej banky tak opäť môžu platiť u nás o čosi pohodlnejšie.

V blízkej dobe pripravujeme aj rozšírené možnosti doručenia, kde popri overenej službe SPS pribudne možnosť doručenia kuriérom Packety (Home Delivery). Ozaj, zachytili ste, že Zásielkovňa sa premenovala na Packetu?


Záverom by som rád pripomenul, že ak sa bojíte, či trafíte ten správny dar, môže to samotný obdarovaný vyriešiť za vás. Riešením je veľmi obľúbený poukaz na nákup u nás, ktorým nič nepokazíte a potešíte každého fanúšika cyklistiky či outdooru.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Ani sme sa nenazdali a Vianoce nám opäť klopú na dvere. A každý sa určite teší nielen na chvíľky oddychu, stretnutie s blízkymi a vianočné dobroty, no aj na darčeky.
keyboard_arrow_up