pedal_bikeTrenažér - First Workout

comment Komentáre ku aktivite

thumb_up0thumb_down reply

Ahoj scarinko, ako si spokojny s Elite Tuo? Ja ho mam doma a musim povedat, ze ma skvely "road feel", dlhu zotrvacnost a jazdi sa mi na nom skvele a v poslednej dobe ho preferujem pred inymi trenazermi, co mam doma. AVSAK watty oproti wattmetru su niekedy trochu uletene, takze tam mam bike s PM a najma: je BRUTALNE HLUCNY!
Nastastie mam trenazer v inej budove, takze to nie je problem, ale neviem si to predstavit v byte s nim. Mas niekoho v byte pod sebou si na prizemi?

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ahoj, no mam to pozicane na par dni. Dnes sme to kalibrovali lebo ja tvrdim ze to tiez nesedi. Nemam skusenosti s inym trenazerom tak neviem povedat aky je. Dost hvizda alebo taky svistavy zvuk ale povedal by som ze beziaci pas je hlucnejsi. Trochu mam s nim problem ze sa nechce velmi chytat cez BT k NB. Nemam ten ant+ usb kluc. Vcera som siel volnu krajinku a dnes nejaky workout s erg. PM mam vector3 single

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Tak vedz, ze nejaky fluidny wheel on trenazer je vyrazne tichsi. A aj direct-drive trenazery. Ak ale s tymto nemas problem, tak len dobre, lebo inak je to podla mna super trenazer. Bezecky pas, to je uplne iny svet, ked si s tym nemal problemy, ziadny trenazer nebude problem!

Ten BT, to je celkovo haklivejsi protokol oproti ant+, a este ked ma clovek k tomu kopec dalsich zariadeni pripojenych (kadencia, HR, BT sluchatka a pod.), tak je lepsie hodit, co sa da, na ant+ kablik. Tak ak ta to chyti, urcite casom prihod ant+ a rovno aj na USB predlzovacku, a mozes to dat daleko blizsie k zariadeniam a uz ziadne problemy

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Dik za rady, uvidime ci ma to chyti, ja celkovo trenazery velmi nemusim len teraz je take hnusne pocasie tak ked mi to kamos pozical na par dni tak reku skusim.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
trending_up Vzdialenosť
21,1 km
schedule Čas
00:39:39
landscape Nastúpané
122 m

bar_chartŠtatistiky

Priemer Max
Rýchlosť 31,9 km/h 54,0 km/h
Výkon 175 W 564 W
Kadencia 78 rpm -
Energetický výdaj 398 kcal
directions_bike Bicykel: Obrik

directions_bike Posledné aktivity bikera

thumb_up0thumb_down

directions_bike Jedna solo svizne

trending_up 47,3 km
schedule 01:29:18
landscape 219 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike Ked mas len hodinu cas, ale musis ist kopec lebo bola zemlovka a kolacik 😁

trending_up 23,5 km
schedule 01:00:22
landscape 368 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike "Velka noc" na MTB

trending_up 46,9 km
schedule 02:40:23
landscape 732 m
keyboard_arrow_up