Unboxing: GHOST KATO 3.9 – spoľahlivý model pre začínajúcich bikerov

Ak hľadáte bicykel na každodenné výlety a nechcete veľa investovať, pozrite na model KATO od značky GHOST. Navyše aj výborne vyzerá, o čom sa presvedčíte v dnešnom unboxingu...

Rodina bicyklov KATO je naoza bohatá a svojím zameraním sa výborne hodí pre začínajúcich cyklistov, ktorým poskytne spoľahlivé ovládanie a potrebný komfort aj počas dlhších výjazdov. Navyše, geometria je robená tak, aby sa s ním dali neskôr zvládnuť aj pekné a hravé chodníčky a jednoducho si užiť terén. Základ tvorí hliníkový rám postavený na 29-palcových kolesách – práve tie majú veľkú zásluhu na stabilite a celkovom komforte. Výzor samozrejme nie je všetko, no musíte uznať, že oranžovo/čierna kombinácia má „šmrnc“ a v dave sa len tak nestratí. Ale pekne poporiadku, pretože ako vždy začíname najskôr od klasickej škatule.


Bicykel je samozrejme dostatočne chránený, aby sa počas transportu nič nepoškodilo.


Základom komfortu je vidlica, v tomto prípade tu nájdete pružinový model od RST. Ak si budete chcieť „prišliapnuť“, poteší diaľkovo ovládaný lock-out.


KATO má síce bowdeny vedené vonkajškom, no v prípade domácej výmeny tento fakt nakoniec oceníte.


O dostatočný rozsah prevodov sa postará 3–prevodník a 8-rýchlostná sada Shimano. V tomto prípade ani dlhé cestné presuny nebudú žiaden problém.


V podstate bicykel je kompletne poskladný okrem zopár drboností ako je sedlovka, sedlo, či upínáky.


Samozrejme, nesmie sa zbudnúť nastaviť poriadne brzdy.


Už len všetko dotiahnuť na predpísaný moment a je hotovo.


KATO je pripravený vyraziť do novej sezóny. Ďalšie fotky zo skladania nájde v galérii nižšie.


Ako sme spomínali, rodina bicyklov KATO je naozaj bohatá a všetky dostupné prevedenia si môžete pozrieť v MTBIKER shope. Kompletnú špecifikáciu predstaveného modelu nájdete na tomto odkaze. Jeho cena je 649 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Hardtaily a gravely od Marin - kalifornský sen PR článok

Hardtaily a gravely od Marin - kalifornský sen

Predstav si kopce s výhľadom na oceán. Kopce, kde sa začali písať dejiny horskej cyklistiky. Tam, v tieni tisícročných sekvojí, sa zrodila aj značka bicyklov Marin.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up