Video: Sagan sa stretol v špurte s Cavendishom, pričom Cav tvrdo spadol a Sagan dostal od rozhodcov penalizáciu (aktualizované o reakcie aktérov)

Pozrite sa na to, čo sa presne stalo. Celá situácia pár desiatok metrov pred cieľom bola veľmi tesná a padnúť mohol aj Sagan...



https://twitter.com/5liveSport/status/882262549491798017

"Nevedel som, že mám napravo Marka Cavendisha, iba som sa snažil ísť v háku za Kristoffom. Taký je šprint, samozrejme, veľmi ma mrzí, čo sa stalo Markovi. Nie je pekné to vidieť," uviedol Peter Sagan v prvom televíznom interview. Sagan sa bol ospravedlniť Cavendishovi k tímovému autobusu Dimension Data.

"Len som sa snažil obísť Démara, keď sa prirútil Sagan. Vychádzam s Petrom dobre, ale nerozumiem tomu. Keby okolo mňa prešiel, v poriadku, ale ten lakeť...Nie som za to jeho fanúšik. S Petrom nemám žiadny problém, pád je pád, ale rád by som sa dozvedel viac o tom lakti.," uviedol smutný Mark Cavendish podľa webu Cyclingnews. K svojmu zraneniu poznamenal: "Prst bude potrebovať stehy, dosť to krváca. Čo sa týka ramena, možno to bude mať niečo spoločné s dávnejším zranením aj väzmi. Nie som lekár, ale pocitovo to nevyzerá dobre."

Sagan obdržal od rozhodcov za túto situáciu 30 sekundovú penalizáciu a zároveň bol posunutý na 115. miesto vo štvrtej etape.

Nie je však všetkému koniec, nakoľko podľa ďalších záberov je vidieť, že lakeť vyletel Saganovi až neskôr po kontakte a nehral úlohu pri páde.



report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Video: Marco Pantani číha za každým stromom - cyklodovolenka Rimini a San Maríno

Video: Marco Pantani číha za každým stromom - cyklodovolenka Rimini a San Maríno

Taliansky región Emilia-Romagna našincovi veľa neprezradí, ale s pomocou doplňujúcich informácií sa každý hneď rýchlo zorientuje.
Video: Takto by vyzeral ideálny deň fanúšika na Tour de France?

Video: Takto by vyzeral ideálny deň fanúšika na Tour de France?

Kam všade sa dostane fanúšik na Tour de France, keď mu na krku visí priepustka do zákulisia?
keyboard_arrow_up